Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kreta to masz milion teorii, ładowania, cykle, stała suplementacja. Kazdy co innego napisze.

Ja brałem prsez 8 tygodni po 5g przed i po treningu razem z bcaa, w wolne dni 5g rano. Teraz stała suplementacja 5g.

Opublikowano

Kupiłem sobie czysta beta alanine w prochu, wale 6g przed treningiem, nie wiem czy faktycznie dziala czy efekt placebo, ale wiecej powera jest zauwazalnie.

Opublikowano

Ogólnie to powinno jabłko brać się przed,bo w teorii daje więcej mocy a mono po bo mocnej nawadnia komórki mięśniowe,a wiadomo że środowisko anaboliczne to te mocno nawodnione.

Opublikowano

Tez wlasnie wczoraj ta beta alanine wzialem, choc nie oczekuje niczego lepszego od redweilera (wzialem ja jako tanszy zamiennik dla reda na dni, kiedy mam mniej wymagajace treningi).

Opublikowano

Jak są mniej wymagające treningi to po co stymulanty? Ja od pół roku nic poza kawą nie wziąłem przed treningiem a teraz rekord za rekordem pada.

Gorzej jak każdy robisz na 90%.

Opublikowano

co to za hipsterskie cwiczenia? nie wystarczy Ci martwy, przysiady i wyciskanie na plaskiej?

Trochę posciagany jestem S. Kot mi to w plan wciągnął , ogólnie mam lekki brak mobilność w stawach. Ogólnie polecam takie. Mobilizację przed głównymi bojami, np external rotation przed klata i barami, jakieś one foot elevated squat przed siadami itp.

100% to jest rekord,gratki.

To w sumie 110% bo z treningu na trening pobijam rekordy w kg lub powt <rampa 8>
Opublikowano

Jedna miała beta kretyniny i mu odyebalo. Do tego gdybyś musiał jeść jak hipster to też byś biegał pełen frustracji. Ja mu wybaczam mimo wszystko, ale tyłem, że względów bezpieczeństwa bym się nie obrócił.

Opublikowano

A czemu niby jem jak hipster? Podejrzewam, że jesz wszystko to co ja, ale czemu tak Was myślenie boli to ja nie wiem...

To dziwne, bo wcześniej mówiłeś o sobie.

Gosciu ogarnij dupe bo wygladasz jak pisda. Ale rozumiem ze pojazdami na forumku musisz sobie pocisnac bo inaczej ci gluten wyyebie oczy.

Wyglądam bardzo dobrze, często to słyszę, ale dziękuję za troskę.