Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jak juz chcesz sie faszerowac, to bierz cm3 (przystepna cena, a robi swietnie, najlepszy polski jabłecznik), BCAA i białeczko. wiecej nie trzeba. generalnie sa to jedyne typy odzywki które NA PEWNO dzialaja (poza jakimis turbo połerami i innymi jackami, które przed treningiem ci zryją móżg jak w katowicach nocą ze spiżową mocą)
suplementuj sie takim czyms przez okrągły rok, a zapierdalając i trzymając miche, zdziałasz więcej i mniejszymi kosztami niz wperdalając jakies amerykanskie magiczne srodki i czekając na cud :D

nie bierz gajnerów ani monohydrantu, bo to nie na twoją posture.

Edytowane przez Andżej
Opublikowano (edytowane)

no to nie czytaj, tylko zaperdalaj 6 razy w tygodni. 3 razy silka, a po między siłkami inna aktywnosc, basen, bieznia, skłosz, cokolwiek, do bólu, az cie zacznie kazdy miesien bolec i sie gorączki nabawisz. wtedy zobaczysz, jak miesnia sie robia twardsze i widoczniejsze, a twoja wersaleczkana na brzuchu odejdzie w niepamiec. o ile sypiasz 7- 8 godzin dziennie, to doktorków i ich wywody odnosnie regeneracji, mozesz miec tam, gdzie maus ma czarną pałe :)

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

Przedtreningówka?

Pimp BLAST - 1 serving = 10g:

Pump that Bitch! 8250mg:

GPLC 2000mg

Citrulline Di-Malate 2000mg

Agmamaxx 1000mg

Beta Alanine 1000mg

ALC 1000mg

N-acetyl L-tyrosine 1000mg

L-norvaline 250mg

Fire Ignition 270mg:

Caffeine Anhydrous 150mg

FETA-MAXX (kompleks methyl-stymulantow) 100mg

Methyl Hordenine 20mg

Electro-Hydro-Vit System 800mg:

Sulbutiamine, Magnesium, Potassium, Sodium Ascorbate (vit C), Niacin USP, vit B12

Flavoring 680mg: Cherry Natural Flavor, Lime Natural Flavor, Sucralose, Natural Red Color (red beet powder)

159 zł. :cool:

FETA-MAXXX

xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem próbkę tego BCAA i na własnej skórze przekonałem się, dlaczego nazywa się Xplode. Po 15 minutach treningu miałem taki xplode dupy w kiblu, że myślałem, że rozstaje się z anusem. Chyba za szybko wypiłem to po obiedzie, spieszyłem się na trening i źle zareagowało w żołądku, bo data ważności była jeszcze długo. Ale w smaku całkiem znośny.

• Plusik 2
Opublikowano

Ja sie zatrzymalem na BCAA od KFD. Najlepiej mi sie przyjmuje a po tym explode od olimpu tez wyladowalem w silowni ze sraka podczas wyciskania, dobrze ze byl wolny kibel bo bym sie zasrał :obama:

Opublikowano

Nie szkoda wam mamony na bcaa? Teraz szał jest na jakieś grzybki w szatni słyszałem , kolesie z maty mówili że wydolność i energia masakryczna .

Cordyceps?

Nie pamiętam , dopytam się ale zdziwiło mnie że tak zachwalały to osoby , które ładują w siebie masę towaru.