Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lifting 81 powiedz mi czy powiesz progres na frontach ruszy jakoś siad tylny?

Żeby było na temat odżywiania to przed frontami będę jadł banana.

W teorii tak,bo przód bardziej tyra uda niż z tyłu,gdzie mocno poślad pracuje.

Opublikowano

Coś czytałem, że trzeba dać trochę odpocząć organizmowi. A teraz w pisałem w google "kreatyna i przerwa" i czytam, że jak się brało ją 8 tygodni, to teraz trza 8 tygodni zrobić przerwy. Ech, ja wiem, że w internecie każdy może pisać i dawać swoje rady, ale raczej rok jedzenia krety, nie jest dobre dla bebechów.

Opublikowano (edytowane)

Pytanie czy wytrzymasz psychicznie czeste cykle, bo wiadomo, ze wtedy trzeba ostrzej pakowac i nie odpuszczac diety/powtorzen itp. Chyba, ze biorac krete cwiczysz tak jak zawsze ciezko to troche bezsensu bo bierze sie ja, zeby przelamac jakas granice i stagnacje w sile/przyrostach. Dlatego treningi musza byc jeszcze mocniejsze.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

Coś czytałem, że trzeba dać trochę odpocząć organizmowi. A teraz w pisałem w google "kreatyna i przerwa" i czytam, że jak się brało ją 8 tygodni, to teraz trza 8 tygodni zrobić przerwy. Ech, ja wiem, że w internecie każdy może pisać i dawać swoje rady, ale raczej rok jedzenia krety, nie jest dobre dla bebechów.

Było mnóstwo badań i ani kichy ani nerki nie siadają(no chyba ze masz dziedziczną nie wydolność).Stałą suplementacja zapewnia stały poziom ATP i regularne treningi na wysokich parametrach,cykliczne tylko kilka miechów w roku,jak ktoś myśli serio o sylwetce to nie schodzi z kreatyny,zwłaszcza ze ona i tak działa cardioprotekcyjnie.

Opublikowano

cykle na krecie xD no powtórzę xDxDxD

I tak najbardziej podoba mi się początek "Pytanie czy wytrzymasz psychicznie czeste" jakby kreatyna działała jak teść :D . No panowie żartujecie sobie że tylko podczas "cyklu" na kreatynie zasuwacie dieta i treningi na 100% ? Z takim podejściem nic nie pójdzie.

Opublikowano

Było mnóstwo badań i ani kichy ani nerki nie siadają(no chyba ze masz dziedziczną nie wydolność).Stałą suplementacja zapewnia stały poziom ATP i regularne treningi na wysokich parametrach,cykliczne tylko kilka miechów w roku,jak ktoś myśli serio o sylwetce to nie schodzi z kreatyny,zwłaszcza ze ona i tak działa cardioprotekcyjnie.

A jaki jest sens brac cały rok np przy redukcji?

a micha to pewnie kanapki z serem. xD

eh pamietam w sredniej jak cwiczylem hantelkami 3kg i 12kg. 56kg, chcialem zrobic mase, kazałem matce robic 4 kanapki na kolacje zamiast 2 . Złota era 

Opublikowano

Pytanie czy wytrzymasz psychicznie czeste cykle, bo wiadomo, ze wtedy trzeba ostrzej pakowac i nie odpuszczac diety/powtorzen itp. Chyba, ze biorac krete cwiczysz tak jak zawsze ciezko to troche bezsensu bo bierze sie ja, zeby przelamac jakas granice i stagnacje w sile/przyrostach. Dlatego treningi musza byc jeszcze mocniejsze.

Znaczy sie te granice w pschice przelamac, bo to placebo zalewajace woda i niszczace nerki.

• Plusik 1
  • Minusik 1