Opublikowano 17 maja 20168 l Bcaa to sie bierze 1g na 10kg masy ciała (mowimy o bcaa) myslalem nad czyms takim, że w dni treningowe przed i po trenningu po 10g czyli dziennie 20g, a w dni nietreningowe jedynie raz na czczo 10g. Chociaz skoro tak piszesz to może tylko w dni treningowe bede zazywal ; ) ale musisz byc wielki
Opublikowano 17 maja 20168 l Wcześniej pisał jakoby laski leciały tylko na mięśnie więc napisałem, że gdy brak mięśni sprawę potrafi załatwić bajera i kasa. Taki przekaz miałem. A jak Kabi ma łapę 43 cm, sklep z grami i zabójczy uśmiech to już w ogóle Roko. Napisałem tez ze facet z bajerą wieszak nie ma szans z facetem z bajera i muskułami. Ogolnie tamten post był troche z przymrózeniem oka, jednak jestem zdania ze facet to ma byc facet , prócz tego ze ma zadbac o dom ma byc tez samcem alfa, gdy ktos zaczepia jego samice ma mu wytłumaczyc piesciami ze tak sie nie robi a nie stac i próbowac negocjowac. Kobiety sa tez wzrokowcami, kazdy jest wzrokowcem. Maja tez zakodowane we łbie ze zostana matkami. Maja te zmysly polaczone ze soba, tzn o wiele pewniej sie beda ruchac z facetem ktory wyglada jakby jego plemiki były wilekosci kijanek kóry przekaze swoej geny supersajan dalej. Shen napisał ze jednak ona wybrala goscia z kasa a nie biedaka z miesniami. Juz pomine fakt ze nazwal mnie biedakiem bo za takiego sie raczej nie uwazam. W sumie on nim tez jest bo watpie aby jesdził bmw7. Jesli jezdzisz shen to zwracam honor. "Wybrała" to raczej kiepskie słowo skoro w kazdej chwili gdybym sie bardziej zaangazował bardziej niz puscił oczko odnalazłbym ją na fejsiku, zdobył numer i wyruchał pieknie seksi ubrana dupeczke za pieniązki goscia którego niby "wybrała". Ona by wrocila do domu , chucherko z kasa dałby jej buziaczka na dzien dobry w usteczka które chapały moja cyganską dzide. życie panowie życie. Oczywsicie taka laska jest warta tyle co xbox 360 czyli cały chu.j, ale no przekaz jest jasny. Miesniak jesli o ruchanie zawsze wygra z ciota w rurkach w bmw. Mam nadzieję, że to też napisałeś z przymrużeniem oka, bo trochę smutno mi się zrobiło na myśl o tym, co masz w głowie i jak postrzegasz świat.
Opublikowano 17 maja 20168 l Nie chce sie madrowac, ale mysle ze sporym naduzyciem i dalekim od prawdy jest stwierdzenie ze miesniak > chudy. To ze laski sa tez wzrokowcami to niewiele zmienia. Dziewczyny maja jeszcze kilka innych "detali" ktore je interesuja i niekoniecznie beda one mialy tylko odbicie w wygladzie. Ja bym raczej stwierdzil ze to tylko bonus do calosci w ogolnym rozrachunku, ale nie decydujacy.
Opublikowano 17 maja 20168 l Ja również ale wiem, że Kabi to ukryty romantyk o stalowych mięśniach ale miękkim, kochającym serduszku.
Opublikowano 17 maja 20168 l heh a jeszcze jedno. przypomniał mi się taki mit - jak się bierze kreatynę to trzeba więcej wody pić? :}
Opublikowano 17 maja 20168 l Ktos tu chyba kiedys dawal stronke do "firmy" (?) ktora nam moze zrobic produkt z skladnikow ktore chcemy. Czy mi sie zdawalo?
Opublikowano 17 maja 20168 l ehehe, Kanabis konkretnie dostarczyl, nie ma co lol Litwin, co do tej sweet foci Arniego, to powiem tylko tyle: nie mozna tego ukrasc- ok., trzeba pracowac zeby to utrzymac- ok., wymaga to czasu etc.- wszystko spoko. Ale ze nie mozna tego kupic, to juz lekki smiech na sali. Ciekaw jestem, ile Arni wydawal na suple i sterydy w okresie, w ktorym tak wygladal, i jak by wygladal i co osiagnal, gdyby ich nie kupowal. Juz nie mowiac o tym, ze widzac takiego kafara normalny czlowiek (oraz kazda myslaca laska) rozumuje w ten sposob: typ spedza cale dnie na silowni i zarciu --> NIE spedza ich w zaden inny sposob (np. normalnie pracujac) --> (jako ze wielogodzinne przerzucanie zelastwa srednio rozwija mozg) musi byc lekkim debilem. Sorry, ale tak to dziala i im ktos jest bardziej przypakowany, tym silniejszy jest ten efekt. Na drugim biegunie jest cherlawy suchoklates z kasa- widocznie uzywa mozgu (np. do zarabiania kasy) w takim wymiarze czasowym, ze nie starcza mu czasu/sil/ochoty na zadbanie rowniez o swoje cialo. Idealny polaczenie to koles "fit" z piniondzem- nie kafar, ale i nie suchoklates, umiesniony (wysportowany), ale tez bez przesady, najlepiej jeszcze majacy poza praca i treningiem czas na jakies inne zainteresowania. Edytowane 17 maja 20168 l przez tommi
Opublikowano 17 maja 20168 l Nie można tego kupić w tym sensie że nawet jakbyś teraz dał tą całą kasę co wydał arni to i tak tego nie dostaniesz,tylko musisz to latami z mozołem godnym dzika wypracowywać.
Opublikowano 17 maja 20168 l Za(pipi)isci sa ludzie którzy zastanawiaja sie ile by zawodowy sportowiec osiagnał gdyby nie sterydy. Pewnie tez uwazaja ze bez sterydów człowiek by zszedł ponizej 9.6 na 100m. Albo w wieku 46 lat zostałby mistrzem swiata w boksie. Przypomina mi to myslenie kiedy mialem 16 lat , widziałem gosci ostro walących konskie dawki sterydów na okładce odżywek i serio myslalem ze oni na tym to zrobili.
Opublikowano 17 maja 20168 l bitch, please- porownywac kulturystyke do innych sportow w kontekscie sterydow... No, chyba, ze mowisz o rosyjskich "sportowcach", to ok.
Opublikowano 17 maja 20168 l Mówie o wszystkich sportowcach którzy osiagaja jakies sukcesy. 90% jest na dopingu. Tyle ze to nic zlego, bo bez predyspozycji i talentu sam doping by wiele nie zdziałał. Doping to taki szlif na diamentach. Jelsi myslisz ze w sporcie zawodowym jest inaczej to chyba pasjonuje cie curling lub szachy.Wszedzie sie szprycuja, nba, nhl, lekkaatletyka. Wszedzie.
Opublikowano 17 maja 20168 l W szachach też biorą noontropy Każdy sport na poziomie zawodowym jest nie zdrowy i na koksie.Ograniczenia ludzkiego ciała już dawno zostały osiągnięte.
Opublikowano 18 maja 20168 l Tommi pobaw sie w patryka. Sterydy fe a sam nagurwia jak poyebany. Nabity pajac hipokryta.