Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Brałem ostatnio to białko:

c8ff9085eb7dabad2b2f6098a8e07fbb_600x600

I smakowo jest mega, tak samo rozpuszczalność. Smak wanilia-kokos jak rozpuszczone lody kokosowe.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 353,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Izolaty z KFD chyba obecnie na topie,przynajmniej smakowo.

Mam opcję 2kg białka Concentrat od Sportech za 100pln opłaca się, bo nie mogę znaleźć nigdzie porównania?

Opublikowano

Nic mi ta firma nie mówi,kup sobie małą folię wpc lub wpi od kfd i wyrób swoje zdanie.

Opublikowano

Jak na redukcję to prop,by jak najmniej wody zatrzymywał,ale to ne długość estrów w sumie decyduje,co ilość i dieta ;)

Opublikowano

Z orali jakby ktoś chciał to tylko meta,najdelikatniejsza wg. badań na kichy,regularne wypróżnienia,a każdy się naczytał ze meta ryje flaki i bierze winko,które mocniej tyra wątrobę i działa an jelita jak antybiotyk,tłucze probiotyki i zagrzybia je.

Opublikowano

Kumpel był u lekarza i pytał się o wątrobę bo na mecie był. Lekarz mówił że dla 200 tabsów nie trzeba nawet nic na osłonę brać :D Z tym że jakbym na redukcji zapodał metę to już widzę jak się potne.

Edytowane przez szarku123

Opublikowano
  • Autor

ewentualnie vitaslim, perdolenie

jak kuć to trenbolon, a nie sie w marchewki bawicie.

cioty.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Kumpel był u lekarza i pytał się o wątrobę bo na mecie był. Lekarz mówił że dla 200 tabsów nie trzeba nawet nic na osłonę brać :D Z tym że jakbym na redukcji zapodał metę to już widzę jak się potne.

To jak przy teściu,najważniejsza jest dieta.Metka w małych ilościach nie aromatyzuje,zwiększa przyswajanie składników odżywczych,jak jesz syfiasto to i taka masa będzie.

Opublikowano

Swego czasu kupiłem niebieskie KFD (nie było mojej ulubionej Synthy i Carnivioru). Zraziłem się nieco. W smaku był w porządku, ale rozpuszczalność fatalna (aż blender specjalnie kupiłem), no i pieniło się okrutnie jak fale na morzu. Te białe prezentują się znakomicie, świetnie smakują, łatwo się rozpuszczają, piany nie ma praktyczni w ogóle. Dodatkowo wziąłem tak z ciekawości przedtreningówkę. Also nowy MD i olej w spreju.

KPWxtV8.png

Opublikowano

Ich PW bardzo fajny,ale obecnie jadę Pre Amino z Ostrovitu i lepszy jest jak dla mnie.

Opublikowano

Zobaczymy ile z tego utrzymasz ;) Bycie na cyklu to bajka,problemy zaczynają się na odbloku.

Opublikowano

Tren już leży w szafce bo dostałem za darmo ale do teścia jeszcze przekonać się nie mogę. Może odpalę jak będę źle na trenie się czuł , sam ph powinien porobić jeżeli organizm nigdy nie przyjął takiej petardy. No i ja redukcję robię więc masa mnie nie obchodzi , jak z 1 kg suchego mięcha pójdzie to będę super zadowolony . No i jeszcze trzeba nabrać witamin/osłonek itp. by nie zepsuć się po drodze.

Opublikowano

PH ma to do siebie,że na cyklu wchodzi a odstawisz i przyrosty są mega nie stabilne,teść dobry jako podkład,by coś z ph utrwalić.

Opublikowano
  • Autor

a jest to prawda, ze na czas cyklu, nie bierze sie zadnych oslon, bo blokuja te cale receptory, zmniejszajac przyrosty?