Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Ch.uja wbijam w oralne ph. Skład tak niepewny w każdym kapsie produktu od każdego dostawcy, że ja bym się bał mieszać czymś niepewnym w swoim układzie hormonalnym. Wolałbym cały rok na teściu jechać na mostkach niż raz na jakiś czas i mieszać z ph. Ale to moje zdanie i twoje życie.

Bardziej obawiam się tej guli 1-2 cm od sutka po zewnętrznej stronie klatki. Się okaże że coś pjerdolneło i jeszcze bardziej zajadę organizm. Pójdę na badania i pewnie od maja zacznę ładować ten tren . Jakby nie to że go dostałem to też bym nie jadł ale chce spróbować chociaż. Jak będzie źle to wywalę go.

• 3 tygodnie później...
Gość Beka Wnusiu

i na ch,uj ci to przyglupie dla rekreacyjnego amatora którym niewątpliwie jesteś wystarczy banan czy pół tabliczki czekolady ale wy tluki zaj,ebane wolicie jak wam pot leci spod pach bo działa człowieku zaj,ebista pompa i dreszcze też ku,rwa jakie dobre seba nie mówię ci ku,rwa je,bnij se nie poszlem raz nie i od razu czuje czuje że kur.wa wiesz kur.wa nie jest pompa co nie hehe zaj.ebiste ziomek a cun watroba układ a co za tym idzie układ limfatyczny etc etc rozdupcone i tak właśnie w większości przypadków dziala ten przemysł zj.eby wpierdalacie syf który w skali procentowej pomaga wam w 1-2% a szkody jakie sieje w nieprzystosowanym odpowiednio do danej 'suplementacji'  organizmie spory rozp,ierdol zamiast ograniczyc sie jak juz musisz sie chemia faszerowac do wpc bcaa monohydrantu które w zupełności wystarcza to ci na własne zycznie robią z siebie większe go,wna aniżeli są zresztą zdychajcie smiecie to sie nazywa selekcja a jak przeczytales to powinieneś cwelu stanąć pierwszy w kolejce

• Minusik 3

Wiem, że ostatnio się zaniedbałem, ale miałem tą operację, nie mogłem ćwiczyć, z miesiąc nie byłem na siłce. Ponadto lekarz mówi, że po tygodniu od zabiegu, już mogę wrócić do ćwiczeń, ale na necie czytam, że zalecają miesiąc, dwa przerwy i stopniowo zwiększając ciężary (czyli pewnie klatę mam robić samym gryfem:).

Wkur.wia mnie to, bo wakacje, krótki rękawik, a tu nie ma bicków:). Postanowiłem pod koniec maja wciągać jakiegoś gainera (i oczywiście wrócić do ćwiczeń).

Wcześniej żarłem tego mutanta massa i przyznam, że efekty mi zostały - mam 3 kilo do przodu. Wiadomo, waga się waha, ale widzę, że nie jadłem na darmo. Tylko ten mutant, nie dość, że nie ma podanego składu (tak jak w dopalaczach), to miałem po nim megazgage + pierdziałem non stop :)

CZYTAJ OD TEGO, jak nie chce Ci się czytać wstępu:

Chciałbym, żeby ktoś mi polecił dobrego gainera. Żeby skład był podany, żeby był dobry i żebym urósł. :)

Dobra, a czemu tu taka różnica w cenie?

http://allegro.pl/olimp-gainerator-3200g-bialko-gainer-shaker-i5305275396.htmlstówka

http://allegro.pl/dominator-gainer-masa-gainerator-3200-g-olimp-i5291828762.html150 zł

Chyba taniej wychodzą 3 paczki po 1 kilo, czy lepiej wziąć taką puchę 3 kilo? Jest różnica tylko w opakowaniu?

Edytowane przez grzybiarz

O (pipi)a gainer o smaku gumy do żucia . Piłem kiedyś białko wołowe co smakowało jak guma do żucia tudzież lody "smerfy" , "harry potter" czy inne jakieś dziwne . Ale tamto białko nie było za słodkie a gainery to mdła słodycz. Ależ to musiało być paskudne :D

O (pipi)a gainer o smaku gumy do żucia . Piłem kiedyś białko wołowe co smakowało jak guma do żucia tudzież lody "smerfy" , "harry potter" czy inne jakieś dziwne . Ale tamto białko nie było za słodkie a gainery to mdła słodycz. Ależ to musiało być paskudne :D

No dokładnie takie samo skojarzenie miałem z tymi lodami ;) Na początku, oja jakie pycha, po jakims kilogramie zaczęło juz byc mdłe i do du.py