Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie masz ujemnego to nic nie dadzą,poza pobudzeniem.Zresztą jak nisko z fatem mei jesteś to nie warto brać spalaczy,nisko z fatem i z insuliną,ona momentalnie jak jest podniesiona zahamowuje rozpad tkanki tłuszczowej.

Opublikowano

No cyber ma pod(pipi)y jak nic.

Ludzi epi blokowalo mocniej niz nie jeden saa ;d

I ludzie wcale nie mieli po nim efektów na pewno. Tja. Blokuje bo ma najlepszy sort choć bajki o 5 kg mięsą w miesiąc to bzdura oczywiście.

Opublikowano

Ale co to za efekt jak w środku jest co innego niż pisze?Tak jak przy Phera mass,miała być czysta masa,a ludzi zalewało i gino.

Ja PH nie zjadam i mam to w chuju zasadniczo, opinie jakie słyszałem raczej pochlebne o jego suplach i PH (ludzie łapali gino ale to raczej kwestia predyspozycji do zalewania i gino) a spalacze są u niego mocne. Tyle wiem.

Opublikowano

Gino to raczej kwestia genów , znam takich co ładują teścia z metą w ogromnych ilościach i nic im nie jest . Kumpel , który odstąpi mi tren rozpoczął cykl hdrolem i gino po paru dniach złapało . Tyle że nic z tym nie zrobił bo "ma to w chvju" . Spalacz fajnie jakby miał jakąś dosypkę to i nabity może bym się zrobił.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o spalacze, korzystałem z nich dwukrotnie kilkanaście miesięcy temu. Pierwszym było Oxy Elite Pro (ok 140zł za dziewięćdziesiąt tabletek), drugim natomiast PES Alpha T2 (niecałe dwieście zł za dziewięćdziesiąt tabletek).

Wg supplemetsreview swego czasu oba zajmowały kolejno drugie oraz pierwsze miejsce. Później coś się pozmieniało, ale od tego czasu nie interesuje się takimi środkami.

Na organizm musza w jakiś sposób oddziaływać, to pewne. Ja po kilku minutach aero, bądź pierwszej serii martwych ciągów, byłem oblany potem tak jakbym wyszedł z sauny po 16min ogrzewania ciała. Ciekawie wpływają na libido, bowiem praktycznie cały czas czułem się mocno (i to jest mało powiedziane) pobudzony. Można było także na tym istne maratony urządzać. Być może dlatego wycofali na jakiś czas, zmieniając skład.

Kolega, który także je zakupił, wypił dwa drinki w łikend kilka godzin po treningu. Czuł nieprzyjemne kołatanie w klatce piersiowej. Zbagatelizował, zrzucając to na przypadek, ale gdy tydzień później sytuacja się powtórzyła, wybrał jak natura mu nakazała, odstawił tabletki i chlał w sobotę ile popadnie już bez bólu w okolicach serca xD

Spróbować zawsze można. Poprawiło mi to waskularyzację, ale też bez stosownej diety i ruchu, nie co oczekiwać cudu. Obecnie ważę 88.4kg i nie mam problemu z brakiem ABS. Tkankę tłuszczowa trzymam w ryzach nie bawiąc się w: "najpierw masa, potem rzeźba". Jasne, próbowałem, ale niespecjalnie podoba mi się taka zalana twarz i wolę formę trzymać cały rok (bardzo)dobra. Zresztą takie wahania wagi i odłuszczanie organizmu zdrowe specjalne nie jest.
Poza tym, jak już przy okazji BCAA wspominałem, nie jestem zwolennikiem faszerowania się proszkami/tabletkami.

Gainerów nie próbowałem. Gdy chciałem zwiększyć masę ciała, ograniczałem nieco cardio i zwiększałem kaloryczność posiłków. Jak widzę na siłowni cherlaków, którzy jak się okazuje chcą urosnąć, ale jedzą niecałe 1600 kcal, jednak gainer obowiązkowo musi być, to srogi face palm się nasuwa.

• Plusik 1
Opublikowano

W jednym grupowcu chwalisz się, że rozerwie Ci dupe po frykasach z biedronki, a tutaj wciagasz jakąś tablicę mendelejewa żeby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Twój organizm czuje się jak katowana żona alkoholika, która dostaje regularny wpie.rdol od naprutego janusza i życzy mu śmierci, ale jednak po chmury burzowej przychodzą 2 dni otrzeźwienia i zostaje obdarowana storczykiem wyrwanym sąsiadce z działki. Tylko w tym przypadku nie wiem co jest wpie.rdolem, a co kwiatkiem bo i jedno i drugie robi ci w bebzolu spustoszenie niczym kuna w kurniku.

:lapka:

• Plusik 3
Opublikowano

Ja uprzedzony do Ciebie ? Nigdy w życiu....tak tylko pytam o sens faszerowania się gajnerami i spalaczami, bez trzymania diety.  Łap buziaczka :*

Opublikowano

Kupilem iso Whey SFD,
1800g za 139ziko z wliczona przesylka.
(aukcja na alledrogo) czyli 10zl taniej niz ze sklepu sfd (nie liczac wysylki).
Wzialem banana, aktualnie skonczylem wpc banan kfd.
Mam nadzieje, ze nie porzygam sie tym bananem XD

Opublikowano

Ja uprzedzony do Ciebie ? Nigdy w życiu....tak tylko pytam o sens faszerowania się gajnerami i spalaczami, bez trzymania diety.  Łap buziaczka :*

Pytałem pod kątem Sylvana Pajdziu a nie swoim. Buziaczka nie będzie.