Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest moc razem z betka, aakg i czyms tam jeszcze 

W takim miksie jesteś w stanie stwierdzić że ta moc jest po kreatynie?

Najbardziej ja czuc w szejkerze wiec wydaje mi sie, ze to po niej jest ta moc.

Śmiechłem :D

Przypomnialo mi sie jak wlasnie kreta zawsze wchodzi miedzy zeby itd

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

nie wchodze tu za często bo ostatni raz proszki jadłem nie pamiętam kiedy, a tu fajty odchodzą. szkoda, że się spóźniłem

No to jak na tą wiosne wrzucimy fotki zobaczymy ile przez rok zrobilem ja a ile ty sensei. Bez spin czysty spartakus.

:yao:

Ty też wrzucisz ? Jak rok temu?

:kaz:

Szarku akurat wziąłem teraz saszetke tego napalma ale mowisz ze to tez kupa. A sa jeszcze jakies warte uwagi preworkouty na naszym rynku? Tylko dostepne a nie jakies które trzeba zamawiac na kolumbijskim ebayu ;)

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

Ja wrzucałem fotkę z 2 lata temu w wakacje (teraz w wakacje miną 2 lata). Jak dla mnie, bez szału jeżeli chodzi o postęp, nie wiem no. A teraz jeszcze zalany tłuszczem koszmarnie, dużo gorzej niż na tamtych fotach. Będzie zdjęcia jak będzie sens je robić :P 

Jakie suple na redukcji warto zarzucić? I nie mówcie mi vistrol, jak ostatnio jeden typ na siłce ;]

Opublikowano

zastanawiam się nad przed treningówką, co polecacie? Próbowałem  m.in. nox pump, hot blood i nie działało to na mnie. Dziś spróbowałem Saw, ćwiczyło się dobrze, ale byłem wyspany i zregenerowany i poza szybszym biciem serca raczej nic nie zaobserwowałem. Mesomorph działał, ale czułem się jak nafukany i straszliwy zjazd, ból głowy i złe samopoczucie.  Coś pomiędzy?

Opublikowano

Amfetamina jest spoko ale przeciez wiesz ze mamza słabą psychike i jestem sklonny do uzaleznien. Poza tym wcale tak mocno nie nakręca. Stary dorian > amfetamina.

Opublikowano

mnie trzepie kawa i jakiś tam ruch na powietrzu wcześniej. jak się wunurzę z nory po całym dniu leżenia, to nawet dorian nie pomoże 

do eye of the tiger moge sobie zwalić gruche najwyżej. na treningu nakręca mnie głośny heavy metal na przykład (bez growlingu)

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Przedtreningówka?

Pimp BLAST - 1 serving = 10g:

Pump that Bitch! 8250mg:

GPLC 2000mg
Citrulline Di-Malate 2000mg
Agmamaxx 1000mg
Beta Alanine 1000mg
ALC 1000mg
N-acetyl L-tyrosine 1000mg
L-norvaline 250mg

Fire Ignition 270mg:

Caffeine Anhydrous 150mg
FETA-MAXX (kompleks methyl-stymulantow) 100mg
Methyl Hordenine 20mg

Electro-Hydro-Vit System 800mg:

Sulbutiamine, Magnesium, Potassium, Sodium Ascorbate (vit C), Niacin USP, vit B12

Flavoring 680mg: Cherry Natural Flavor, Lime Natural Flavor, Sucralose, Natural Red Color (red beet powder)

159 zł. :cool:

Edytowane przez 2razyjot