krupek 15 481 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Przecież Litwin też jest amatorem, tylko ciężej pracuje niż WY, z większą pasją i poświęceniem. Nigdy nie wywyższał się nad nikim, a chwali się zawodami, czy postępami, bo chyba od tego jest ten dział. 3 Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Litwin moglbys opowiedziec jak wygladaja kwalifikacje do "finalow"? Bo cos mi sie nie zgadza a tak sie tym chwalisz. Aha praca na silce, stary w zawodach rowna sie amator. To kiedy stajemy sie zawodowcami? Po starcie na mr olympia? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 (edytowane) Też jestem amatorem z forum o gierkach,ale potrafiłem się wyciąć pod zawody i wejść do finału i tutaj dochodzimy do różnicy między nami,bo nawet schudnąć na lato nie umiesz,ale ludziom mówisz jak to robić. Wy tu macie odwieczne problemy kur.wa. Kto jest prosem. Kto lamusem. Kto gruby. Wieczne przepychanki. Lubię ten dział. Mi się nie udaje wyciąć jak należy, mięśnie słabo rosną ale nie będę się kuć ani jadł tabletek z chemią - jest jak jest i ch.uj. Na lato i tak będzie lepiej jak rok temu a sport i ciężarki to samo zdrowie, dobre samopoczucie i lepsza kondycja. Reszte pie.rdolę. Ale cuksów nie jem w ogóle. Jest postęp. No jesteś na redukcji, więc mięśnie rosnąć nie będą, jedynie mogą się po prostu bardziej uwydatnić, bo tłuszcz zniknie. Sam mam w planie do wakacji zrzucić 10kg, albo może więcej. Celuję w pół kilo mniej na wadze na tydzień, a jak wyjdzie zobaczymy. A później już rzeźnia, jakaś spokojna masówka bez zalewania, bicie rekordów itp Edytowane 13 stycznia 2016 przez Yakubu Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 No nie wiem, mi się wydaje, że jest sportowcem zawodowym jak zarabiasz i jesteś w stanie tego spokojnie żyć. Litwinowi chyba nawet nikt diety i supli nie sponsoruje. Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Lol a ciezarowcy bioracy kredyty? A malysz ktory pracowal jako dekarz do pierszej wygranej w TCS? To tez sa amatorzy? No skoro jest za slaby to nikt mu sponsorowac nie bedzie to chyba logiczne. Aby zarabiac i zyc ze sportu trzeba byc w tym dobrym to ze nie zarabia nie znaczy ze jest amatorem. Skoro ma zycie podporzadkowane startom to jest profesjonalista. Amatorem to jestem ja i ty bo jak dwa razy nie pojedziemy na silke nic sie nie stanie. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 (edytowane) Ja jestem chory i 2x w tym tyg nie byłem na siłce ale planuję iść w piątek, sobote i niedziele. To w sumie taki semi pro ze mnie Edytowane 13 stycznia 2016 przez wronerro Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 No i Małysz też był amatorem, jakby nie zaczął wygrywać to pewnie do dziś by kładł dachówki. Dziś jest inny sport niż w tamtych latach, łatwiej ogarnąć sponsora i fundusze. Sport, który nie jest Twoim zawodem, jest sportem amatorskim. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 13 stycznia 2016 Autor Opublikowano 13 stycznia 2016 czyli ziobro jest amatorem Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 czyli ziobro jest amatorem Dziś związek narciarski trochę więcej płaci. Poza tym, zobacz, ilu oni mają sponsorów, przecież nawet w reklamie Play grali. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 skakanie na nartach :facepalmz: Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Na razie to jeden start ktory nie czyni cie ameba. Który pokazał że mam wiedzę praktyczną a nie tylko mędrkowanie teoretyczne,dlatego nie toleruję takich głupich postów od osób,które są zbyt leniwe by schudnąć. Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 skakanie na nartach :facepalmz: Sport tak samo niszowy jak kulturystyka. Wiec akurat skakanie na nartach , ciezary czy inne kajaki to swietny przykład. czyli ziobro jest amatorem Dziś związek narciarski trochę więcej płaci. Poza tym, zobacz, ilu oni mają sponsorów, przecież nawet w reklamie Play grali. Po tym jak kazdy z nich wygrał przynajmniej jedne zawody pucharu swiata. Serio sponsorzy zaczeli dawac im kase po tym jak zaczeli wygrywac. No czego w tym krupi nie jarzysz? Gdyby litwin nie zajal ostatniego miejsca tylko pierwsze tez by mial szanse na sponsorów. No ale jak inni wygladaja jak typ ktorego wrzucałem no to raczej sponsorzy nie patrza na to czy ktos ma wielka wiedze na temat grzybkow tybetanskich tylko na to jakie ma szanse cos osiągnąć. Ja nie wiem chyba niektórzy myslą ze sponsorzy to wolontariusze. Utrzymac sie z zawodowego sportu a reprezentujac przecietny poziom to mozna tylko w najpopularniejszych sportach druzynowych, typu piłka nozna . Na razie to jeden start ktory nie czyni cie ameba. Który pokazał że mam wiedzę praktyczną a nie tylko mędrkowanie teoretyczne,dlatego nie toleruję takich głupich postów od osób,które są zbyt leniwe by schudnąć. No to opowiesz jak wygladaja te kwalifikacje do "finału" czy mam znalesc na kfd? Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 Redline bierz,dobra kosa. wzialem dwa capsy na pusty zoladek przed treningiem nog i zadnych zmian w samopoczuciu, moze minimalnie bardziej sie spocilem. Jutro na cardio pewnie bedzie lepszy efekt. Na venomie to mialem caly czas uczucie zapchanego zoladka i nie moglem jesc. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 a biała kreska i bomba czystej nie lepiej by was porobiła ? przynajmniej nie ma się yyyy....zapchanego żołądka ? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 Najwyżej zapchany kibel %-) Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 a biała kreska i bomba czystej nie lepiej by was porobiła ? przynajmniej nie ma się yyyy....zapchanego żołądka ? efedryne bralem kiedys, dobre efekty, ale drogo to wychodzi ziomek Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 a biała kreska i bomba czystej nie lepiej by was porobiła ? przynajmniej nie ma się yyyy....zapchanego żołądka ? efedryne bralem kiedys, dobre efekty, ale drogo to wychodzi ziomek Efka kultowa,poleciłem ci z tych 2 Redline,bo tamten gorszy,zwiększ może dawkę do 3-4 kapsów.Ja na 4 tyg przed zawodami wchodzę na efke(2 tyg) i na ostatnie szlify na johimbinę. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 na opakowaniu napisane ze 2 capsy rano i 2 popoludniu, tak chcialem brac. Zobacze jeszcze jak jutro na interwalach bedzie Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 (pipi)ze dopalacze spalacze. Waga mi uciekła spod kontroli na 87kg. Już nie wiem jak wygląda mój ABS. Od poniedziałku carb nite do marca, może do połowy marca. A potem jakoś lekki masowy carb cycling na wakacje i mam nadzieję jakoś wyglądać ok czerwca Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 Efedryna? Na dłuższą metę nie lubię. Polecam z synefryną wymieniać. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 kur.va, ten redweiler naprawde mocny jest yebaniutki. Pierwszym razem wyszly mi w trakcie treningu krwiaki, ostatnio po zazyciu poczerwienialy mi uszy, a teraz po paru minutach zaczalem czuc mrowienie i cierpniecie na ustach, karku i uszach. polecam. PS: wszystkie ww. opisane objawy dla dawki 6g. Nie wyobrazam sobie, co musi sie dziac przy 12 albo 18 g. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Niacyna i flush niacynowy? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Armageddon pump i berserker's costam. Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 kur.va, ten redweiler naprawde mocny jest yebaniutki. Pierwszym razem wyszly mi w trakcie treningu krwiaki, ostatnio po zazyciu poczerwienialy mi uszy, a teraz po paru minutach zaczalem czuc mrowienie i cierpniecie na ustach, karku i uszach. polecam. PS: wszystkie ww. opisane objawy dla dawki 6g. Nie wyobrazam sobie, co musi sie dziac przy 12 albo 18 g. Efekty opisane zawdzięczasz beta alaninie.Pamiętaj że z czasem rośnie tolerancja na tego typu środki,ja piłem już po 12 gram i minimalne odczucia,wręcz zamulenie i mimo iż ten suplement przekłada się an kilka kluczowych ruchów w serii więcej,to go nie lubię,zawsze po nim,jak wezmę go więcej niż na 3 kolejne treningi mam przeziębienie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi