Opublikowano 23 stycznia 20169 l Przeziębienie od niego??? Dziwne. Jak sie na niego przytolerowales, to moze Massacre Epizod 3 sobie na odmianę zapodaj? Choc pewnie juz tez próbowałeś.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Massacra to typowy pomper,zamula mnie po nich bo mam niskie ciśnienie a one rozszerzając naczynia krwionośne obniżają je jeszcze bardziej.Co do redwailera to podejrzewam że dodanie 2 ekstraktów z pieprzu,aby się wszystko lepiej wchłaniało,ma negatywny wpływ na florę bakteryjną jelit.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l kur.va, ten redweiler naprawde mocny jest yebaniutki. Pierwszym razem wyszly mi w trakcie treningu krwiaki, ostatnio po zazyciu poczerwienialy mi uszy, a teraz po paru minutach zaczalem czuc mrowienie i cierpniecie na ustach, karku i uszach. polecam. PS: wszystkie ww. opisane objawy dla dawki 6g. Nie wyobrazam sobie, co musi sie dziac przy 12 albo 18 g. Za trzecim razem dostaniesz guza mózgu i + 20kg do wyciskania na płaskiej.
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Nie poleca się rozpuszczać odżywek białkowych w mleku tylko ze względu na laktozę, czy jeszcze coś?
Opublikowano 30 stycznia 20169 l a nie poleca sie? bo np. bialka z olimpa faktycznie tylko z woda podaja proporcje w instrukcji, ale juz np. Body Attack podaje wartosci odzywcze zarowno dla rozrobienia z mlekiem, jak i z woda. Przy mleku (300 ml) +10 g bialka dochodzi (z czego chyba ok. 80% to kazeina z tego, co pamietam, wiec na noc jak znalazl), i chyba ze 2g BCAA- dlatego prawie zawsze z mlekiem rozrabialem (no i znacznie lepiej smakuje z mlekiem). Edytowane 30 stycznia 20169 l przez tommi
Opublikowano 30 stycznia 20169 l No wiadomo, że lepiej z mlekiem smakuje, ale u mnie na przykład powoduje to straszliwe bąki i podlany wygląd mięśni. Stąd moje pytanie, czy powoduje to tylko laktoza, bo tak to bym sobie pił z mlekiem bez niej. Mam ostatnio smaka na jakieś koktajle. Edytowane 30 stycznia 20169 l przez krupek
Opublikowano 30 stycznia 20169 l W mleku i laktoza i kazeina powoduje gromadzenie się "śluzu" pod skórą,w zatokach.Zresztą po to ktoś kupuje szybkie białka by się szybko wchłaniały a mleko spowalnia ten proces,więc jedyna opcja to woda,zwłaszcza ze nowy smak Whey Complex z Olimpa yogurth cherry jest super.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Polecam bialka od peaka. Z woda smakuja lepiej niz te smieszne kfd z mlekiem.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l No to zostałem przekonany, daruję sobie mleko. Ostatnio kupiłem znowu Whey 100 od Treca, bo chciałem coś ekonomiczniejszego.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l W mleku i laktoza i kazeina powoduje gromadzenie się "śluzu" pod skórą,w zatokach.Zresztą po to ktoś kupuje szybkie białka by się szybko wchłaniały a mleko spowalnia ten proces,więc jedyna opcja to woda,zwłaszcza ze nowy smak Whey Complex z Olimpa yogurth cherry jest super. a mleko bez laktozy? Z mlekiem białko mi zawsze lepiej wchodzilo niz z wodą.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l No niby jest kazeina w dalszym ciągu, choć przed snem to chyba dobre białko. Edytowane 31 stycznia 20169 l przez krupek
Opublikowano 31 stycznia 20169 l To mit by dawać kazeinę przed snem,bo po 22 i tak metabolizm zwalnia i wszystkie procesy spowalniają.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l No wiadomo, że lepiej z mlekiem smakuje, ale u mnie na przykład powoduje to straszliwe bąki i podlany wygląd mięśni. Stąd moje pytanie, czy powoduje to tylko laktoza, bo tak to bym sobie pił z mlekiem bez niej. Mam ostatnio smaka na jakieś koktajle. to już ten level, że ci szklanka mleka na separacje szkodzi ?
Opublikowano 31 stycznia 20169 l u mnie często szklanka mleczka z rana wchodzi do śniadanka. Szklanka mleka 8.3g białka!
Opublikowano 31 stycznia 20169 l u mnie często szklanka mleczka z rana wchodzi do śniadanka. Szklanka mleka 8.3g białka! I jeszcze więcej laktozy,która to nie wiem czy ma jakieś pozytywy.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l dla mnie liczy się walor smakowy, piję bo lubię. Raczej nie będzie to miało negatywnego skutku na długość mojego życia.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Przecież to zależy od człowieka wszystko. Są tacy, co rano powąchają zaparzonej kawy i lecą na kibel a mój ziomek popija kawą jak łączy kiełbasę z twarogiem i śledziem i nawet bona nie pociśnie.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l No wiadomo, że lepiej z mlekiem smakuje, ale u mnie na przykład powoduje to straszliwe bąki i podlany wygląd mięśni. Stąd moje pytanie, czy powoduje to tylko laktoza, bo tak to bym sobie pił z mlekiem bez niej. Mam ostatnio smaka na jakieś koktajle. U mnie mleko bez laktozy pomogło, te z biedry jest nawet niezłe.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Nie wiem co wy za mleko pijecie ze pie.rdy po nim macie . Ja nie mam,ale sporo osób nie trawi laktozy,a piardy to i tak mały pikuś,bo mogą być gorsze powikłania.
Opublikowano 1 lutego 20169 l U mnie też się mówi pierdy od pierdzenia, u Litwina to chyba piardza w takim razie %-)