Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Olimp najbezpieczniejszy po wpadce w niemczech,gdzie im całą partię białka z rynku wywali bo składu nie trzymało.Uwierzyli w certyfikaty producenta i sami nie badali,teraz każda partię zanim przyjmą badają,m.in. stąd cena ich białek.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 353 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

To jakie polecasz, w takim razie? Z kategorii tańszych i droższych?

Opublikowano

To czyli jakie białko jest najlepsze na rynku?

Tak zadales pytanie jakbys sadzil, ze mutant to bialko :P Mutant to gainer przeca.

Ostrovit srednie w smaku, UNS Wpc econo lepsze, nie wiem jak ze skladem. Bialka kfd dobre w smaku i ponoc w skladzie tez. To z tych tanszych.

Opublikowano

Ostrovit zajebiszczy, gorzej z rozpuszczalnością

Opublikowano

lowickie to megabol, megabol to guwno, radze omijac szerokim lukiem.
Jakosc z dupy, 70% bialka W TYM WPC

Opublikowano

Ostatnio odświeżałem info o gainerach,dostałem sampla iForce Mass Gainz i powiem wam ze obecnie składowo chyba nr 1:

http://bodyfast.pl/iForceMassGainz

Bardzo dobre węgle,dobry smak,dobrze się rozpuszcza,jak ktoś ma okazję to niech spróbuje.

Opublikowano

Jeśli chodzi o białka tylko peak whey.

Opublikowano

Bardzo dobre węgle,dobry smak,dobrze się rozpuszcza,jak ktoś ma okazję to niech spróbuje.

Jaka jest tego waga za 175 zeta? Nie żebym był teraz zainteresowany, ale z ciekawości pytam. Mutant coś koło 200 zł za 6.8 kilo.
Opublikowano

Jaka jest tego waga za 175 zeta? Nie żebym był teraz zainteresowany, ale z ciekawości pytam. Mutant coś koło 200 zł za 6.8 kilo.

Wypada gorzej cenowo ale o niebo lepiej składowo.Jeżeli komuś zależy na "czystym" masowaniu,to powinien dbać o jakość węgli w gainerze.

Opublikowano

Serio? Żyłem w przekonaniu, że to dobra marka. Muszę wrzucić sobie raz dziennie jakiegoś gainera, bo tracę na wadze ostatnio, za dużo treningów i meczy. W takim razie postawię chyba na Gaineratora od Olimpu. Chyba, że polecisz coś innego ;)

Opublikowano

Z ciekawości - dlaczego FA jest do dupy??

Opublikowano

Z ciekawości - dlaczego FA jest do dupy??

Mieli kiedyś wpadkę z białkiem SportOne,zamiast 80% miało 20%,sprawa nie wyjaśniona do dziś,szef i tu i tam ten sam,doświadczenie nakazuje ostrożność.

Opublikowano

AHtfrTo.jpg
Baton (szczególnie w białej polewie) - rewelacja. Choć jakby kosztował z 4 zł mniej, byłoby ok. Szot taki sobie.

Opublikowano

(pipi)a, no batony proteinowe są mega, ale za te lepsze trzeba liczyć mininum 6-7 zł.