Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Mieliscie kiedys jakies supelki z suple.us? Trwa nagonka od lat na Cybera ale co jakiegos czlowieka spotkam uzywajacego spalaczy tluszczu to mowi o thermal pro. Cala marka revenge tez wykleta bo sie czepili, ze koles sam suple robi w piwnicy. Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Suple miałem od niego,ale renomowanych firm a nie jego.Jego dostałem próbkę,jakiegoś pompero-pobudzacza,był nawet dobry,ale estetyka pracy mnie to chłopa zniechęca,zresztą jego szwindle są znane,watpię by tak śliski gość mógł trzymać jakiekolwiek normy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 @Litwin - prosze przyklady szwindli. Tylko nie z forum sfd bo wiadomo jak konkurencja dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 1.Pisze że ma lab,później nagrywa video a tam jakiś magazyn,waga jubilerska,kilka probówek,to nie jest konfekcja godna zaufania. 2.Wysyła towar na słupy w Polsce a oni zostają z zaległymi płatnościami vat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 1. Jakby napisal, ze robi sam suple w biurze to nie wypadloby profesjonalnie, hehe. Nie zebym bronil, ale ja goscia ogarniam bo to znajomek mojego dobrego kumpla. Robi sam suple, ma swoja linie i robi linie produktow na kilka innych krajow specjalnie. Rzeczywiscie zamawia czyste prochy od labolatoriow i robi wlasne mieszanki, co nie jest specjalnie skomplikowane, w USA wszystko jest o wiele tansze niz u nas przeliczajac na ich srednie zarobki, mozna na tym kroic kokosy chocby i u nas. I jedna opcja - thermal od niego to najlepszy spalacz dostepny w necie. 2. Nie wnikam jak traktuje swoich wspolpracownikow, wiem tylko, ze robi skuteczne suplementy za dobry hajs. Wciaz nie ogarniam skad cala nagonka - ktos sie przekrecil albo pochorowal? Litosci. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jakie on ma linie?Bo przecież nie produkcyjne,ma wypożyczony magazyn i sprzęt kupiony na allegro.Masz jakąś stronę gdzie można sprawdzić te niby inne produkty na inne kraje?Nie,bo to firma krzak,nie płacąca podatków i nie mają prawa istnieć legalnie.Co do tego że thermal to najlepszy spalacz w necie to wyczytałeś to u niego na stronie czy spożyłeś ich tyle że możesz się wypowiadać z własnego doświadczenia?Po tym jak traktuje swoich współpracowników,widać jaka to porządna firma,jeżeli kogoś zostawia się z długami skarbowymi(dodam ze swoimi) to jak można pisać ze jego produkty sa pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nie wiem o co do konca poszlo cyberowi i jacoldo ale jak o duzy hajs to sie nie dowiemy. Masz tu temat na forum, pokazane masz marki na inne kraje, ktorych gosc jest wykonawca. http://cyber-sport.us/2-vt100219.html?start=25Thermal kupowalem mojej siostrze, 8 kg w miesiac. Masz tu fotorelacje, tak - z pewnoscia sa spreparowane... http://cyber-sport.us/3-vt24046.html?postdays=0&postorder=asc&start=50Nie robie z nim biznesow, wiem tylko, ze ma dobry towar. Jego ph chwala na roznych forach. Nie ogarniam czemu ludzie maja takie uprzedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wiesz że zdrowo nie da się zjechać 8 kg w miecha,no chyba że jesteś mega otyły.Sensownie traci się do 1 kg tygodniowo,reszta to woda i mięśnie,ale kogo to obchodzi,ważne że 8 kg w dół.Ja ci mogę dać tussi i kofeinę i stracisz jeszcze więcej,za 1/3 tej ceny i masz pewność składu,bo to apteka.Swego czasu mega palił fat Venom 3.0,później okazało się że była dosypka surbitaminy,stawiam ze tu jest podobnie,bo ten skład nie ma prawa tak działać.Co do ph,to wystarczy wspomnieć jak promował Phera mass na suchą masę a ludzi łapali ginekomastię,więc wychodzi na to że w środku było coś innego,albo jak ludzie skarżyli się na jego forum że jego ph nie działa,ale nie pokażę bo faraon wszystko pokasował,gdybym wiedział że wywiąże się taka gadka to bym zrobił printa.Zresztą ludzie narzekają na koks a jedzą nie pewne PH,koks przynajmniej jest przebadany a ph nikt nie bada długo terminowo i jego wpływu na organizm Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wdupczal ktos joszke hcl np z primaforce lub sunlaba ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jop,ale ona działa przy niskim bf,kłuci się z insuliną(czyli nie wolno jeść w okolicach jej zażywania)no i straszne dreszcze po niej są. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Co to joszka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Johimbina,działa na te same receptory co efedryna czy clenbuterol,afrodyzjak,jest wersja syntetyczna i ziołowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 chce zejsc ponizej 11% a juz ciezko mi idzie ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 pisaliśmy wcześniej o bcaa i koszykowce, zamówiłem sobie cos takiego, chyba nie umrę? OLIMP ARGI POWER ARGININA 60kaps 1500mg BCAA http://allegro.pl/olimp-argi-power-arginina-60kaps-1500mg-bcaa-pompa-i4103498340.html z allegro za 30 zł, na próbę. W sieci polecali activlaba bodajże, ale to wydatek ok 70 zł za duzą paczkę - przyjdzie i na takie czas Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 No mówiliśmy o bcaa a ty nie kupiłeś bcaa. Dałeś sie zrobic na napis BCAA w opisie allegro jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 : ) ) ) ahahahahaha, (pipi)a, banny, jesteś mistrzem Świata : ). Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Banny zapytaj sprzedawce czy te bcaa jest nowe czy było tylko otwierane w celu sprawdzenia czy działa Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 no nieeeeeeeeeeeee :<<< kuźwa. to co to jest? brać czy nie brać? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 http://sklep.sport-max.pl/product-pol-3201-MEGABOL-BIOVIT-80-2100g.htmlDobra cena jak za tę wagę. Zastanawiam się, czy nie kupić jako dodatkowe źródło białka do diety - jak prezentuje się ten produkt pod kątem tabeli z mikroelementami i amino? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Banny przynajmniej fuga bedzie stałą Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) @Red - mleko sojowe? Litosci. Bierz uns econo 80, taniej dobrego bialka nie znajdziesz. Smak banan albo truskawa. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 @Red - mleko sojowe? Litosci. Bierz uns econo 80, taniej dobrego bialka nie znajdziesz. Smak banan albo truskawa. Ale w podobnej cenie-Ostrovit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Lepiej zeby wybral z tych dwoch niz tego megababola. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Thx, umknelo mi, ze to z dodatkiem soi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Lepiej zeby wybral z tych dwoch niz tego megababola. Mają jedno pyszne białko i nawet w testach wyszło ok,ale drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi