Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra cena za te białeczko KFD. Nigdy jeszcze nie miałem okazji go spróbować ale przy zamówieniu 3.5 kg jestem o 150 zł do przodu niż biorąc białko olimpu na siłowni a makro też ma dobre.Miał ktoś okazję kosztować produktów walden farms? Jeden sklep w szczecinie ma ich produkty 0kcal .Myślałem by dobrać jakiś syrop czekoladowy/karmelowy by dorzucić jak chęć na słodkie złapie ale obawiam się smaku.

Opublikowano

Ja chciałem kupić dip czekoladowy do omleta, ale ogólnie drogo, więc póki co zrezygnowałem ; (.

Bialko kfd dobre. :) Obawialem sie smaku czekoladowego ale z woda jest ok. Jakie proporcje woda/proch zeby bylo dobre wedlug was?

Ok. 200 ml wody i 1,5 miarki prochu.

Opublikowano

Jak ktoś ma ochotę na słodkie czasami polecam te produkty o których pisałem.Karmelowy dip to istne cudo tak samo sos czekoladowy a jutro lecę kupić jakiś sosik 0kcal do mięsa bo masę tego mieli.

okcal? Pierwsze słysze, gdzie to?

edit:

ok juz wiem w sklepie w poznaniu

Opublikowano

Poj.ebało mi sie.

Ej dobre to moze byc, bo ja lubie podjadać i mnie to wku.rwia strasznie na redukcji. 

Próbował już ktoś tych np kremów orzechowych czy dipów?

Opublikowano

Czekolada z twarogiem super się sprawdza i dość mało tego schodzi . Ale karmel jak pisałem petarda , z plackiem owsianym na śniadanie smakuje świetnie. Orzechowego nie próbowałem bo nie przepadam za smakiem orzechów ale była w sklepie też masa różnych dżemów , które tez niby są świetne. Fajna sprawa wcześniej nie zdawałem sobie sprawy że coś takiego istnieje a teraz pewnie dorzucę to do diety.

• Plusik 1
Opublikowano

Oki, zamówiłem na spróbowanie masło orzechowe, dip karmelowy i dip czekoladowy. Zobaczymy co to za sprawa. planuje jakieś muffinki pier.dolnąc albo ciasto. 

Chetnie ogarne, ale który z 5 oddziałów Marco polo, kojarze tylko ten przy placu kościuszki? ;]

Ogólnie przyzwyczajony jestem do twarogu bez niczego, ew z solą, ale takie coś by weszło nieźle.

Ja jadam z miodem i polecam.

Opublikowano

Następnym razem KFD wezmę. Uns bardzo spoko był bo kiedyś brałem kokos i smakował jak Muller Milch. A co do ostrovitu to skład podobno sprawdzony. Niby Olimp ich chciał skompromitować i sprawdził i sam się skompromitował. Tak pisali na KFD forum.