wronerro 257 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 No, to masz szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 /off Kiedys jechalem pamietam do spodka na koncert Sepultury. Lata lata temu. No i gdzies jakis bar chcielismy zaliczyc przed. Przy wejsciu jakies lyse Seby sie wysypuja i jeden od razu do mnie z lapami. -Skad ku.rwa jestes? -Z wodzislawia -Aaa z Wroclawia, to dobrze // Widze znowu mi sie upieklo i dalej bede ladny chodzil Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Mieszkam 5m z buta od spodka %-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 odstawie chyba ten spalacz, moge na nim zapierdalac dluzej cardio, ale mam potem takie zjazdy ze szkoda gadac. Wczoraj pol dnia przespalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 po co truć się tymi spalaczami, nie lepiej zostać 5 min dłużej na bieżni/rowerku niż pakować w siebie kolejną chemię? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 sadło pod koniec juz tak fajnie nie leci, a ja mam dosyc tej redukcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 po co truć się tymi spalaczami, nie lepiej zostać 5 min dłużej na bieżni/rowerku niż pakować w siebie kolejną chemię? To nie jest takie łatwe.Jak masz mało % fatu to organizm już za bardzo nie chce go oddawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 Poza tym są spalacze stricte ziołowe bez chemii. Nie wiem, nie znam się. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 (edytowane) Kupiłem od kumpla blister tego thermo speed hardcore. Od wczoraj wrzuciłem go na warsztat. W dnt 1 caps po przebudzeniu i 1 przed obiadem a w dt po przebudzeniu i przed trenem. Jako, że od ponad 3 miechów jestem suple free to pobudza mnie ta dawka koffy %-) No i też wplatlem okresowy post do mojej ketozy. Nie jakiś radykalny rodem z IF ale taki lekki. Kończę jeść ok 20 a zaczynam o 10. Zobaczymy co w sobotę za tydzień pokaże waga. W tym tyg przed siłownia zjadłem trochę fatu i banana co przekłada się na oszukane wyniki. Wyszło, że ważę 0,3kg mniej niż tydzień temu naczczo ale zamiast 9.8% Bf wyszło 11%. także w tą sobotę idę na tren naczczo. Edytowane 22 lutego 2016 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2016 teraz już na pewno zrobię wymarzoną sylwetkę! Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 Zacznę od tego że jestem tu pierwszy raz i proszę o wyrozumiałość. Nie mam kogo się poradzić. Trener proponuje abym po treningu robił sobie szejka białkowego. Mówi że za mało ostatnio jem a dziś mocno przesadziłem bo cały dzień na rukoli z pomidorami i fetą. Powiedział że mam za mało białka i odchudzanie może mi odbić się czkawką i zatrzyma metabolizm. Z drugiej strony jestem tłusty chcę się odchudzić a mówi mi że potrzebuję minimum 3400 k cal przy mojej wadze. Teraz moje pytanie. W dni w które nie jem mięsa (wczoraj miałem indyka z kaszą jaglana cukinia i papryka w pracy) czy powinienem taką odżywkę wprowadzić? Czy dopóki waga mi do 100 kg nie spadnie mogę się powstrzymać? Jak wygląda takie branie odżywki mogę tylko w dni kiedy trenuje po treningu shake'a zrobić czy powinienem wtedy regularnie codziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 (edytowane) Nie masz kogo sie poradzic, a piszesz ze doradzil Ci trener? Na glodowce na salacie wyhamujesz metabolizm, a jak potem zaczniesz jesc to efekt jojo masz gwarantowany. Ja jade gdzies na 2,5k kalorii dziennie i gubilem 2kg miesiecznie na poczatku. Niech Ci ktos diete rozpisze jak powaznie podchodzisz do tematu, albo licz kalorie i staraj sie jesc codziennie podobne ilosci. Edytowane 24 lutego 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 (edytowane) Nie ma co się orać głodówkami, bo to więcej złego przyniesie niż dobrego. Trzeba sobie obliczyć zapotrzebowanie kaloryczne, odjąć trochę kalorii żeby był deficyt kaloryczny i na tym jechać, a nie jakieś sałaty (pipi) xd Ja od siebie mogę doradzić żebyś pomnożył swoją wagę przez 24 i ci wyjdzie pula kalorii do zjedzenia. Białka jedz 2.3-2.8g na kg masy ciała, tłuszczu 0,6-0,8, a reszta z węglowodanów. Ja się tego trzymam przy 2400kcal i waga leci z dnia na dzień. Waż się codziennie rano po kupie i patrz co się dzieje z wagą, jak będzie stała w miejscu albo rosła to ucinaj po 100kcal co tydzień, aż zacznie spadać i będzie git. A odżywki białkowe możesz wchłaniać kiedy chcesz, uzupełniasz jedynie braki w diecie, choć osobiście uważam, że na kolację lepiej węgle jeść Edytowane 24 lutego 2016 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 Jak już ułożysz jadłospis to możesz jakiś posiłek zastąpić odżywką, jeśli masz problem że spożywaniem wszystkiego. Jeśli nie, dla podbicia białka możesz robić posiłki na bazie odżywki - placek, owsianka, koktajl. Ile masz wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 Trener ma rację i współczuję mu tłumaczenia tobie jak masz jeść Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 181 cm i słucham trenera ale odżywki mi się zawsze źle kojarzyły. Problem w tym że moja dieta wcześniej była tragiczna. Chociaż jak mi zapodał że na sniadanie mam zjeść 5 jajek 3 plastry boczku pomidorki z dodatkiem oliwy to tak źle nie zabrzmiało; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 W dni w które nie jem mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 Jajka z bekonem to jest kozak, na kolację jem od jakiegoś czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2016 jajka z boczkiem albo tlustym salami, pyszne danie na redukcje Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Ile ten olej kokosowy w biedrze ma gram i ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 10zł za 500g Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Ile ten olej kokosowy w biedrze ma gram i ile kosztuje? On jest tez w wielu innych sklepach , to nie jest typowo biedrowy produkt. Jest dobrej jakosci i nie ma sie co cykać Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Stan stały czy ciekły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 stały Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Dodupy. Chciałem go pić a ta konsystencja mi nie odpowiada. Trudno, przynajmniej tanio, ten z kfd 900ml za 4 dysie jest. Ogólnie tak jak mówiłem. Siedzę na ok 2k kcal gdzie fat to z 60%jak nie lepiej. Zaczynam jeść o 10. Na dzień dobry leci kawa z olejem koko i mct. Potem serek wiejski, 30 kabanow, po 5g orzechów jakich tam mam i na koniec 50g masła kfd. Potem mięso z trawą w ilości ok 2x 120g mięsa i np brokuł, szpinak, jakiś pomidor czy ogor. Na kolację jajowa z szynką /boczkiem, serem żółtym, serem pleśniowym. Gramatura jest różna. Wpisuje na apce co jadłem i potem dobijam jakimś detalem to czego mi aktualnie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi