Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy i potem kolejne. Ja przez niecałe 2 miechy brałem, teraz 2 tyg. przerwy w święta i zastanawiam sie, jak dalej ciagnąć. Planowałem po świętach jeszcze 2 tyg. pauzy zrobic, czyli w sumie miesiąc, i potem ze 2-3 miesiące kolejny cykl.

Opublikowano

Spier....iłeś :/ ona się rozkręca po 2 tygodniach dopiero.Dla mnie najlepsza opcja to brac w dt 5 gram do śniadania jak mamy wysoką insulinę i zaraz po treningu jak następuję lepsze wchłanianie,w dnt raz dziennie 5 gram do śniadania.Tal lecisz 6-8 tygodni i z 4-6 przerwy i od nowa,chociaż lepszy jest patent cało roczny po 3 gramy codziennie,ale to dla osób które wiedzą ze będą ćwiczyć cały rok a nie epizodami.

Opublikowano (edytowane)

Spier....iłeś :/ ona się rozkręca po 2 tygodniach dopiero.

Ale ja kre-alkalyn biorę, nie cre-a-pure czy inny normalny monohydrat- przy nim faza ładowania nie jest konieczna.

W dt biorę przed i po treningu, w dnt do śniadania, jak piszesz.

Wg opakowania (a jakże :) ) zalecają 2-3 miechy cyklu i 1-2 miechy przerwy, i wlasnie sie zastanawiam, czy lepiej lecieć np. trybem 3c-2p czy 2c-1p, czy jeszcze jakos inaczej. Branie bez przerwy po 3g mówisz tez daje radę?

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Spier....iłeś :/ ona się rozkręca po 2 tygodniach dopiero.

Ale ja kre-alkalyn biorę, nie cre-a-pure czy inny normalny monohydrat- przy nim faza ładowania nie jest konieczna.

W dt biorę przed i po treningu, w dnt do śniadania, jak piszesz.

Wg opakowania (a jakże :) ) zalecają 2-3 miechy cyklu i 1-2 miechy przerwy, i wlasnie sie zastanawiam, czy lepiej lecieć np. trybem 3c-2p czy 2c-1p, czy jeszcze jakos inaczej. Branie bez przerwy po 3g mówisz tez daje radę?

To nic nie zmienia,każdą kreatyną musisz się wysycić,nie chodzi o fazę ładowania a o wysycenie mięśni.Dlatego po 2 tyg zaczyna się ją czuć i nie przerywa się jej brania po 2 tyg.

Opublikowano (edytowane)

Pierwszy i potem kolejne. Ja przez niecałe 2 miechy brałem, teraz 2 tyg. przerwy w święta i zastanawiam sie, jak dalej ciagnąć. Planowałem po świętach jeszcze 2 tyg. pauzy zrobic, czyli w sumie miesiąc, i potem ze 2-3 miesiące kolejny cykl.

ale dobrze czytam, ze Ty w dt 5 gram rano do sniadania oraz kolejne 5g po treningu?

Fazy ladowana xD jakie cykle??? Ja pyerdolex1 jak juz to tylko mono. 5g dziennie. Obojetnie kiedy. Wpyerdalasz non stop. To nie bomba. Ja pyerdolex2

producent twierdzi, ze przy ciaglym braniu bez przerwy organizm sie przyzwyczaja i skutcznosc maleje (dlatego trzeba robic cyklicznie pauzy), ale on pewnie sie nie zna.

Edytowane przez tommi
Opublikowano (edytowane)

kaza robic przerwe 1-2 miesiace, zeby szybciej oproznic puszke?

Jak wspomnialem, przy kre-alkalynie nie kaza ladowania robic zadnego, tylko od samego poczatku normalna dawke stosowac, ale przerwe i tak zalecaja. Gdzie tu marketing?

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Tak, jak bierzesz cyklicznie a nie stale to 10 gram w dt a 5 gram w dnt.Piszą że organizm się przyzwczaja,rozum to jako spowolnienie przyrostów,są one mniejsze co logiczne,ale stabilne i wydłużone w czasie,co w skali roku może okazać się lepsze niż cykliczne.