Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ty dalej nie ogarniasz, że do rwania lasek żadne mięśnie nie są potrzebne tylko bajera i kasa. Będzie mi jeszcze pisał, że mnie to boli - jedyne co mnie boli to fakt, że kręci mnie z rana w brzuchu i nie mogę się wysrać a na twoje wywody to wiesz co. xD Zresztą będziesz trochę starszy, podrośniesz mentalnie to ci się nieco te twoje światopoglądy zmienią bo na razie nie ma co pisać. Ćwicz dalej tarzan boju. xD

Opublikowano

A te srar.msy pewnie bez skutków ubocznych

Na razie bez,obczai opisy GW 50 i MK 677(na yt masz 1,5 h filmik o nim).Tak w ogóle to masz plusa,bo przelałeś moje myśli.Życie jest proste,albo wyglądasz albo nie,reszta to tylko wymówki dorabiane przez słabszych by się lepiej poczuć.

Nie no dobra beka z panów, co myślą jak Kanabis, czuć się lepszym bo są mięśnie i to dorabianie ideologii stojąc w kolejce. XD Macho bo mam mięśnie i wszyscy zazdroszczą a piczki robią się mokre nawet przy kasie w biedrze bo jest bic 44 centy no tarzam się w łóżku ze śmiechu. Dziękuję Kabi. XDD

Wujek czym powinien się charakteryzować facet?Jeżeli laska ma być ponętna i nie głupia,to facet ma być ostoją,tak mentalnie jak i fizycznie.Sorki ale synonimem faceta zawsze będą mięśnie,taka rola testosteronu.

Opublikowano

Facet powinien być zaradny, opiekuńczy a jak trzeba twardy, ma być ostoją i wspierać swoją ukochaną. Wybaczcie, że jadę Werterem ale jestem romantykiem z brzuchem i żeby nie zabiły mnie wyrzuty sumienia, że nie jestem tak piękny i porobiony jak wy żyje w swoim matriksie. No i uwielbiam ten kącik spartakusów, jak wchłonę od was testosteronu to mi łydki zaraz spuchną na rowerze. :*

Opublikowano

Laski szukaja typow co zapewnia pewny byt im i potomstwu, tak sa zakodowane. Kiedys miesnie szly z tym w parze, ale to nie far cry primal. Sytuacja przy kasie w biedronce to pokazuje, laska wybrala chudego z kasa a nie biedaka z +40 w kablu. Oczywiscie najlepiej byc przy kasie i byc duzym xd

• Plusik 1
Opublikowano

Laski szukaja typow co zapewnia pewny byt im i potomstwu, tak sa zakodowane. Kiedys miesnie szly z tym w parze, ale to nie far cry primal. Sytuacja przy kasie w biedronce to pokazuje, laska wybrala chudego z kasa a nie biedaka z +40 w kablu. Oczywiscie najlepiej byc przy kasie i byc duzym xd

Ale zgadnij ile jest zdrad w takich związkach ;) Przypakowany i tak dyma na lewo i prawo,bo kobiety tylko udają że nie lecą na przypakowanych.To tak jak ja bym pisał że kręcą mnie grube.

Opublikowano (edytowane)

Ja tylko mowie zeby nie popadac w skrajnosci ;p

a zdrady pewnie sa, w rodzinie mialem wujka marynarza, kurdupel taki 1,7m, ale dobra kase mial, szczegolnie za komuny jak w dolarach zarabial, a ciotka go zdradzala z piekarzem i cale miasto sie z niego smialo xd

a wracajac do tematu, mowisz ze to (pipi) dziala? 300zl za 30 capsow sporo

http://www.muscle-zone.pl/sarm/sarm-mk-30-kaps

Edytowane przez Shen
Opublikowano (edytowane)

Nom, na głos a w myslach "jezu jak on wyglada chciałbym tak wygladac ale jestem zbyt chu.jowy zeby tyle czasu spedzac w kuchni i siłowni, no i jak nie zjesc kebaba no jak"

Zawsze tak jest, nawet przy głupiej kasie w biedronce, stoi taka piz.da ubrana jakby spiewał w boysach, krol zycia, 30 na kablu, przed nim fajna du.peczka, ładna ale blachara bo poleciała na jego kase bo jest frajerem, a przed nimi Wiktor, wykładajacy filety z łososia , piz.dacje i inne luksusowe jedzenie. I ten wzrok tej ci.peczki na moj swietny opalony triceps. Juz ma mokro. A suchar za nia juz czerwony bo wszystko widzi, nie da sie zauwazyc takich rzeczy ze jego du.peczka patrzy z pozadaniem na innego. Ja tylko puszczam oczko do niej, specjalnie , zeby to widział kto jest królem dżungli a kto tylko ładnie ubraną małpa z kasa bo tata ma firme budowlaną. A co mi zrobi? Przeciez sie nie odezwie bo mam w bicepsie wiecej niz on w udzie. Mało brakuje a prawie sie rozpłacze, bo co mu pozostało. Niewdzieczny skur.wysyn, nawet nie wie ze dzieki mnie jego blachara sie podnieciła i byc moze jednak pomoczy dzisiaj.

Zawisc była zawsze. To tak jak jedzie koles w nowej s klasie i pierwszy komentarz to "o je.bany, narkotykami handluje albo pewnie vat wyłudza"

Fakt czesto sie zgadza ale to jest zawisc. Zawisc ludzi ktorzy sa za słabi psychicznie zeby cos z soba zrobic i jedyne na co taką ciote stac to sypnac jakims stereotypem

To jest tak jak widzisz na plazy piekna laske z cycem i swietna dupeczką. No odezwałaby sie do ciebie a u ciebie pała juz sterczy.

Oczywiscie taka 6/10 laska co wtedy powie "co za bezmózga lala, pewnie polka"

piekny wywod, ale ja mowie o sytuacji, jak wychodzi na plaze koles napakowany STERYDAMI i jakas atrakcyjna laska (nie jakis zazdrosny suchoklates) stwierdza FAKT: "sterydziarz". I co teras? Edytowane przez tommi
Opublikowano

Ja tylko mowie zeby nie popadac w skrajnosci ;p

a zdrady pewnie sa, w rodzinie mialem wujka marynarza, kurdupel taki 1,7m, ale dobra kase mial, szczegolnie za komuny jak w dolarach zarabial, a ciotka go zdradzala z piekarzem i cale miasto sie z niego smialo xd

a wracajac do tematu, mowisz ze to (pipi) dziala? 300zl za 30 capsow sporo

http://www.muscle-zone.pl/sarm/sarm-mk-30-kaps

Ja mam po 240 i z Browna bym nie kupił,bo były dosypki.

Opublikowano

No dziala ale trzeba wypluc 600zl na pelny cykl. Nie warto w mojej opinii.

Jaki pełny cykl? Zalecany czas suplementacji żeby były wyniki to minimum 6 miechów.

No ja tam nie wiem bo mnie to srednio interesuje. Mam miesnie i styka. Masz wiedze z ktorej nic nie wynika.

Opublikowano

No dziala ale trzeba wypluc 600zl na pelny cykl. Nie warto w mojej opinii.

Jaki pełny cykl? Zalecany czas suplementacji żeby były wyniki to minimum 6 miechów.

No ja tam nie wiem bo mnie to srednio interesuje. Mam miesnie i styka. Masz wiedze z ktorej nic nie wynika.

No mięśni ci nie można odmówić, niestety rozumowania i skromności już tak.

Zaprojektowano środek, pełne spektrum działania osiąga po minimum pół roku suplementacji i na każdym forum masz o tym napisane jak krowie na rowie. Tak, ty masz super mięśnie, ja nie ale nie pisz mi, że białe jest czarne bo zwyczajnie zmarnowałeś potencjał środka robiąc miesiąc-dwa cykl suplementacyjny. I ta pycha jeszcze "masz wiedze z której nic nie wynika". Iksde z ciebie typie.

Opublikowano

I ty tu jeszcze siedzisz? xD zero dystansu do siebie i swoich chudych witek. Skromne to sa pisdy z 30cm w lapie i placzace po katach jakie to cuksy sa pyszne i ile piwek musi wpasc z kielbacha bo ten.. no wlasnie (pipi) wie co.