Litwin81 1 155 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Ogólnie teść jest bazą do wszystkiego.Niektóre osłonki mogą zmniejszać działanie koksu,lub blokować estrogeny a i one mimo iż mniej,tez mają działanie anaboliczne/lub ochronne na stawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Ch.uja wbijam w oralne ph. Skład tak niepewny w każdym kapsie produktu od każdego dostawcy, że ja bym się bał mieszać czymś niepewnym w swoim układzie hormonalnym. Wolałbym cały rok na teściu jechać na mostkach niż raz na jakiś czas i mieszać z ph. Ale to moje zdanie i twoje życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Bardziej obawiam się tej guli 1-2 cm od sutka po zewnętrznej stronie klatki. Się okaże że coś pjerdolneło i jeszcze bardziej zajadę organizm. Pójdę na badania i pewnie od maja zacznę ładować ten tren . Jakby nie to że go dostałem to też bym nie jadł ale chce spróbować chociaż. Jak będzie źle to wywalę go. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Mam wrażenie, że chcesz spi.erdolić 1 cykl. Zbadaj się najpierw, zaplanuj środki do celów, odblok i dietę. Tak koledzy uczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Jak będzie źle to będzie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Spokojnie panowie moja głowa w tym. Wiem co mam robić . Dam znać za 2-3 miechy co i jak , ale uważam że teraz będzie przełom w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 W to wierzę ze przełom będzie,szczególnie na cyklu,zastanawia mnie ile uchowasz z tego pod odstawieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2015 Cos dobrego ostatnio wyszlo na bazie kofeiny? Mialem swego czasu dobre ale ni cholere nazwy nie pamietam. Moze cos kojarzy Litwin. Niebieska tuba, 100 tabsow, raczej nie przodujaca marka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2015 Ja wciągam tylko coffeine 200 plus z Trec-a,dzisiaj sobie kupiłem ich shota speed er,genialny skład na skupienie i pobudzenie,jak ktoś szuka czegoś do nauki to próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2015 Ile tabsów tej coffy łykasz przed treningiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2015 Normalnie 2 ale w taką pogodę 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2015 i na ch,uj ci to przyglupie dla rekreacyjnego amatora którym niewątpliwie jesteś wystarczy banan czy pół tabliczki czekolady ale wy tluki zaj,ebane wolicie jak wam pot leci spod pach bo działa człowieku zaj,ebista pompa i dreszcze też ku,rwa jakie dobre seba nie mówię ci ku,rwa je,bnij se nie poszlem raz nie i od razu czuje czuje że kur.wa wiesz kur.wa nie jest pompa co nie hehe zaj.ebiste ziomek a cun watroba układ a co za tym idzie układ limfatyczny etc etc rozdupcone i tak właśnie w większości przypadków dziala ten przemysł zj.eby wpierdalacie syf który w skali procentowej pomaga wam w 1-2% a szkody jakie sieje w nieprzystosowanym odpowiednio do danej 'suplementacji' organizmie spory rozp,ierdol zamiast ograniczyc sie jak juz musisz sie chemia faszerowac do wpc bcaa monohydrantu które w zupełności wystarcza to ci na własne zycznie robią z siebie większe go,wna aniżeli są zresztą zdychajcie smiecie to sie nazywa selekcja a jak przeczytales to powinieneś cwelu stanąć pierwszy w kolejce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2015 ale spierdalaj stąd, czaisz typie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2015 Składnia zdań i interpunkcja leży i krzyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Tydzień nie kręciłem w ogóle aerobów i pozwalałem sobie podjadać jakieś tam słodycze , ciacha a bodyfat co raz niższy i waga rośnie . Panowie jednak "odżywki " robią całą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2015 Wiem, że ostatnio się zaniedbałem, ale miałem tą operację, nie mogłem ćwiczyć, z miesiąc nie byłem na siłce. Ponadto lekarz mówi, że po tygodniu od zabiegu, już mogę wrócić do ćwiczeń, ale na necie czytam, że zalecają miesiąc, dwa przerwy i stopniowo zwiększając ciężary (czyli pewnie klatę mam robić samym gryfem:). Wkur.wia mnie to, bo wakacje, krótki rękawik, a tu nie ma bicków:). Postanowiłem pod koniec maja wciągać jakiegoś gainera (i oczywiście wrócić do ćwiczeń). Wcześniej żarłem tego mutanta massa i przyznam, że efekty mi zostały - mam 3 kilo do przodu. Wiadomo, waga się waha, ale widzę, że nie jadłem na darmo. Tylko ten mutant, nie dość, że nie ma podanego składu (tak jak w dopalaczach), to miałem po nim megazgage + pierdziałem non stop CZYTAJ OD TEGO, jak nie chce Ci się czytać wstępu: Chciałbym, żeby ktoś mi polecił dobrego gainera. Żeby skład był podany, żeby był dobry i żebym urósł. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2015 Mi Litwin polecił Gaineratora, dla mnie jest spoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2015 Ma fajne węgle i skład w przystępnej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 1 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2015 (edytowane) Dobra, a czemu tu taka różnica w cenie? http://allegro.pl/olimp-gainerator-3200g-bialko-gainer-shaker-i5305275396.htmlstówka http://allegro.pl/dominator-gainer-masa-gainerator-3200-g-olimp-i5291828762.html150 zł Chyba taniej wychodzą 3 paczki po 1 kilo, czy lepiej wziąć taką puchę 3 kilo? Jest różnica tylko w opakowaniu? Edytowane 1 maja 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2015 Napisali ci ze opakowanie uszkodzone w transporcie ale nie otwarte Ja ogólnie nie kupuję odżywek w dużych paczkach bo mi się szybko smak nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2015 Z białkiem jeszcze ujdzie ale z gainerami pełnymi cukru racja, jak jeszcze faszerowałem sie ta chemią mutant massem o smaku gumy do żucia to pod koniec 3 kilowej torby mało co nie rzygałem juz tym Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2015 Ja zawsze biore dwie paki 2.5kg w roznych smakach, albo bezsmakową, ale za to kilka buteleczek ze smakami roznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 1 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2015 O (pipi)a gainer o smaku gumy do żucia . Piłem kiedyś białko wołowe co smakowało jak guma do żucia tudzież lody "smerfy" , "harry potter" czy inne jakieś dziwne . Ale tamto białko nie było za słodkie a gainery to mdła słodycz. Ależ to musiało być paskudne Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2015 Ja miałem ostatnio białko o smaku kinder bueno i było mega dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 O (pipi)a gainer o smaku gumy do żucia . Piłem kiedyś białko wołowe co smakowało jak guma do żucia tudzież lody "smerfy" , "harry potter" czy inne jakieś dziwne . Ale tamto białko nie było za słodkie a gainery to mdła słodycz. Ależ to musiało być paskudne No dokładnie takie samo skojarzenie miałem z tymi lodami Na początku, oja jakie pycha, po jakims kilogramie zaczęło juz byc mdłe i do du.py Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi