Opublikowano 20 lutego 20169 l /off Kiedys jechalem pamietam do spodka na koncert Sepultury. Lata lata temu. No i gdzies jakis bar chcielismy zaliczyc przed. Przy wejsciu jakies lyse Seby sie wysypuja i jeden od razu do mnie z lapami. -Skad ku.rwa jestes? -Z wodzislawia -Aaa z Wroclawia, to dobrze // Widze znowu mi sie upieklo i dalej bede ladny chodzil
Opublikowano 21 lutego 20169 l odstawie chyba ten spalacz, moge na nim zapierdalac dluzej cardio, ale mam potem takie zjazdy ze szkoda gadac. Wczoraj pol dnia przespalem.
Opublikowano 21 lutego 20169 l po co truć się tymi spalaczami, nie lepiej zostać 5 min dłużej na bieżni/rowerku niż pakować w siebie kolejną chemię?
Opublikowano 21 lutego 20169 l po co truć się tymi spalaczami, nie lepiej zostać 5 min dłużej na bieżni/rowerku niż pakować w siebie kolejną chemię? To nie jest takie łatwe.Jak masz mało % fatu to organizm już za bardzo nie chce go oddawać.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Poza tym są spalacze stricte ziołowe bez chemii. Nie wiem, nie znam się.
Opublikowano 22 lutego 20169 l Kupiłem od kumpla blister tego thermo speed hardcore. Od wczoraj wrzuciłem go na warsztat. W dnt 1 caps po przebudzeniu i 1 przed obiadem a w dt po przebudzeniu i przed trenem. Jako, że od ponad 3 miechów jestem suple free to pobudza mnie ta dawka koffy %-) No i też wplatlem okresowy post do mojej ketozy. Nie jakiś radykalny rodem z IF ale taki lekki. Kończę jeść ok 20 a zaczynam o 10. Zobaczymy co w sobotę za tydzień pokaże waga. W tym tyg przed siłownia zjadłem trochę fatu i banana co przekłada się na oszukane wyniki. Wyszło, że ważę 0,3kg mniej niż tydzień temu naczczo ale zamiast 9.8% Bf wyszło 11%. także w tą sobotę idę na tren naczczo. Edytowane 22 lutego 20169 l przez wronerro
Opublikowano 24 lutego 20169 l Zacznę od tego że jestem tu pierwszy raz i proszę o wyrozumiałość. Nie mam kogo się poradzić. Trener proponuje abym po treningu robił sobie szejka białkowego. Mówi że za mało ostatnio jem a dziś mocno przesadziłem bo cały dzień na rukoli z pomidorami i fetą. Powiedział że mam za mało białka i odchudzanie może mi odbić się czkawką i zatrzyma metabolizm. Z drugiej strony jestem tłusty chcę się odchudzić a mówi mi że potrzebuję minimum 3400 k cal przy mojej wadze. Teraz moje pytanie. W dni w które nie jem mięsa (wczoraj miałem indyka z kaszą jaglana cukinia i papryka w pracy) czy powinienem taką odżywkę wprowadzić? Czy dopóki waga mi do 100 kg nie spadnie mogę się powstrzymać? Jak wygląda takie branie odżywki mogę tylko w dni kiedy trenuje po treningu shake'a zrobić czy powinienem wtedy regularnie codziennie?
Opublikowano 24 lutego 20169 l Nie masz kogo sie poradzic, a piszesz ze doradzil Ci trener? Na glodowce na salacie wyhamujesz metabolizm, a jak potem zaczniesz jesc to efekt jojo masz gwarantowany. Ja jade gdzies na 2,5k kalorii dziennie i gubilem 2kg miesiecznie na poczatku. Niech Ci ktos diete rozpisze jak powaznie podchodzisz do tematu, albo licz kalorie i staraj sie jesc codziennie podobne ilosci. Edytowane 24 lutego 20169 l przez Shen
Opublikowano 24 lutego 20169 l Nie ma co się orać głodówkami, bo to więcej złego przyniesie niż dobrego. Trzeba sobie obliczyć zapotrzebowanie kaloryczne, odjąć trochę kalorii żeby był deficyt kaloryczny i na tym jechać, a nie jakieś sałaty (pipi) xd Ja od siebie mogę doradzić żebyś pomnożył swoją wagę przez 24 i ci wyjdzie pula kalorii do zjedzenia. Białka jedz 2.3-2.8g na kg masy ciała, tłuszczu 0,6-0,8, a reszta z węglowodanów. Ja się tego trzymam przy 2400kcal i waga leci z dnia na dzień. Waż się codziennie rano po kupie i patrz co się dzieje z wagą, jak będzie stała w miejscu albo rosła to ucinaj po 100kcal co tydzień, aż zacznie spadać i będzie git. A odżywki białkowe możesz wchłaniać kiedy chcesz, uzupełniasz jedynie braki w diecie, choć osobiście uważam, że na kolację lepiej węgle jeść Edytowane 24 lutego 20169 l przez Yakubu
Opublikowano 24 lutego 20169 l Jak już ułożysz jadłospis to możesz jakiś posiłek zastąpić odżywką, jeśli masz problem że spożywaniem wszystkiego. Jeśli nie, dla podbicia białka możesz robić posiłki na bazie odżywki - placek, owsianka, koktajl. Ile masz wzrostu?
Opublikowano 24 lutego 20169 l 181 cm i słucham trenera ale odżywki mi się zawsze źle kojarzyły. Problem w tym że moja dieta wcześniej była tragiczna. Chociaż jak mi zapodał że na sniadanie mam zjeść 5 jajek 3 plastry boczku pomidorki z dodatkiem oliwy to tak źle nie zabrzmiało; )
Opublikowano 25 lutego 20169 l Ile ten olej kokosowy w biedrze ma gram i ile kosztuje? On jest tez w wielu innych sklepach , to nie jest typowo biedrowy produkt. Jest dobrej jakosci i nie ma sie co cykać
Opublikowano 25 lutego 20169 l Dodupy. Chciałem go pić a ta konsystencja mi nie odpowiada. Trudno, przynajmniej tanio, ten z kfd 900ml za 4 dysie jest. Ogólnie tak jak mówiłem. Siedzę na ok 2k kcal gdzie fat to z 60%jak nie lepiej. Zaczynam jeść o 10. Na dzień dobry leci kawa z olejem koko i mct. Potem serek wiejski, 30 kabanow, po 5g orzechów jakich tam mam i na koniec 50g masła kfd. Potem mięso z trawą w ilości ok 2x 120g mięsa i np brokuł, szpinak, jakiś pomidor czy ogor. Na kolację jajowa z szynką /boczkiem, serem żółtym, serem pleśniowym. Gramatura jest różna. Wpisuje na apce co jadłem i potem dobijam jakimś detalem to czego mi aktualnie brakuje.