Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Oprócz gołebi na balkonie kolejne co by mnie łączyło z Mikem Tysonem <3

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 353,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

A to może przyspieszyć przyrost czystej masy i mięśni?

Opublikowano

DAA działa i to nie placebo,widać po ilości spermy   ;)

oki jutro dam znać i wrzuce foto

Opublikowano

DAA działa i to nie placebo,widać po ilości spermy   ;)

oki jutro dam znać i wrzuce foto

Trzymam za słowo.

Opublikowano

Wujaszek gdyby badania kosztowąły 9zł poszedłbym. Ale 30zł to pójde za miesiąc.

:)
Opublikowano

Nie szastam piniendzmi jak ty grzybi

1340700792-654qsd456qsd546.jpg

Opublikowano

Wujaszek gdyby badania kosztowąły 9zł poszedłbym. Ale 30zł to pójde za miesiąc.

:)

Ja za swoje placilem 150 ziko

Opublikowano

Możesz iść po skierowanie i powiedzieć że zapłacisz za badania teścia,albo z partyzanta.

Opublikowano

Ja robiłem prywatnie w alabie. Jakąś tam promocje mieli. Ze skierowania tez mozna spokojnie ale nie chciało mi sie iśc do rodzinnego

Opublikowano

No wlasnie nie miałem robić , mialem tylko podstawowy rpzeglad zrobic czyli morfologie ale spytałem ile piniendzy za cholesterol i teścia. babka ze 9zł i 29zł no to sie nawet nie zastanawiałem włąsnie juz z czystej ciekawosci ;)

Opublikowano

Kurde 150 drogo strasznie , ale za 30 zł raz na jakiś czas z ciekawości można sprawdzić.

JA robilem kompleksowo.

Wolny tesc, prolka, estradiol i inne (pipi).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zamówiłem białko kfd to premium o smaku truskawka-malina i mi w ogóle nie podchodzi. Z mlekiem za słodkie nawet dla mnie, z wodą ledwo co dałem rade. Będę się teraz męczył, bo nie było kokosu ani banana. Nie polecam tego smaku.

Opublikowano

Ja tam mleka w ogóle nie stosuje . Teraz przyszły do mnie nowe białka Ostrovita ( przynajmniej mają nowe opakowania) i jestem ciekaw czy smak ten sam. Ogólnie ten ostrovit to cenowa petarda zapłaciłem 100zł z przesyłką za pobraniem za 1800g białka gdzie w sklepie na mieście za tyle dostanę 700 olimpu/treca.

Opublikowano

Ja kupiłem ostatnio 30 porcji Trec Whey 100 za 7 dych, a można taniej, więc też biedy nie ma. Dziś chciałem kupić sobie BCAA Xplode od Treca, bo od przyszłego tygodnia zaczynam już cykl przed sezonowy, ale w sklepie, a raczej stoisku w galerii, typ miał za 95 zł. To już wolę zamówić z neta, dopłacić za wysyłkę i coś jeszcze dobrać.

Opublikowano

Ja tam mleka w ogóle nie stosuje . Teraz przyszły do mnie nowe białka Ostrovita ( przynajmniej mają nowe opakowania) i jestem ciekaw czy smak ten sam. Ogólnie ten ostrovit to cenowa petarda zapłaciłem 100zł z przesyłką za pobraniem za 1800g białka gdzie w sklepie na mieście za tyle dostanę 700 olimpu/treca.

ja za jakies 130 kupilem WPI z SFD.

Opublikowano

Jutro będę miał BCAA Xplode od Olimpa, ciekawy jestem szczególnie smaku, bo te od Activlab strasznie chu.jowo mi się odbijały.

Opublikowano

Kurna, zastanawiałem się nad nim i wziąłem pomarańczę.