Opublikowano 23 grudnia 20159 l Lifting 81 powiedz mi czy powiesz progres na frontach ruszy jakoś siad tylny? Żeby było na temat odżywiania to przed frontami będę jadł banana.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Autor ELO KUPIŁEM HMB 60 KAPS ILE POROSNE?STARZ NA SIŁOWNI 2 TYGODNIEWAGA 60 KILO POZDRO DLA KUMATYCH ŚMIERC FRAJEROM.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l W dniu 23.12.2015 o 10:53, wronerro napisał(a): Lifting 81 powiedz mi czy powiesz progres na frontach ruszy jakoś siad tylny? Żeby było na temat odżywiania to przed frontami będę jadł banana. W teorii tak,bo przód bardziej tyra uda niż z tyłu,gdzie mocno poślad pracuje.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l W dniu 21.12.2015 o 17:26, KoBik napisał(a): To tylko kreta. Biore 5g dziennie okragly rok.Nie powinieneś czasem zrobić sobie jakiejś przerwy? Tak z pół roku temu?
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Co bardziej ogarnięci wiedzący jakie działanie ma kretyna zawsze polecają brać stale.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Coś czytałem, że trzeba dać trochę odpocząć organizmowi. A teraz w pisałem w google "kreatyna i przerwa" i czytam, że jak się brało ją 8 tygodni, to teraz trza 8 tygodni zrobić przerwy. Ech, ja wiem, że w internecie każdy może pisać i dawać swoje rady, ale raczej rok jedzenia krety, nie jest dobre dla bebechów.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Pytanie czy wytrzymasz psychicznie czeste cykle, bo wiadomo, ze wtedy trzeba ostrzej pakowac i nie odpuszczac diety/powtorzen itp. Chyba, ze biorac krete cwiczysz tak jak zawsze ciezko to troche bezsensu bo bierze sie ja, zeby przelamac jakas granice i stagnacje w sile/przyrostach. Dlatego treningi musza byc jeszcze mocniejsze. Edytowane 23 grudnia 20159 l przez Plugawy
Opublikowano 23 grudnia 20159 l W dniu 23.12.2015 o 21:10, grzybiarz napisał(a): Coś czytałem, że trzeba dać trochę odpocząć organizmowi. A teraz w pisałem w google "kreatyna i przerwa" i czytam, że jak się brało ją 8 tygodni, to teraz trza 8 tygodni zrobić przerwy. Ech, ja wiem, że w internecie każdy może pisać i dawać swoje rady, ale raczej rok jedzenia krety, nie jest dobre dla bebechów. Było mnóstwo badań i ani kichy ani nerki nie siadają(no chyba ze masz dziedziczną nie wydolność).Stałą suplementacja zapewnia stały poziom ATP i regularne treningi na wysokich parametrach,cykliczne tylko kilka miechów w roku,jak ktoś myśli serio o sylwetce to nie schodzi z kreatyny,zwłaszcza ze ona i tak działa cardioprotekcyjnie.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l W dniu 23.12.2015 o 21:45, KoBik napisał(a): cykle na krecie xD no powtórzę xDxDxD I tak najbardziej podoba mi się początek "Pytanie czy wytrzymasz psychicznie czeste" jakby kreatyna działała jak teść . No panowie żartujecie sobie że tylko podczas "cyklu" na kreatynie zasuwacie dieta i treningi na 100% ? Z takim podejściem nic nie pójdzie.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l W dniu 23.12.2015 o 22:16, Litwin81 napisał(a): W dniu 23.12.2015 o 21:10, grzybiarz napisał(a): Coś czytałem, że trzeba dać trochę odpocząć organizmowi. A teraz w pisałem w google "kreatyna i przerwa" i czytam, że jak się brało ją 8 tygodni, to teraz trza 8 tygodni zrobić przerwy. Ech, ja wiem, że w internecie każdy może pisać i dawać swoje rady, ale raczej rok jedzenia krety, nie jest dobre dla bebechów. Było mnóstwo badań i ani kichy ani nerki nie siadają(no chyba ze masz dziedziczną nie wydolność).Stałą suplementacja zapewnia stały poziom ATP i regularne treningi na wysokich parametrach,cykliczne tylko kilka miechów w roku,jak ktoś myśli serio o sylwetce to nie schodzi z kreatyny,zwłaszcza ze ona i tak działa cardioprotekcyjnie. A jaki jest sens brac cały rok np przy redukcji? W dniu 23.12.2015 o 23:09, KoBik napisał(a): a micha to pewnie kanapki z serem. xD eh pamietam w sredniej jak cwiczylem hantelkami 3kg i 12kg. 56kg, chcialem zrobic mase, kazałem matce robic 4 kanapki na kolacje zamiast 2 . Złota era
Opublikowano 24 grudnia 20159 l A kreatyna zastosowania na redukcji nie ma?Choćby żeby siłą nie spadała.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Kreta to sie napuchnie jak po omce wiec nie uzywa sie jej caly rok xD
Opublikowano 24 grudnia 20159 l W dniu 23.12.2015 o 21:30, Plugawy napisał(a): Pytanie czy wytrzymasz psychicznie czeste cykle, bo wiadomo, ze wtedy trzeba ostrzej pakowac i nie odpuszczac diety/powtorzen itp. Chyba, ze biorac krete cwiczysz tak jak zawsze ciezko to troche bezsensu bo bierze sie ja, zeby przelamac jakas granice i stagnacje w sile/przyrostach. Dlatego treningi musza byc jeszcze mocniejsze. Znaczy sie te granice w pschice przelamac, bo to placebo zalewajace woda i niszczace nerki.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Kreta to se do kibla kupcie. Wesołych Świąt :* Jak chcecie być silniejsi, to bierzcie większe ciężary.