Litwin81 1 155 Opublikowano 29 lutego 2016 Opublikowano 29 lutego 2016 Też mam zalane sutki, nie choruje na tarczycę. Jestem gruby. Jak schudnę jak należy to wtedy będzie klasa. Może masz podobnie? I ja z całym szacunkiem jakbym miał problemy z tarczycą to bym się w takie rzeczy nie bawił. O__o Vitex nie wplywa na pracę tarczycy,wiem bo sam mam niedoczynność,ale to z powodu nie tolerancji glutenu. Przecież to wyciąg roślinny, w dodatku dla kobiet w ciąży. Daa będę brał znacznie mniejszą dawkę niż rekomendowana, wziąłm jeden blister na próbę. To się nie oplaca,zwłaszcza że DAA i tak podnosi prolaktynę.Lepiej kup sobie wyciagi z tribulusa i rożeńca gorskiego,do tego vitexa,obnizy prolaktyne,podniesie libido,bedzie ok. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 lutego 2016 Opublikowano 29 lutego 2016 To DAA w końcu obniża, czy podnosi prolaktynę? Bo już zgłupiałem... Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Kupiłem herb mixa, litwin kazał. Zobaczymy co to Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 (edytowane) A co to i jaki cel? Adaptogeny,zbijają kortyzol,wyrównują reakcje w organizmie(homeostaza),poprawiają humor,podnoszą libido,zwiększają wchłanianie innych środków,wspomagają pompę mięśniowa. Edytowane 1 marca 2016 przez Litwin81 Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 A co to i jaki cel? Adaptogeny,zbijają kortyzol,wyrównują reakcje w organizmie(homeostaza),poprawiają humor,podnoszą libido,zwiększają wchłanianie innych środków,wspomagają pompę mięśniowa. Możesz podać nazwę tego mixa? Bo zainteresował mnie temat. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Gadaj z wroną bo to miks robiony na zamówienie a nie konkretnej firmy. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Oplacone, jeszcze nie napisał kiedy wyślę. Chciałbym to mieć jeszcze w tym tygodniu.. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 A co to i jaki cel? Adaptogeny,zbijają kortyzol,wyrównują reakcje w organizmie(homeostaza),poprawiają humor,podnoszą libido,zwiększają wchłanianie innych środków,wspomagają pompę mięśniowa. Polec jeszcze jakies leki homeopatyczne Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Dobrze, że nie homopatyczne. Tych bym się trochę obawiał. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 A co to i jaki cel? Adaptogeny,zbijają kortyzol,wyrównują reakcje w organizmie(homeostaza),poprawiają humor,podnoszą libido,zwiększają wchłanianie innych środków,wspomagają pompę mięśniowa. Polec jeszcze jakies leki homeopatyczne "Tchnienie Boga 95%" Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Kiedy to dawkować? 4 tabsy porcja. Naczczo? Przed spaniem czy do żarcia? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Gadaj z wroną bo to miks robiony na zamówienie a nie konkretnej firmy. To się zamawia u Panoramiksa? Chyba dobrze siła po tym idzie, Obelix nie narzekał. 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Nie po to to biere, ale jak siła skoczy to oko Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Kiedy to dawkować? 4 tabsy porcja. Naczczo? Przed spaniem czy do żarcia? No co ty,przed spaniem żen szeń i różeniec?Jakby sama aszwaganda była to tak,a tak to lekko stymuluje.Ja bym brał w dnt do śniadania(większość ziół w tłuszczach się rozpuszcza) a w dt na godzinę przed treningiem. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Tak też zrobię, tym bardziej, że moje śniadanie to brak wegli, śladowe ilości białka i reszta fatu %-) Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 W jakie suple warto zainwestować? Wróciłem na siłownie po 2 letniej przerwie na bieganie i po miesiącu treningu zastanawiam się nad zakupem paru odżywek. Póki co używam tylko białka serwatkowego po treningu z racji że konkretny posiłek mam możliwość przygotować najszybciej 2 godziny po wyjściu z siłowni. Białko traktuje bardziej jako jedzenie niż suplement. Dietę mam dobrą bogatą w tłuszcze i białko mało węgli i jestem raczej zwolennikiem dostarczania pożywienia, minerałów, witamin itp. w ramach normalnych posiłków, niż z odzywek dlatego zależy mi tylko na najpotrzebniejszych. Myślałem nad BCAA tylko przed treningiem, po białko (+banan), witaminy i omega3 codziennie po 1 tabletce. Będzie ok? Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Tak jak pisza wyzej, przede wszystkim w herbatki na libido i leczące raka Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 I daa po nim ktoś chciał ruchać kozy czy jakoś tak. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Bcaa,białko,omega i witaminy stykną. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi