Litwin81 1 160 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ja teraz wcinam BCAA Xplode z Olimpa i jest ok,smakowo i czuć wolniejsze męczenie się.Dużo leucyny ma,bo straszna pianoza po rozrobieniu. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 BCAA od Activlaba bardzo spoczko. 60 złotych a puszka na póltora miecha. Wisnia strasznie słodka nie polecam, ale cytrynka i dodać do niej kilka kropel prawdziwej wyciśniętej i można wypić. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 (edytowane) Nie czujecie jakby wam pod skórą wody nabierało od picia mleka? Ja głównie dlatego je odstawiłem , bez picia mleka skóra jakby chudsza się zrobiła Czesto tez sposob karmienia krow ma znaczenie. Faszeruja je estrogenami i innymi hormonami, ktore nomen omen dostaja sie do mleka i to one odpowiadaja za ten efekt wody podskornej. Ja jednak z mleka w zyciu nie zrezygnuje. Tym bardziej ze bez problemu mozna dostac lactofree, a poza tym ma za(pipi)isty smak!! Edytowane 28 sierpnia 2014 przez El Loco Chocko Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Tylko że mleko to same estrogeny,bo to wydzielina zwierzęcia,które jest w trakcie laktacji Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Slyszeliscie o spirulinie? To algi morskie w tabletkach. Czytalem kilka artykulow i w necie i zwyklych gazetach i wychodzi na to ze to lek na wszystko moze przesadzam, ale podobno bardzo dobre. Jak myslicie warto by to zapodac zamiast zwyklych witamin? Litwinus wiesz cos na ten temat? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Sam chciałem wcinać tą trawę,bo zdrowo to to,ma dużo białka co ważne pełnowartościowego ale za drogo wychodzi by jeść tego co najmniej 30 gram dziennie. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 A spirulina to nie pobudzacz tez? Czy mylę z cytruliną, czy jeszcze czymś innym? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Cytrulina to na pompę Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2014 Jest jakaś znacząca różnica między poniższymi białkami kfd? Warto inwestować w jakieś droższe? http://sklep.kfd.pl/kfd-100-whey-protein-concentrate-bialko-wpc-p-2451.html http://sklep.kfd.pl/kfd-premium-gold-mix-wpi-wpc-wph-700-p-4397.html http://sklep.kfd.pl/kfd-premium-wpc-80-700-bialko-serwatkowe-p-4077.html Wziąłem to pierwsze, bo widziałem bodajże u Yetiego na fotce, że je brał ;D na razie jedną pakę, zobaczymy jak mi podejdzie, swoją drogą Ostrovit był ok. Tak chwaliliście KFD to się skusiłem w końcu jak mi się tamto skończyło. KFD stoi o poziom wyżej niż UNS ze swoimi białkami, czy to ta sama liga tanizny? Jak Ostrovit przy nich wypada? Wydaje mi się, że nieco lepszy jest niż UNS, ale to może tylko odczucie. Poza tym widzieliście wynalazek UNS pod tytułem UNS Opolskie? WTF? Czym się to różni od UNS econo wpc 80? kupilem sobie to pierwsze - banan i czekolada. Narazie czekolada smakuje lepiej niż treckowskie badziewia ktore kiedys bralem, jak byłem głupi i chcialem byc czołgiem 1 Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone. 1 6 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2014 Wiecie, co z nim zrobic. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Cytrulina to na pompę Też na resyntezę ATP jak jesteś w przerwie od kreatyny.Co do spiruliny to chwast morski,dostarczający sporo białka i chlorofilu,który oczyszcza organizm. 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 A spirulina to nie pobudzacz tez? Czy mylę z cytruliną, czy jeszcze czymś innym? Spiruliną rybki karmię, czytając internety dochodzę do wniosku, że tabletki zamiast dawać glonojadom sam będę wcinać -> przyswajalność białka dla człowieka 85-90% Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Dzisiaj przyszedł waniliowy PEAK, mmmmm jakie to kur.estwo smaczne. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 O dziwo najlepsze białko jakie piłem to jak ojciec kupił za granicą jakieś wołowe. Niebieska barwa proszku a smak gumy do życia tudzież znany niektórym fanom lodów jako "smerfowy". Tak specyficzny smak że aż mi zasmakował no i jeszcze klasycznie gaspari nutrition myofusion. Kurde a teraz jedynie pozostał mi śmieszny ostrovit Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Przynajmniej skład trzyma,Gaspari wyszło że ma 60% białka tylko tyle że jest smaczne,a białko w swej pierwotnej postaci smaczne nie jest. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Nie no ostrovit uważam że ogólnie dobry . Wiadomo można się przyczepić do piany i czasami średniej rozpuszczalności ale składowo i smakowo daje radę szczególnie truskawka/banan/wanilia no i 900g za 50 zł . Puch już dawno nie brałem. Może na redukcje jakiś izolat wrzucę to pomyślę o puszce 2kg+ Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 O dziwo i bardziej przetworzone białko tym gorzej z redukcją Dlatego kulturyści na wycince tylko wcinają warzywa i mięso.Im białko jest szybciej wchłanialne tym mocniej podnosi insulinę(poprzez 5 aminokwasów glukogennych-leucynę,walinę,izoleucynę,glutaminę i alaninę),ciężko obliczyć jak bardzo,tzreba by mieć glukometr ale jedyny czas kiedy ja piję wpi to czas zaraz po treningu siłowym i zanim wejdę na cardio,po aerobach już tylko warzywa i mięso. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Kupiłem te białeczko z KFD za 44 złote, które się tu przewijało. W białym opakowaniu, QBH wrzucał chyba ze dwa razy. 2 kilo. Na pierwszy ogień poszły lody waniliowe. Kilka potrząśnięć szejkerem i rozpuszczone, żadnych grudek, piany, a smak jak szejk z mcdonalda. W porównaniu do droższego ActiveLab niebo a ziemia. Tamtym gównem trzepałem w szejkerze a i tak na spodzie osadzała się miarka prochu, którego nie sposób było rozpuścić i masa grudek. Jak rozpuszczałem w szklance to potem jej domyć nie mogłem tak yebany przywierał. Piany aż mi nosem wyciekała. Tylko BCAA od nich kupuję, tez od razu wziąłem i polecam, bo dość tanie i widziałem na nim efekty przy redukcji. Za tydzień powiem, czy coś urosłem po tym białku. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Za tydzień powiem, czy coś urosłem po tym białku. Od razu przypominają mi się posty typu, ile złapie masy na tym gainerze, jak bardzo mi pójdzie siła na tej kreatynie. 3 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Sam kiedyś zadawałem pytania ile idzie siły na tej kreatynie Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 E tam siła. Cytując Brofesora - "Nie liczy się ile jesteś w stanie podnieść, tylko na ile wyglądasz, że jesteś w stanie podnieść" Cytuj
QBH 246 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Białeczko z KFD jest za(pipi)iste, o czym nie raz pisałem, ale… te w białym worku!! Te stare (w niebieskim) przynajmniej pod względem rozpuszczalności i smaku wg mnie lipa. Warto dołożyć 5 zł i kupić to "nowsze". Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 To nie ma smakowac tylko r0zpierdalac Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Białko ma rozpyerdalać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi