tommi 345 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Ten typ w ogole dal zdjecie? On w ogole jakos wyglada?Ale chcesz ocenić, czy nadaje sie tez na autorytet, czy tylko zwyczajnie lubisz sobie popatrzeć wieczorem po ciężkim dniu w robocie na wyrzeźbione, opalone, męskie ciała? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Standarcik leszcza. Nie mam nic do pokazania to postrzelam kapiszonami. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Większa częstotliwość posiłków wraz z treningiem siłowym,ma za zadanie napędzić metabolizm,szybciej się spalą mniejsze ale częstsze posiłki,ale już już nic nie wiem,Kobik niszczy mnie swoją asertywnością i pragnieniem sukcesu Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Nie mam nic do pokazania to postrzelam kapiszonami.W końcu jak powszechnie wiadomo siła argumentów rośnie wprost proporcjonalnie do obwodu bicka. Moze jeszcze średnia z fotki.pl potrzebujesz? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 np. szukałbys porady, w co zainwestować swoje oszczędności, to prędzej posłuchasz profesora czy studenta ekonomii? Zadnego z nich. Sa firmy ktore sie tym zajmuja. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Nie mam nic do pokazania to postrzelam kapiszonami.W końcu jak powszechnie wiadomo siła argumentów rośnie wprost proporcjonalnie do obwodu bicka. Moze jeszcze średnia z fotki.pl potrzebujesz? Ha. Zenada, po prostu zenada. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Foto albo nic sie gurwa nie dzieje pionku. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Hehe. Miensnie popale tylko na lamusie. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Foto albo nic sie gurwa nie dzieje pionku.ale co ma sie dziac? Nie oswiecisz mnie juz wiecej swoimi zlotymi myslami czy jak? Bo tego bym chyba nie przezyl. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Dobra koniec spiny,chce pic białko niech pije,pisał że raz dziennie chce,także nie rozumiem po co w ogóle chcesz go Kobik "uszlachetniać" ? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 BO TYLKO CZYSTA DIETA I ZAPIE.RDOL NA SIŁOWNI I NIE MA, ŻE BOLI Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 W ogóle gdzie w regulaminie jest, że musi ktoś dać foto? A poza tym beef tommiego i kobika prawie jak Kazub vs Kanabis, dajcie spokój ekoledzy. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 W ogóle gdzie w regulaminie jest, że musi ktoś dać foto? A poza tym beef tommiego i kobika prawie jak Kazub vs Kanabis, dajcie spokój ekoledzy. not Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 grudnia 2015 Andzej tez nie dal a ponoc sterydy jadl i bialko olimpu. i nie dam bo nie mam sylwetki typowo "siłowniowej" i nie chce, żeby banda wygłodniałych osiłków targających żelastwo mnie tutaj zjadla. ale na sprawnosc nie narzekam, potrafie biegać aż mi sie znudzi, w ciągu 45 minut przepłynąć 60 razy basen, a 2 lata temu na jakims woodstockowym konkursie zrobiłem 114 pompek za jednym razem i wygrałem czteropak lecha xd a ty sie kobik tak nie spinaj, bo dajesz się prowokować jakiemuś randomowi ;p Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Czy nadal traktujecie te moje pierdy w tomiiego na powaznie? Co z wami? ;-) Ale fakt faktem. Foto or didynt hapent. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 (edytowane) W ogóle gdzie w regulaminie jest, że musi ktoś dać foto? A poza tym beef tommiego i kobika prawie jak Kazub vs Kanabis, dajcie spokój ekoledzy. not tez sie zdziwilem tym co piszesz, jj. Moim zdaniem to wyjatkowo spokojna i rzeczowa dyskusja byla mialem tu juz duzo bardziej intensywne wymiany pogladow, chociazby z Litwinem lata temu w innym dziale czy z kazubem tez (tej spiny Kanabisa z kazubem nie widzialem, wiec nie moge ocenic). Roznica w porownaniu z tym tutaj taka, ze Litwina zawsze lubilem, cenilem i szanowalem za poglady i to, co soba reprezentuje (nawet jesli sie z nim nie zgadzalem), a ten ziomek tutaj trafil u mnie dosc szybko do szufladki z napisem "nie traktowac powaznie" i nie sadze, zeby sie z niej predko wygrzebal. PS: przydalby sie tu osobny temat takie rzeczy, "Pieprzenie" jakies czy cos. Edytowane 2 grudnia 2015 przez tommi Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Czaicie nie widział mojej spiny z Kazubem. Nie zauważył. Ignorant jakis. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Czy nadal traktujecie te moje pierdy w tomiiego na powaznie? Nigdy nie traktowałem tego forum poważnie. Cytuj
Kazub 4 584 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 (edytowane) W ogóle gdzie w regulaminie jest, że musi ktoś dać foto? nigdzie nie ma a mimo to atakujesz cykliczne atrofią. bawi cie to ? Edytowane 2 grudnia 2015 przez Kazub Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 jak sie sterydujecie kreatyna (ile tyg. cykl i ile tyg. przerwa)? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi