Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam zalane sutki, nie choruje na tarczycę. Jestem gruby. Jak schudnę jak należy to wtedy będzie klasa. Może masz podobnie? I ja z całym szacunkiem jakbym miał problemy z tarczycą to bym się w takie rzeczy nie bawił. O__o

Vitex nie wplywa na pracę tarczycy,wiem bo sam mam niedoczynność,ale to z powodu nie tolerancji glutenu.

Przecież to wyciąg roślinny, w dodatku dla kobiet w ciąży. Daa będę brał znacznie mniejszą dawkę niż rekomendowana, wziąłm jeden blister na próbę.

To się nie oplaca,zwłaszcza że DAA i tak podnosi prolaktynę.Lepiej kup sobie wyciagi z tribulusa i rożeńca gorskiego,do tego vitexa,obnizy prolaktyne,podniesie libido,bedzie ok.

Opublikowano (edytowane)

A co to i jaki cel?

Adaptogeny,zbijają kortyzol,wyrównują reakcje w organizmie(homeostaza),poprawiają humor,podnoszą libido,zwiększają wchłanianie innych środków,wspomagają pompę mięśniowa.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

A co to i jaki cel?

Adaptogeny,zbijają kortyzol,wyrównują reakcje w organizmie(homeostaza),poprawiają humor,podnoszą libido,zwiększają wchłanianie innych środków,wspomagają pompę mięśniowa.

Możesz podać nazwę tego mixa? Bo zainteresował mnie temat.

Opublikowano

A co to i jaki cel?

:pawel:

Polec jeszcze jakies leki homeopatyczne :pawel:

Opublikowano

A co to i jaki cel?

:pawel:

Polec jeszcze jakies leki homeopatyczne :pawel:

"Tchnienie Boga 95%"

Opublikowano

Gadaj z wroną bo to miks robiony na zamówienie a nie konkretnej firmy.

To się zamawia u Panoramiksa? Chyba dobrze siła po tym idzie, Obelix nie narzekał.

• Plusik 1
Opublikowano

Kiedy to dawkować? 4 tabsy porcja. Naczczo? Przed spaniem czy do żarcia?

No co ty,przed spaniem żen szeń i różeniec?Jakby sama aszwaganda była to tak,a tak to lekko stymuluje.Ja bym brał w dnt do śniadania(większość ziół w tłuszczach się rozpuszcza) a w dt na godzinę przed treningiem.

Opublikowano

W jakie suple warto zainwestować? Wróciłem na siłownie po 2 letniej przerwie na bieganie i po miesiącu treningu zastanawiam się nad zakupem paru odżywek. Póki co używam tylko białka serwatkowego po treningu z racji że konkretny posiłek mam możliwość przygotować najszybciej 2 godziny po wyjściu z siłowni. Białko traktuje bardziej jako jedzenie niż suplement. Dietę mam dobrą bogatą w tłuszcze i białko mało węgli i jestem raczej zwolennikiem dostarczania pożywienia, minerałów, witamin itp. w ramach normalnych posiłków, niż z odzywek dlatego zależy mi tylko na najpotrzebniejszych.

Myślałem nad BCAA tylko przed treningiem, po białko (+banan), witaminy i omega3 codziennie po 1 tabletce. Będzie ok?