Opublikowano 1 listopada 201410 l W moim przypadku białko i carbo po treningu to podstawa ale w ciągu dnia nigdy nie zastąpił bym tym posiłku.Teraz do stałej suplementacji dorzuciłem kreatynę(2kg za ~100 zł szkoda było nie brać) , którą przez 2 lata nie używałem . Liczę że pomoże mi przeskoczyć barierę 100 kg na skosie bo już z pół roku ruszyć więcej nie mogę.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Liczę że pomoże mi przeskoczyć barierę 100 kg na skosie bo już z pół roku ruszyć więcej nie mogę. Na serię czy na raz?
Opublikowano 1 listopada 201410 l Ostatnia seria 3 powtórzenia.Podchodziłem raz do 110 ale za bardzo musiałem mostkować więc dałem sobie spokój.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Jest jakas roznica miedzy KFD WPC80 750g a KFD WPC PREMIUM 700g, poza tym ze to drugie jest mniejsze, drozsze, ale ma ladny bialy worek?
Opublikowano 6 listopada 201410 l Czyli marketing glownie dzieki nazwie 'premium'. Chwala sie smakiem i rozpuszczalnoscia instant, to moze w tym myk. Sprobuje tego i tego, poki trwa promocja Visa na rabat na koszty wysylki.
Opublikowano 6 listopada 201410 l Niby jakaś mieszanka różnych białek, ale koksy z forum polecają normalne niebieskie po 30złcoś tam Edytowane 6 listopada 201410 l przez Plugawy
Opublikowano 7 listopada 201410 l Dla mnie jest duza w (pipi) roznica. Juz na pewno nie kupuje tego w niebieskim worku. To w bialym natomiast rewelacja.
Opublikowano 7 listopada 201410 l wpc american whey coś tam z orzełkiem na opakowaniu nada sie, czy jakaś kupa ? dużo węgli mi nie przeszkadza, jest tylko 70%, ale moge mieć po taniości, a no codzień nie żre odżywek, więc.....
Opublikowano 13 listopada 201410 l Dla mnie jest duza w (pipi) roznica. Juz na pewno nie kupuje tego w niebieskim worku. To w bialym natomiast rewelacja. Właśnie skosztowałem 'białego' KFD Premium. Faktycznie jest "instant". Zero piany, zero grudek na dnie a mieszałem w szejkerze kilka sekund. Pod względem wygody niebo lepiej niż Ostrovit WPC. Smaki gość wysyłał losowe, nie miałem faworyta więc nie było z tym problemu. Trafił się waniliowo-truskawkowy, w smaku lepsze niż shake z McD. Do 16.11 trwa allegrowa promocja VISA na rabat na wysyłki (do 25zł per zakup), więc warto porobić zapasy na zimę.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Ja dzisiaj dostałem waniliowo-kokosowe. W smaku OK, ale melon póki co najlepszy:). Dla mnie to świetne białko nie tylko ze względu na niezły skład, smak i cene, ale też przez "wygode", dobra rozpuszczaloność i brak piany ((pipi)a, no nienawidze pieniących się odżywek) to dla mnie ważne aspekty. No, a białko z niebieskiego worka lipa, wiem, że pare zł tańsze i 50 g więcej, ale jakościowo jak dla mnie (pipi).
Opublikowano 14 listopada 201410 l Melon nie brzmi imho ciekawie, kojarzy mi się z wodą Ale pewnie dobry w smaku. Na Allegro KFD wystawia właśnie te premiumy po 41,99 zł, troszkę taniej niż ostatnio kupowałem.
Opublikowano 14 listopada 201410 l No melona bym bardziej widział jako smak carbo. Jeżeli kojarzę kfd 700g więc i tak zostanę przy ostrovi za 43zł 900g.
Opublikowano 14 listopada 201410 l No melona bym bardziej widział jako smak carbo. Jeżeli kojarzę kfd 700g więc i tak zostanę przy ostrovi za 43zł 900g. Zamów raz to premium to zobaczysz różnice w rozpuszczalności.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Nie no nie ma porównania ale ja jestem cebula i wolę 200g więcej a rozpuszczalność i smak mnie nie interesuje . Brał ktoś beta alanine z tego co czytam odkwasza mięśnie podczas wysiłku ale wiąże się to z czymś więcej niż po prostu zmniejszeniem pieczenia podczas ćwiczeń?
Opublikowano 14 listopada 201410 l No melona bym bardziej widział jako smak carbo. Jeżeli kojarzę kfd 700g więc i tak zostanę przy ostrovi za 43zł 900g. Zamów raz to premium to zobaczysz różnice w rozpuszczalności. +1 x Ostrovit musiałem wyskrobywać z dna szejkera podczas mycia, a tutaj dwa wstrząśnięcia, chlust do gardła i szejker można przepłukać bieżącą wodą do czysta. 200g vs wygoda, wygrało to drugie. Ważne jednak, że nie doskwiera nic na żołądku.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Odkad sprobowalem kfd nie tkne wiecej ostrovi. Aktualne opakowanie mecze i mecze. Mam gdzies to 200g wiecej skoro ciezko wchodzi. Uns kokosowy byl chyba lepszy niz ostrovia nie mowiac o kfd. Edytowane 14 listopada 201410 l przez Plugawy
Opublikowano 15 listopada 201410 l Nie no nie ma porównania ale ja jestem cebula i wolę 200g więcej a rozpuszczalność i smak mnie nie interesuje . Brał ktoś beta alanine z tego co czytam odkwasza mięśnie podczas wysiłku ale wiąże się to z czymś więcej niż po prostu zmniejszeniem pieczenia podczas ćwiczeń? Mi się wydaje że neo tyle odkwasza co powoduje późniejsze zakwaszenie,a długo trwałe stosowanie niby przekłada się na te 2-3 ruchy w serii więcej.Niby bo nigdy nie jadłem BA dłużej.
Opublikowano 19 listopada 201410 l Tego KFD Premium białko na allegro sprzedaje tylko oficjalny sklep? On nawet nie ma w opcjach wysyłki, no kurna Choć bardziej możliwe że jestem ślepy E: jak coś jest dobra opcja ostrovia za 50+darmowa dostawa+bona na 20pln = http://allegro.pl/ostrowia-ostrovit-wpc80-eu-900g-bialko-produkt-i4774235963.html Edytowane 19 listopada 201410 l przez Grzegorzo
Opublikowano 19 listopada 201410 l Ta darmowa dostawa to ładnie podnosi cenę towaru - sam Ostrovit to ok 43zł A KFD jest tu: http://allegro.pl/show_item.php?item=4795656506. Pierwsze z góry, promowane, od oficjalnego sklepu.
Opublikowano 19 listopada 201410 l Dzięki, juz wziąłem tego ostrowita. 30 pln to spoko cena, zobaczymy jak będzie wchodzić ten orzech laskowy
Opublikowano 19 listopada 201410 l Ostrovit największy obskurw. Pieni się jak głupi, orzech laskowy mdły i szybko się nudzi. Lepiej zapłacić więcej i pić coś ze smakiem. IMO oczywiście i ogarniam jak ktoś wybiera Ostrovit.