Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Mieliscie kiedys jakies supelki z suple.us? Trwa nagonka od lat na Cybera ale co jakiegos czlowieka spotkam uzywajacego spalaczy tluszczu to mowi o thermal pro. Cala marka revenge tez wykleta bo sie czepili, ze koles sam suple robi w piwnicy. Co o tym sadzicie?

1. Jakby napisal, ze robi sam suple w biurze to nie wypadloby profesjonalnie, hehe. Nie zebym bronil, ale ja goscia ogarniam bo to znajomek mojego dobrego kumpla. Robi sam suple, ma swoja linie i robi linie produktow na kilka innych krajow specjalnie. Rzeczywiscie zamawia czyste prochy od labolatoriow i robi wlasne mieszanki, co nie jest specjalnie skomplikowane, w USA wszystko jest o wiele tansze niz u nas przeliczajac na ich srednie zarobki, mozna na tym kroic kokosy chocby i u nas. I jedna opcja - thermal od niego to najlepszy spalacz dostepny w necie.

2. Nie wnikam jak traktuje swoich wspolpracownikow, wiem tylko, ze robi skuteczne suplementy za dobry hajs.

Wciaz nie ogarniam skad cala nagonka - ktos sie przekrecil albo pochorowal? Litosci. xD

Jakie on ma linie?Bo przecież nie produkcyjne,ma wypożyczony magazyn i sprzęt kupiony na allegro.Masz jakąś stronę gdzie można sprawdzić te niby inne produkty na inne kraje?Nie,bo to firma krzak,nie płacąca podatków i nie mają prawa istnieć legalnie.Co do tego że thermal to najlepszy spalacz w necie to wyczytałeś to u niego na stronie czy spożyłeś ich tyle że możesz się wypowiadać z własnego doświadczenia?Po tym jak traktuje swoich współpracowników,widać jaka to porządna firma,jeżeli kogoś zostawia się z długami skarbowymi(dodam ze swoimi) to jak można pisać ze jego produkty sa pewne.

Nie wiem o co do konca poszlo cyberowi i jacoldo ale jak o duzy hajs to sie nie dowiemy. :)

Masz tu temat na forum, pokazane masz marki na inne kraje, ktorych gosc jest wykonawca.

http://cyber-sport.us/2-vt100219.html?start=25
Thermal kupowalem mojej siostrze, 8 kg w miesiac. Masz tu fotorelacje, tak - z pewnoscia sa spreparowane...

http://cyber-sport.us/3-vt24046.html?postdays=0&postorder=asc&start=50
Nie robie z nim biznesow, wiem tylko, ze ma dobry towar. Jego ph chwala na roznych forach. Nie ogarniam czemu ludzie maja takie uprzedzenia.

Wiesz że zdrowo nie da się zjechać 8 kg w miecha,no chyba że jesteś mega otyły.Sensownie traci się do 1 kg tygodniowo,reszta to woda i mięśnie,ale kogo to obchodzi,ważne że 8 kg w dół.Ja ci mogę dać tussi i kofeinę i stracisz jeszcze więcej,za 1/3 tej ceny i masz pewność składu,bo to apteka.Swego czasu mega palił fat Venom 3.0,później okazało się że była dosypka surbitaminy,stawiam ze tu jest podobnie,bo ten skład nie ma prawa tak działać.Co do ph,to wystarczy wspomnieć jak promował Phera mass na suchą masę a ludzi łapali ginekomastię,więc wychodzi na to że w środku było coś innego,albo jak ludzie skarżyli się na jego forum że jego ph nie działa,ale nie pokażę bo faraon wszystko pokasował,gdybym wiedział że wywiąże się taka gadka to bym zrobił printa.Zresztą ludzie narzekają na koks a jedzą nie pewne PH,koks przynajmniej jest przebadany a ph nikt nie bada długo terminowo i jego wpływu na organizm

• 2 tygodnie później...

pisaliśmy wcześniej o bcaa i koszykowce, zamówiłem sobie cos takiego, chyba nie umrę?

OLIMP ARGI POWER ARGININA 60kaps 1500mg BCAA

http://allegro.pl/olimp-argi-power-arginina-60kaps-1500mg-bcaa-pompa-i4103498340.html

z allegro za 30 zł, na próbę. 

W sieci polecali activlaba bodajże, ale to wydatek ok 70 zł za duzą paczkę - przyjdzie i na takie czas :)