kanabis 22 416 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 No pewnie dlatego że je polskie białko mixując je z wodą strukturalną i zagryzając grzybem tybetanskim ze sciany. A JA MORTADELO Z TRECA I DLATEGO WYGLĄDAM JAK WYGLĄDAM KOBIK Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 z kabim zawsze jak z tym jamnikiem/buldogiem z kawalu na koniec - no nie wiem co tak slabo Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ale co słabo? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Siady bardzo slabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 O przypomniałes mi ostatnio robiłem te przysiady o których wspominałeś niedawno. Chodzic nie moglem tydzien dobrze jadą mieśnie. Wiadomo ale co to w porównaniu do 35 minut na orbitreku Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ja dzisiaj robilem, narobilem wiochy na silowni. Po chorobie (4dni L4), w czwartek bylem lekko zrobic klate i bica, w piatek plecy i tricka, dzisiaj mialy byc lekko plecy i nogi. Skonczylo sie tak, ze ostatnia serie robilem 120 x max (w tym wypadku wyszlo 10 razy), chcialem wstac 11 i mi odcielo miesien.Nie umialem wstac anim wejsc pod racka to zrzucilem sztange z wysokosci barkow ok 160cm na ziemie. (pipi)lo jak bomba atomowa, ludzie uciekali w poplochu Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kabi tam gdzie jest mój start tam jest twoja meta Będąc mega zalanym i tak wyglądałem lepiej od ciebie(co w sumie trudne nie jest).Natomiast zastanawia mnie czemu wywołujesz yaczesa?Jakiś guru kulturystyki to jest?I tak znowu się nie dotniesz,bo masz na to za słabą psychę,zacznijmy mniejszymi kroczkami,tym razem nie spóźnij się na busa na zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie no, (pipi)a, panowie, nie zaczynajmy tego od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ruszyla maszyna... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Eee nie,raz na jakiś czas lubię przypomnieć pasztetowej gdzie jego miejsce Strasznie się rozpuścił,jak ludzie olali jego"spóźnienie" na busa. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dobra, to teraz posmiejmy sie z mojej wpadki :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) No nie lubię takich akcji,albo jak ktoś je.bnie sztabkami na maszynie na "4" Edytowane 7 Lutego 2015 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 O przypomniałeś mi, na coś trzeba kupon allegro 10zł zużyć. Właśnie kończę KFD premium "lody waniliowe", został mi tylko "banan + wanilia". Co jeszcze jest warte polecenia pod kątem smaku? http://sklep.kfd.pl/kfd-premium-wpc-80-700-bialko-serwatkowe-p-4077.html W zasadzie tylko do miksu: owies + wrzątek + białko na śniadanie, bo sam napój z mlekiem rzadko piję. mój ulubiony to jogurt-wiśnia, rano z płateczkami wjeżdża jak świeży boczek . Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 jakimi plateczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Róży. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kabi tam gdzie jest mój start tam jest twoja meta Będąc mega zalanym i tak wyglądałem lepiej od ciebie buahahaha idż poskakac na skakance albo postrzelać w battlefieldzie knypku w damskich figach. A ty bedziesz na zlocie? mam nadzieje ze tak i pokażesz wszystkim spartakusom kto ma monopol na jedyna prawde w dziale. Tym razem mi sie bus nie spóźni. No faktycznie takiej twardej psychy jak ty nie mam. Dawac na forum zdjęcia z upocona dupą w majtach garfielda, biegac po siłowni z jedną ogoloną nogą. Ratować świat jako marines po czym dochodzić do siebie w instytucie medycznym w gdansku zarazony t-virusem.Daważ pamietne zdjecie pleców poszerzone w paincie. Szacun chłopie. Jestes najtwardszy z twardych. Ale patrzcie to wlasnie tak wygląda, kolo daje swoje niepotwierdzone informacje, ja tylko zwróciłem uwage a typ już pruje to swoją ogoloną do połowy du.pe. Zero dyskusji tylko od razu atak i płacz. eot Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 O przypomniałeś mi, na coś trzeba kupon allegro 10zł zużyć. Właśnie kończę KFD premium "lody waniliowe", został mi tylko "banan + wanilia". Co jeszcze jest warte polecenia pod kątem smaku? http://sklep.kfd.pl/kfd-premium-wpc-80-700-bialko-serwatkowe-p-4077.html W zasadzie tylko do miksu: owies + wrzątek + białko na śniadanie, bo sam napój z mlekiem rzadko piję. mój ulubiony to jogurt-wiśnia, rano z płateczkami wjeżdża jak świeży boczek . JAKIMI PLATECZKAMI BO JAKIS KOLEZKA MOWI ZE ROZY Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 kosmetycznymi Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Płateczki, rodzyneczki, mleczko, białeczko, no (pipi)a, może być też różyczka :*. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ale wy Kanabis i Litwin jesteście słabi z tymi kłótniami i jeden drugiego łatwo podpuszcza. Jeden zalany, drugi niski i ciągłe podjazdy i brak akceptacji faktów. Gdzie tam radość ze sportu i ruchu? Walki kogutów chłopaki robicie i bałagan niezmiennie od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tym pięknym postem wujcia robimy przerwe - no bo przecież nie kończymy tak lubianej przez wszystkich konfrontacji - jeden gruby, drugi mały, trzeci głupi, czwarty ślepy. RADOŚĆ PANOWIE, RADOŚĆ . Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kfd premium wpc zdazylem juz zamowic wanilia-orzech, wanilia-kokos. Bedzie git z plackami owsianymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie pamiętam czy miałem wanilia - orzech, ale kokosowe takie 7-/10. Następnym razem bierz wiśnie, mówie Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Myślałem o tym, ale trochę chemiczna wiśnia mnie odrzucała na samą myśl. Wszystko co wiśniowe, zawsze jest w pytę sztuczne w smaku (syropy wiśniowe 0,00001% ekstraktu, kisiele etc.).Spróbuję następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jeżeli chodzi o smak to 9/10. http://sklep.kfd.pl/kfd-premium-gold-mix-wpi-wpc-wph-700-smak-czekoladowy-kakao-p-4398.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi