Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piję z wodą, zobaczymy. Odkąd go stosuję, nie chce mi się jeść i muszę się zmuszać :/

Jak codziennie to masz zamiar pić to może daj czas organizmowi żeby się przestawił/przyzwyczaił? IMO 2 tygodnie stosowania i zobacz wtedy jak jest. Z początku wiadomo, że mogą być różne akcje z brzuchem i wypróżnianiem. No i z mlekiem ja odżywek nie pijam bo mam wtedy armagedon w jelitach. o_O Teraz mam kfd premium i nigdy nie chcę innej odżywki, świetne smaki i rozpuszczalność jak nigdy. Polecam.

Opublikowano (edytowane)

No i z mlekiem ja odżywek nie pijam bo mam wtedy armagedon w jelitach. o_O (...)

Naczytałem się sporo, by z mlekiem nie mieszać. A mleko ogólnie dla dorosłego człowieka, nie jest zdrowe. Koleś mi mówił, że jego koleś :) miał problem ze robieniem dzieciaka, lekarz mu odradził picie mleka i od razu się udało. Jest sporo artykułów o tym (szkodliwości mleka) na necie, choćby i pierwszy link z brzegu:

http://pogromcymitowmedycznych.pl/myth/40/dorośli-nie-powinni-pić-mleka/

Nie pijcie mleka, ono jest tylko potrzebne dzieciakom:)

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Za dobrze podobno sie rozpuszcza wiec to daje do myslenia.

Zarzekalem sie ze juz gainera nie wezme, ale bym cos lyknal miedzy posilkami i w pracy dla smaku, a bialka nie mam potrzeby tyle chlac.

Mass shockera tez kiedys polecalem, ale smak wg mnie podupadl i szukam czegos co mi sie nie znudzi. Moze kokosa wezme jakiegos kupie. Bialka jeszcze mam zapas bo tylko po treningu biore.

Opublikowano

Zwykłe KFD to najlepszy stosunek jakość/cena/smak. Jak chcesz na maksa dobrej rozpuszczalności to bierz linię instantyzowaną - można się zakochać. :)

No KFD to wiem, ale bardziej zależy mi na opinii o SFD, bo w ich sklepie chciałem jeszcze wziąć na spróbowanie naleśniki od FA, a najlepszą cenę mają.