Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Nazwa wywodzi się z obserwacji,że jak kozły wciągały to zioło były bardziej jurne.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 353,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Jeszcze napiszcie, czy trzeba to łykać w kapsułkach, rozrabiać z mlekiem czy w formie kremu wmasowywac w człona :D

Opublikowano

Nazwa wywodzi się z obserwacji,że jak kozły wciągały to zioło były bardziej jurne.

A juz myslalem ze popęd mi tak skoczy ze wszystkie kozy we wsi wyrucham

Opublikowano

A juz myslalem ze popęd mi tak skoczy ze wszystkie kozy we wsi wyrucham

Jakie kto ma hobby ;)

Opublikowano

Litwin, taka sytuacja:

zastanawiam sie tez jeszcze nad wyprobowaniem bialka od Olimpa- mysle albo nad pure whey iso 95 (izolat serwatki, wysoka wartosc odzywcza, szybko wchlaniane) albo mega strong protein (mieszanina roznych rodzajow, zalecaja na noc, bo wchlania sie przez 5h). Cwicze zwykle wieczorem, tzn.bialko, ktore przyjmuje bezposrednio po treningu, jest jednoczesnie bialkiem na noc. Co bys polecil z tych dwoch?

Opublikowano

To juz próbowałem- przereklamowane, tylko mnie po tym czerwony kolor zaczął wkur.viac.

Opublikowano

Litwin, taka sytuacja:

zastanawiam sie tez jeszcze nad wyprobowaniem bialka od Olimpa- mysle albo nad pure whey iso 95 (izolat serwatki, wysoka wartosc odzywcza, szybko wchlaniane) albo mega strong protein (mieszanina roznych rodzajow, zalecaja na noc, bo wchlania sie przez 5h). Cwicze zwykle wieczorem, tzn.bialko, ktore przyjmuje bezposrednio po treningu, jest jednoczesnie bialkiem na noc. Co bys polecil z tych dwoch?

To tylko bialko. Kup sobie z KFD.

Opublikowano

Jak to tylko białko to kup sojowe ;) Ja bym wziął Strong Protein,niby i tak po 22 jelita spowalniają,ale Stronga nie czuć na kichach.

Opublikowano

Wezmę sobie na próbę i jedno i drugie, ale po małym opakowaniu (o dziwo wychodzi taniej, niz duże, wiec korzyść podwójna).

Jesli mi żadne nie podpasuje, to kolejne duże bedą juz brał tylko z Body Attacka, bez dalszych eksperymentów, a jesli podpasuje, to któreś z tych pewnie, bo taniej wychodzi jednak w przeliczeniu na porcje (Body Attack whey iso 4,60 PLN, Olimp whey iso 3,45 PLN, Olimp mega strong protein 3,83 PLN).

Ale cenowo i tak wszystko miazdzy soja wlasnie: 1/3 ceny białka zwierzęcego, szok. Dlatego pjerd.ole, zamawiam tez i bede dorzucał do serwatki i pił zmieszane w jednym koktailu (gdzies tam kiedys czytałem, ze najlepsze efekty daje wlasnie mieszanka białka zwierzęcego i roślinnego, w proporcjach 75% - 25%, także zobaczymy).

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Od soi będziesz potem pierd.olił głupoty, a z kłody zostanie Ci flak. Będziesz też bronił uchodźców.

Opublikowano

Będziesz też bronił uchodźców.

Ni chuya, pierwszy na forum pisałem, ze mnie wkur.viaja, i bede ostatnim, który bedzie ich bronił.
Opublikowano

lol

@Kobik: o kur.va, dzieki, chłopie, otworzyłeś mi oczy. Juz myślałem, ze wystarczy pare odzywek wpjer.dolic i bicek sam urośnie leżąc na sofie przed tv z piwem w łapie. Bezcenna wskazówka.

Opublikowano

myślę, że o tym wie. Wspomaganie się odżywką białkową to przecież nie grzech. Wiadomo, że nie 5 razy dziennie.

było już to wałkowane milion trzy razy 

Opublikowano

myślę, że o tym wie. Wspomaganie się odżywką białkową to przecież nie grzech. Wiadomo, że nie 5 razy dziennie.

było już to wałkowane milion trzy razy

No wlasnie bylo walkowane, ze nie 5 a 6 razy dziennie pasza ma byc.
Opublikowano

Pasza wystarczy 3 razy dziennie. Odpowiednio zbilansowana. To jest mit o 5 czy 6 posiłkach. Ale białeczko KFD, jeden worek mam na ponad 1.5 miecha. 700g. A ten chce wpyerdalać jakby to był sok z gumigurwajagód. Amator. 

Opublikowano

Oczywiście się nie zgadzam. Jak jeść to co trzy godziny i nie ma zmiłuj. To nie mit, sama czysta brudna prawda.

Opublikowano

Jak ktoś ma małe zapotrzebowanie to 3 posiłki wystarczą, żeby dostarczyć wszystkiego.

Opublikowano

Jak ktoś nie ma czasu to może dzienną kalorykę przyjąć w 3 posiłkach,tylko po co?Zawali jelita i tak część żarcia się zmarnuje.Każdy gada miska i miska,a może z 1% ma na tyle sprawne jelita by sobie radzić z dużą podażą kaloryczną.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Oczywiście się nie zgadzam. Jak jeść to co trzy godziny i nie ma zmiłuj. To nie mit, sama czysta brudna prawda.

Zweryfikujemy na wiosne.

Zawalic jelita to mozna 5 czy 6 posilkami. Zreszta, gurwa zas szablonami lecimy jakby byl jeden na kazdego a tu huya prawda.

Edytowane przez KoBik