Grzegorzo 1 411 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Za rok wygląd Litwina, nie Kazuba? Bo pogubilem trochę wątek Wiesz, że będzie ciężko Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Zawsze jest cięzko , ale patrząc przez pryzmat tego co zrobiłem w rok po terapii nie widze problemu w przegonieniu litwinianki. Żadnego problemu. To nie kubaa czy szarku. A kazub? A skąd przepraszam wiesz jak on wygląda? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Mniej spinania więcej treningów,kolejny rok zaufania w twój ponad przeciętny hart ducha i rygor dietetyczny?Bitch please,za rok będziesz wyglądał tak samo choojowo jak i dziś,nie długo wstawię nowe fotki byś wiedział do czego masz zmierzać.Dla ciebie nie jestem wierzytelny,spytaj się szarka czy dieta która mu rozpisałem jest tak zj.eb.ana jak twoja pyzowa. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Może gdyby ktos kto dobrze wygląda tak napisał bym sie przejął ale nie karzełek nieudacznie leczący kompleksy "muskulaturą" , gdybym ze stażem 10 lat wyglądał tak samo chu.jowo jak ty to tez bym zaczął grac w battlefielda Tez mu proponowałeś białko zamiast kurczaka, prohormony i odzywki fitmaxa? I redukcje na kiełbasie mysliwskiej i magnumach xDDDD Szarku [*] Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 10 lat cięzkiej pracy i trzymania diety z przerwą na afganistan BF 10%, nie to co ten smalec yebany pyzabis. Jak ten ch.ujoza który nawet przy mnie nie stał i moich grzybkach tybetanskich podlewanych woda strukturalną z lichenia smie wogóle do mnie odzywać. Może nikt nie zauwazy w lewym górnym rogu włącznika światła który jest zamontowany na 150cm, pier.dolony krzykabis znowu troluje, mnie kur.wa , mnie?! Karmowski do mnie pisał listem poleconym w ciszy przed prasą żebym mu diete rozpisał i odzywki zamówił, kur.wa niezniose tego trola i mimo ze pewnie ch.uj ma racje ze za rok bedzie lepiej wyglądął to i tak skur.wysynowi napisze ze wyglada ch.ujowo i moze zostawi ciezary a jak nie to pier.dolonego dojade w bad company. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 (edytowane) No i?Zestaw to spaślaku ze swoim bojlerem Już ci pisałem,na żadnym polu nie masz ze mną wspólnego mianownika,mógłbym jeszcze dorzucić kondycję,ale szkoda nerwów...twoich. Edytowane 27 czerwca 2014 przez Litwin81 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Lecz dalej swoje kompleksy lilipucie hehe Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Litwin dawaj foty od przodu, boku i kanabis da a ja mogę wam sędziować - jestem bezstronny. 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Litwin dawaj foty od przodu, boku i kanabis da a ja mogę wam sędziować - jestem bezstronny. No, niech tak wiec bedzie. Prosze zeby ktos ponizej wrzucil jpga z M.J, ktory wdupcza popcorn :F Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 Lecz dalej swoje kompleksy lilipucie hehe Lepiej być niskim niż zalaną pyzą Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 28 czerwca 2014 Autor Opublikowano 28 czerwca 2014 10 lat cięzkiej pracy i trzymania diety z przerwą na afganistan BF 10%, nie to co ten smalec yebany pyzabis. Jak ten ch.ujoza który nawet przy mnie nie stał i moich grzybkach tybetanskich podlewanych woda strukturalną z lichenia smie wogóle do mnie odzywać. Może nikt nie zauwazy w lewym górnym rogu włącznika światła który jest zamontowany na 150cm, pier.dolony krzykabis znowu troluje, mnie kur.wa , mnie?! Karmowski do mnie pisał listem poleconym w ciszy przed prasą żebym mu diete rozpisał i odzywki zamówił, kur.wa niezniose tego trola i mimo ze pewnie ch.uj ma racje ze za rok bedzie lepiej wyglądął to i tak skur.wysynowi napisze ze wyglada ch.ujowo i moze zostawi ciezary a jak nie to pier.dolonego dojade w bad company. (pipi)a te żółte pachy 1 1 Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 (edytowane) edit: Edytowane 28 czerwca 2014 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 (edytowane) Oho i dwa największe leszczykowate trolle wpadły Jak pachy żółte to i brzuch też muszę domyć Co za idiota. Edytowane 28 czerwca 2014 przez Litwin81 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 @Litwin - jakbyś kiedyś tam znalazł chwilę to wujkowi też byś dietę rozpisał? :> Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 @Litwin - jakbyś kiedyś tam znalazł chwilę to wujkowi też byś dietę rozpisał? :> Nie lubię rozpisywać bo to dużo wyliczania,ale niech ci będzie Spisz mi co jadłeś przez ostatnie 3 dni,zaczynając od dziś,(podając w miarę dokładne dane,np:100 gram mięsa,2 bułki po 70 gram)muszę znać ilość by wyliczyć kalorykę i napiszesz mi to na FB,bo tu się chyba PW nie da wysyłać. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 @Litwin - jak nie masz czasu to luz. Ja nie mam fb ani innych a pw możesz mieć ale nie ustawiłeś pewnie hakerze. Puść mi maila na 2razyjot@gmail.com jak znajdziesz chwilę czasu. I nie przestrasz się - bo "dietę" to ja mam ale w powijakach. Trochę wstyd pisać zawsze do ekspertów no ale trzeba kiedyś. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 Nie że czasu nie mam ale tego nie lubię Ale jak już napisałem to zrobię,wyślij mi ten spis na litwin1112@gmail.com 2 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 Odezwe się pod wieczór. Jak się spotkamy kiedyś to poczęstuje cię odżywką. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Calkiem przypadkowo zrzucilem niedawno 4kg. Polecialo sporo tluszczu, ale miecha tez przy okazji troche spadlo i stalem sie mniejszy. Dlatego pomyslalem o kupnie mono i bcaa. Mono wiadomo - do napompowania na plaze, a bcaa wydaje mi sie, ze bedzie pomocne przy bieganiu i podczas treningu, ktory u mnie opiera sie na kilkunastu powtorzeniach w jednej serii. Dodam, ze dotychczas jedynymi suplementami, ktore bralem to witaminy z mineralami. Jak myslicie, ma to sens? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) Litwin kiedy robisz cykl na kreatynie? Chciałbym zobaczyć czy produkty tego szarlatana i oszusta serio nie działają ale tu potrzebny ktoś znajomy, zaufany co jest już fajnie porobiony i będzie widać pompę. Mnie to by musiały szerszenie objebać całego żebym był spompowany. Co się ogóle sądzisz o składzie? Edytowane 18 lipca 2014 przez 2razyjot Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 Obecnie jem mono,ale nie wiem czy miałbym odwagę zjeść coś od niego. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 Dobra. Produkt zrobiła inna firma, tylko nie SAN bo to też jego. Jak zapatrujesz się na sam skład? Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) Obecnie jem mono,ale nie wiem czy miałbym odwagę zjeść coś od niego. latem nie jest Ci ciężej, bo człowiek więcej się poci itp i pewnie trzeba więcej wody pić? Edytowane 18 lipca 2014 przez Plugawy Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 Mi ogólnie upały nie przeszkadzają,ale fakt że pocę się jak świnia,do tego ogromne ilości magnezu.Co do składu to fajny,ale wiem że złożenie takiego produktu,z takimi ilościami byłoby drogie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) W USA dostęp do Chińskich labów produkujących chemię jest bardzo dobry a jak zamawiasz duże ilości masz taniej no i produkcja garażowa tnie koszty. A że gość wykupił SAN firmę to i pewnie dojścia do dobrych źródeł. Kumpel obecnie testuje jego spalacz thyrotherm i zachwala choć kopyto ma to podobno nie z tej ziemi. Ja z dziką chęcią kiedyś spróbuję jego kreatyn kiedyś bo epistanolu się nie tykam i innych takich a od niego podobno najlepsze i najczystsze. Edytowane 19 lipca 2014 przez 2razyjot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi