Opublikowano 1 grudnia 20159 l Ten typ w ogole dal zdjecie? On w ogole jakos wyglada?Ale chcesz ocenić, czy nadaje sie tez na autorytet, czy tylko zwyczajnie lubisz sobie popatrzeć wieczorem po ciężkim dniu w robocie na wyrzeźbione, opalone, męskie ciała?
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Standarcik leszcza. Nie mam nic do pokazania to postrzelam kapiszonami.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Większa częstotliwość posiłków wraz z treningiem siłowym,ma za zadanie napędzić metabolizm,szybciej się spalą mniejsze ale częstsze posiłki,ale już już nic nie wiem,Kobik niszczy mnie swoją asertywnością i pragnieniem sukcesu
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Nie mam nic do pokazania to postrzelam kapiszonami.W końcu jak powszechnie wiadomo siła argumentów rośnie wprost proporcjonalnie do obwodu bicka. Moze jeszcze średnia z fotki.pl potrzebujesz?
Opublikowano 1 grudnia 20159 l np. szukałbys porady, w co zainwestować swoje oszczędności, to prędzej posłuchasz profesora czy studenta ekonomii? Zadnego z nich. Sa firmy ktore sie tym zajmuja.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Nie mam nic do pokazania to postrzelam kapiszonami.W końcu jak powszechnie wiadomo siła argumentów rośnie wprost proporcjonalnie do obwodu bicka. Moze jeszcze średnia z fotki.pl potrzebujesz? Ha. Zenada, po prostu zenada.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Foto albo nic sie gurwa nie dzieje pionku.ale co ma sie dziac? Nie oswiecisz mnie juz wiecej swoimi zlotymi myslami czy jak? Bo tego bym chyba nie przezyl.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Dobra koniec spiny,chce pic białko niech pije,pisał że raz dziennie chce,także nie rozumiem po co w ogóle chcesz go Kobik "uszlachetniać" ?
Opublikowano 1 grudnia 20159 l W ogóle gdzie w regulaminie jest, że musi ktoś dać foto? A poza tym beef tommiego i kobika prawie jak Kazub vs Kanabis, dajcie spokój ekoledzy.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l W ogóle gdzie w regulaminie jest, że musi ktoś dać foto? A poza tym beef tommiego i kobika prawie jak Kazub vs Kanabis, dajcie spokój ekoledzy. not
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Autor Andzej tez nie dal a ponoc sterydy jadl i bialko olimpu. i nie dam bo nie mam sylwetki typowo "siłowniowej" i nie chce, żeby banda wygłodniałych osiłków targających żelastwo mnie tutaj zjadla. ale na sprawnosc nie narzekam, potrafie biegać aż mi sie znudzi, w ciągu 45 minut przepłynąć 60 razy basen, a 2 lata temu na jakims woodstockowym konkursie zrobiłem 114 pompek za jednym razem i wygrałem czteropak lecha xd a ty sie kobik tak nie spinaj, bo dajesz się prowokować jakiemuś randomowi ;p
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Czy nadal traktujecie te moje pierdy w tomiiego na powaznie? Co z wami? ;-) Ale fakt faktem. Foto or didynt hapent.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l W ogóle gdzie w regulaminie jest, że musi ktoś dać foto? A poza tym beef tommiego i kobika prawie jak Kazub vs Kanabis, dajcie spokój ekoledzy. not tez sie zdziwilem tym co piszesz, jj. Moim zdaniem to wyjatkowo spokojna i rzeczowa dyskusja byla mialem tu juz duzo bardziej intensywne wymiany pogladow, chociazby z Litwinem lata temu w innym dziale czy z kazubem tez (tej spiny Kanabisa z kazubem nie widzialem, wiec nie moge ocenic). Roznica w porownaniu z tym tutaj taka, ze Litwina zawsze lubilem, cenilem i szanowalem za poglady i to, co soba reprezentuje (nawet jesli sie z nim nie zgadzalem), a ten ziomek tutaj trafil u mnie dosc szybko do szufladki z napisem "nie traktowac powaznie" i nie sadze, zeby sie z niej predko wygrzebal. PS: przydalby sie tu osobny temat takie rzeczy, "Pieprzenie" jakies czy cos. Edytowane 2 grudnia 20159 l przez tommi
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Czaicie nie widział mojej spiny z Kazubem. Nie zauważył. Ignorant jakis.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Czy nadal traktujecie te moje pierdy w tomiiego na powaznie? Nigdy nie traktowałem tego forum poważnie.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l W ogóle gdzie w regulaminie jest, że musi ktoś dać foto? nigdzie nie ma a mimo to atakujesz cykliczne atrofią. bawi cie to ? Edytowane 2 grudnia 20159 l przez Kazub