Opublikowano 28 stycznia 201411 l tylko wpi. z jajek tylko białko. kurczak tylko na parze. siłownia tylko golds gym.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l tylko wpi. z jajek tylko białko. kurczak tylko na parze. siłownia tylko golds gym. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Jeżeli ktoś szuka tanich i dobrych witamin,to polecam te: http://www.multicode.pl/www/formula-dla-doroslych
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Jeżeli ktoś szuka tanich i dobrych witamin,to polecam te: http://www.multicode.pl/www/formula-dla-doroslych nie maja w nazwie monster ani extreme więc nie kupuje
Opublikowano 10 lutego 201411 l Czy jeśli w gainerze na jedną porcję (75 gr) jest 3 gr krety to brać dodatkowo kreatynę normalnie czyli 10 gram dziennie czy ograniczyć tylko do porannej 5 gramowej porcji?
Opublikowano 10 lutego 201411 l Jako że pracuje w weekendy, często nocki po kilkanaście godzin i nie mam czasu na jedzenie posiłków przygotowanych w domciu, w ogóle wtedy nie mam na nic czasu więc zostaje wypicie jakiegoś shejka. polećcie gainera, dobry w smaku, żeby sraki po nim nie było i nie drogi. mass activator z sfd ktoś pił?
Opublikowano 11 lutego 201411 l A nie łatwiej zrobić sobie z owsianych,jajek,pestek dyni i bakalii placka i jeść go?
Opublikowano 11 lutego 201411 l No pisze ze nie ma czasu. Chlopina chce zabrac sobie paczuszke z proszkiem i na szybkosci w razie potrzeby ogarnac co nie. Moglby pewnie dzien wxczesniej sobie zmontowac placka itd, ale spojrzmy prawdzie w oczy, taki niedzisiejszy placek to syf. Ja tylko na swiezo akceptuje wszelkie nalesniczki, racuszki itd. Gainera jednak zadnego nie polece, bo ostatni jaki pilem to bylo chyba z 5 lat temu. Mutant mass, syf jakiego malo. Nikomu tego (pipi) nie polecam Za to fajnie wchodzila odzywka z BSN True mass czy jakos tak. Z tym ze cena nie nalezala do najnizszych. Ale pewnie sa ludki ktore znaja polski rynek lepiej i doradza.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Pewnie że mógłby dzień wcześniej zrobić,do opakowania i aktywuje w momencie głodu.Żaden gainer nie da ci nawet w 50% sytości jak normalne żarcie,ratować możesz się jedynie MHP Up Your Mass,różne węgle,zdrowe tłuszcze,dobre białko.2 kg w cenie białka
Opublikowano 11 lutego 201411 l Litwin, naprawde nie widzisz roznicy miedzy wypiciem gainera w kilku lykach a wpyerdalaniem polkilowego placka?
Opublikowano 11 lutego 201411 l Litwin, naprawde nie widzisz roznicy miedzy wypiciem gainera w kilku lykach a wpyerdalaniem polkilowego placka? Półkilowego widzę,ale nikt mu nie każe tyle jeść.Poza tym ma być syty na dłuższy czas,a jak po każdym żarciu w płynie po 1,5 h znowu będzie głodny.
Opublikowano 13 lutego 201411 l Ja polecam np. ziarna slonecznika, jakies orzechy, etc, mozna przegryzac i pracowac.
Opublikowano 13 lutego 201411 l Kiedyś czytałem bodajże na wikipedii, że orzechy mają jedne z najlepszych jakościowo białko. Prawda to?
Opublikowano 13 lutego 201411 l nie myśląc wziąłem dziś od kumpla łyk odzywki białkowej. jak mnie potem zaczęło wiercic w brzuchu, to sobie uświadomiłem że przecież rozpuszczlanikiem było mleko no i tak sie zastanawiam czy nawet po łyku mleka możliwe są takie perturbacje, czy jak kiedyś będę kupował sobie białko to czy musze zwrócic uwagę na skład?
Opublikowano 13 lutego 201411 l Ja mam srake po każdym bialku z laktoza, polecam extensor 97. drogie, ale zero slodzikow, laktozy, etc. Najbardziej natural jak tylko taki produkt moze byc. No i zero sraki Edytowane 13 lutego 201411 l przez Dave Czezky
Opublikowano 13 lutego 201411 l no ja piłem nawet mleko bez laktozy, ale po pewnym czasie i to zaczęło mi dokuczac a extensor 125zł za 1kg szewczyk na(pipi)iałby w robocie więcej niż 1/3 miesiąca za pare łyków xD
Opublikowano 13 lutego 201411 l Kiedyś czytałem bodajże na wikipedii, że orzechy mają jedne z najlepszych jakościowo białko. Prawda to? Tłuszcze i białka są bardzo wartościowe w orzechach. Nie bez powodu, nie są to tanie rzeczy
Opublikowano 14 lutego 201411 l no ja piłem nawet mleko bez laktozy, ale po pewnym czasie i to zaczęło mi dokuczac a extensor 125zł za 1kg szewczyk na(pipi)iałby w robocie więcej niż 1/3 miesiąca za pare łyków xD Niech ci kumpel da jeszcze próbkę tego białka,tak ze 20 gram i rozrób na wodzie,zresztą nie powinno się mieszać odżywek z mlekiem.
Opublikowano 14 lutego 201411 l Kiedyś czytałem bodajże na wikipedii, że orzechy mają jedne z najlepszych jakościowo białko. Prawda to? Tłuszcze i białka są bardzo wartościowe w orzechach. Nie bez powodu, nie są to tanie rzeczy Przy Okazji IG jest na smiesznym poziomie
Opublikowano 21 lutego 201411 l Jeżeli ktoś szuka gainera to polecam uns mass shocker. Zero cukru, węgle min. ze skrobi kukurydzianej, jest tam też omega 3 i AAKG. 3400g kosztuje 90zł.