El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 A jak w PL wyglada lakto free mleko? Mozna latwo dostac? Drogo jakos? Ja juz od dawna kupuje takie, cena odrobine wieksza od zwyklego mleka. No ale z woda odzywki nie przelkne, chyba ze razem z carbo zmieszana jak po treningu, to wtedy zaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 kupie sobie raz na pół roku z Lidla, ale i tak mam turbulencje żołądkowe po nim (nie przeczyści mnie jak po normlanym mleku, ale czuje że coś jest niewporządku) Cena coś koło 4zł za 1l Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Najlepsze białko na rynku. Najsmaczniejsze białko na rynku. Tyle w temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Syntha 6 jak i Lean Dessert to bardziej MRP,ale dzięki dodatkowi zdrowych tłuszczów daje na wodzie posmak jak na mleku. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Optimium premium to niezrownana jakosc imo. Szkoda ze teraz juz taka cena zaporowa. Na szczescie jest myprotein i tam 5kg swietnego isolatu za 80 duszek mozna wyrwac. Syntha tez byla swietna, tyle ze juz za duzo wegli dla mnie teraz. Ale na masie imo swietny pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 2 stówy za 2200. Sporawo. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Tutaj 50 funtow, tak ze sporo. Tyle ze jak juz masz to ci az zal jesc, taka dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Podejrzewam że 50 funtów/euro przy minimum 1300 miesięcznie to nie to samo co 220 przy 1300 w Polsce,aby czuł się jak za granicą musiałbym zarabiać ponad 5200. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Oczywiscie ze to nie to samo. Z tym ze pamietam jak pierwszy raz kupilem te paczke piecio funtowa, to zaplacilem 27 funtow. Bylo to jakos w 2009, teraz dwa razy drozej. Niby nie ma dramatu, ale odkad odkrylem stronke my protein to biore od nich. Choc i oni z cena niebiezpiecznie sie zblizaja do pewnego poziomu ktory mi sie coraz mniej podoba. No ale to chyba wszedzie ceny galopuja, a wyplaty jakos wiele wiecej nie przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Bo Chiny kupują każdą ilość serwatki i dlatego tak ceny idą w górę.W naszym kraju czy chcesz być graczem czy pakerem to jest to zajęcie na cały etat,wymagające heroicznych czynów i nie bywałego poświęcenia Najgorsze to być fanem oby tych rzeczy,powiedz angolowi że miałby kupić nową konsolę za 1800 funtów a grę za 280,reakcja bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Liti dobrze mówi, gdybym miał przy angielskich zarobkach wydać 50f na takiej jakosci białko piłbym chyba codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Liti dobrze mówi 11.03.2014 - Zgoda spartakusowa, przełomowa chwila na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jak wybuchnie wojna to będzie zgoda narodowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Bo Chiny kupują każdą ilość serwatki i dlatego tak ceny idą w górę.W naszym kraju czy chcesz być graczem czy pakerem to jest to zajęcie na cały etat,wymagające heroicznych czynów i nie bywałego poświęcenia Najgorsze to być fanem oby tych rzeczy,powiedz angolowi że miałby kupić nową konsolę za 1800 funtów a grę za 280,reakcja bezcenna Chyba nie byłeś za granicą, skoro tak to widzisz. To nie jest tak, że w zarobkach1zł = 1£ = 1€ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 No faktycznie robiąc nawet na zmywaku wychodzi więcej niż 1200f Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Pewnie że nie żarcie,elektronika,samochody tańsze,akurat dzisiaj był program że Polacy mimo iż zarabiają mało to za elektronikę płacą o 60% więcej niż ludzie w usa lub uk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Te badania zrobiła Rzeczpospolita i jeżeli chodzi o rtv to mają rację (szczególnie w wyprzedaże), ale co do np jedzenia i części ubrań, to wypadmy korzystniej ale nie ten temat :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No nie wiem,cycki mają taniej,owoce(borówki) też,większy wybór i I klasy(głośna afera że an Europę Wschodnią wysyłają owoce i warzywa II jakości) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No i u nas sie je sól drogową zamiast kuchennej Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Hehe, no Polska to nie jest imo najlepszy kraj do zycia, zwlaszcza jak sie uda zaczepic gdzies za granica w jakims spoko miejscu. Pozniej jak bywam od czasu do czasu u matuli i ide z ziomkami gdzies na jakies dicho i patrze jak sie ludzie bawia i w tej swojej niewiedzy, ze gdzies moze byc lepiej, zyja szczesliwie, to troszke mi to przypomina matrixa i wybor z pigulkami hehe Ofcoz bez urazy. Tutaj, sorry za offa, podoba mi sie to ze stawia sie na czlowieka nie na papiery. Ja nawet ku.rwa matury nie mam. Jestem po zawodowie a w pracy juz sie szykuje stolek managera dla mnie (trzymac kciuki). Jako PT (osobisty) tez niezly hajs dorabiami nikt sie nie pyta jaka szkole skonczyles itd. W 2009 jak wrocilem na probe do polandii, to jedyne miejsce gdzie mi zaproponowali prace to KFC xD Nie wspomne ze mnie ku.wa jakims zdrajca nazywali. W mediamarkt bylem, mowie ze pracy szukam itd. Koles mi zadaje rozne pytania, typu wpada z synem po komputer, co polecasz itd. Zadal ich z 10. Ja bez zwiechy na lajcie, typ az mial chyba kisiel w majtach bo mowi ze w koncu ktos kompetentny. Idziemy do biura, daje cv a on "uuuuu ale ty to w ANGLJI byles....rozumiem ze funt tanio stoi to przyjechales" i spoglada na mnie. Ja nic, bo chcialem mu wy(pipi).ac ale siedze cicho. Typ otwiera poczte na pc i mowi" patrz, ile cv....widzisz ile? wszystkie od POLAKOW". Takie rzeczy tylko w warszafce chyba, wies obsrana. Anyway, (pipi)ac PL mowie teraz. Wole miec opinie zmywaka i ciulac do materacu drobniaki, niz dac sie ruchac za kafla w jakims kfc. A i zeby nie bylo, tutaj tez nie ma miodu i mleka w rzecze ale jak to w misiu mowili ze ten kraj moze miec jakies tam swoje plusy ;> I jak mi jakis angol czasami mowi ze my prace im zabieramy odowiadam ze jezeli ktos z kraju trzeciego swiata, bez jezyka, bez wsparacia rodziny czy znajomych kto nigdy nie robil takiej pracy jest jednak w stanie ja dostac i wykonywac 100 razy lepiej to jakim ty jestes nieudacznikiem?? Sorry za offa. Pozdro 600. Ogolnie ostatnio kupilem bcaa i nie zauwazylem ze 8 1 1, ale wał powinni tego zakazac, a komentarzach na amazonie czytam ze za(pipi)iscie hehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No ale za co mielibysmy sie obrażać mówisz jak jest. Ja wreszcie mam dobrze, wiadomo nie zarabiam 1200funtów, ale ponad 3 koła na czysto wyciągne i na 50 tysięczne miasteczko dla 24 letniego gościa jest to naprawde kwota zadowalająca, robie to co kocham a jeszcze trzepie na tym hajs, normalnie amerikan drim. Ale nie wyobrazam sobie robić jeszcze u kogos za te 1200zł A wiem jak dużo osób tak ma, to naprawde przeraża co sie tutaj dzieje. Narazie jest mi dobrze ale jestem pewien ze w anglii miałbym lepiej jesli chodzi o zycie i wynagrodzenie. A najgorsze jest to, że nie widze żeby sie w polsce zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Bo angole to "leniwy zachód" jak to Osama Bin Laden gadał,ich kraju nie rozkradł zsrr więc im się teraz dobrze żyje.Mnie wkuwia tylko jedno,25 lat po upadku komuny a jedyne co tutaj się zmieniło to to ze masz wszystko w sklepie,bo mentalność polaczków,szczególnie pracodawców jest żenująca. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Racja Kanabis. Wlasny biznes ktory sie kreci to amerikan drim. Sam siedze w robocie ktora nie koniecznie mi lezy ale nic na razie nie wymysle. Generalnie zarobki sa marne w stosunku do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No ja mialem swego czasu wlasny biznes ale mnie zrobili na 40 tysi i trzeba go bylo zwijac. To juz tak na marginesie. Ale w PL zawsze troszke beki jest, szczegolnie w sklepach, gdzie jak na wejsciu powiesz dzien dobry i sie usmiechniesz to od razu mysla ze zlodziej xD Generalnie jak ktos juz wspomnial. Produktami i ogolna dostepnoscia towaru juz dawno dogonilismy europe, mentalnoscia, wciaz dark ages. Koniec offa z mojej strony anyway. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi