Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 353,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Magiczne tabletki z allegro. No nie wiem, żebyś nie umarł po nich :lapka:

Opublikowano

Po amfie tez bys żył.

W dniu 17.02.2016 o 20:39, Shen napisał(a):

do czego wam te rozpietki? do grania na akordeonie?

Lol przeciez to jedne z lepszych cwiczen. W dodatku od razu ze stretchingiem klatki. 

Opublikowano

taki zarcik mial byc z akordeonem, nie wyszlo =[

Opublikowano
  W dniu 18.02.2016 o 08:32, Shen napisał(a):

W dniu 18.02.2016 o 07:17, Litwin81 napisał(a):

Jaka firma?

http://allegro.pl/t-5-zion-eca-hellfire-yohimbine-oxyelite-usa-i5977131820.html

Też używałem,klasyczny stack ECA-efedryna,kofeina i aspiryna.Kabi aż tak bardzo z tą amfa się nie pomylił ;)

Opublikowano

To wolałbym kupić jakiegoś Sx od wxn z fabryki ciała. Tańsze a jakoś bardziej mu ufam niż temu underowi rodem z hameryki

Opublikowano

Rodem z Malty gdzie efka nie jest zakazana i mimo iż suple wxn są super to nie mają do tego startu.

Shen mogłeś napisać że go kupujesz bo mam go za 130 zeta.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano
  W dniu 18.02.2016 o 08:39, Shen napisał(a):

no zyje po dwoch

do trzech razy sztuka.
Opublikowano
  W dniu 18.02.2016 o 10:14, Litwin81 napisał(a):

Rodem z Malty gdzie efka nie jest zakazana i mimo iż suple wxn są super to nie mają do tego startu.

dałem 140, przezyje. Kupowalem nie znajac skladu, gdybym wiedzial ze jest efedryna to nie wiem czy bym go wzial ;p

Opublikowano
  W dniu 18.02.2016 o 18:17, Shen napisał(a):

W dniu 18.02.2016 o 10:14, Litwin81 napisał(a):

dałem 140, przezyje. Kupowalem nie znajac skladu, gdybym wiedzial ze jest efedryna to nie wiem czy bym go wzial ;p

Powiem ci że podziwiam,kupować coś bez wiedzy o składzie ;)

Opublikowano

Polecił znajomek ktory jest trenerem, sporo osob wyprowadzil na prosta, mialem zaufanie :P twierdzil ze dziala to zamowilem, dziala lepiej niz sie spodziewalem. Dawkowanie zalecal 2 capsy przed treningem i 2 popoludniu, ale zostane przy jednej dawce z rana.

Opublikowano

To w kwestii suplementacji nie jest zbyto garnięty jak w 1 kapsie jest 30 mg efki a on ci mówi byś brał 2 i o zgrozo po południu jeszcze 2 O_o stymulanty zaczyna się od najmniejszych dawek by zbadać reakcje organizmu lub zwiększyć jak wzrośnie tolerancja.

Opublikowano

A któryś spalaczy z tych bardziej komercyjnych i ogólnodostępnych jest godny polecenia?

Opublikowano
  W dniu 18.02.2016 o 19:48, krupek napisał(a):

A któryś spalaczy z tych bardziej komercyjnych i ogólnodostępnych jest godny polecenia?

Polskich?W z usa to nie wiadomo co siedzi.

Opublikowano

No tych dostępnych u nas powszechnie - Trec, Olimp, Biotech, Dymatize, czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Co sądzicie o Mutant Mass i Creakong?

Opublikowano

Mutant Mass to dzisiaj wielkie gwno i bylo juz o tym pisane. Najlepszy gainer to bialko, np. Kokos kfd wpc80+zmielone platki owsiane. Mimo to ostatnio mialem Trec Mass XXL czrkoladowe i bylo bardzo ok lepsze niz dzisiejszy mutant mass i twory UNS.

Opublikowano
  W dniu 18.02.2016 o 22:08, Plugawy napisał(a):

Mutant Mass to dzisiaj wielkie gwno i bylo juz o tym pisane. Najlepszy gainer to bialko, np. Kokos kfd wpc80+zmielone platki owsiane. Mimo to ostatnio mialem Trec Mass XXL czrkoladowe i bylo bardzo ok lepsze niz dzisiejszy mutant mass i twory UNS.

:notsure:

Edytowane przez tommi

Opublikowano
  W dniu 18.02.2016 o 11:09, wronerro napisał(a):

Co brałeś od wxn tzn. Co polecasz?

Od guru też cos leciało?

Bo w sumie coś bym kupił

Hee?
Opublikowano
  W dniu 19.02.2016 o 06:26, wronerro napisał(a):

W dniu 18.02.2016 o 11:09, wronerro napisał(a):

Co brałeś od wxn tzn. Co polecasz?

Od guru też cos leciało?

Bo w sumie coś bym kupił

Hee?

Ale to do shena czy do mnie?

Opublikowano
  W dniu 19.02.2016 o 05:57, tommi napisał(a):

W dniu 18.02.2016 o 22:08, Plugawy napisał(a):

:notsure:

Czytaj całym zdaniem.