kanabis 22 421 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 No w te dt spoko ale w dnt bym sobuie darował bcaa już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Bcaa to sie bierze 1g na 10kg masy ciała (mowimy o bcaa) myslalem nad czyms takim, że w dni treningowe przed i po trenningu po 10g czyli dziennie 20g, a w dni nietreningowe jedynie raz na czczo 10g. Chociaz skoro tak piszesz to może tylko w dni treningowe bede zazywal ; ) ale musisz byc wielki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Bcaa przed i po treningu po 5g, A ty mały Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 100kg, styka Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Wcześniej pisał jakoby laski leciały tylko na mięśnie więc napisałem, że gdy brak mięśni sprawę potrafi załatwić bajera i kasa. Taki przekaz miałem. A jak Kabi ma łapę 43 cm, sklep z grami i zabójczy uśmiech to już w ogóle Roko. Napisałem tez ze facet z bajerą wieszak nie ma szans z facetem z bajera i muskułami. Ogolnie tamten post był troche z przymrózeniem oka, jednak jestem zdania ze facet to ma byc facet , prócz tego ze ma zadbac o dom ma byc tez samcem alfa, gdy ktos zaczepia jego samice ma mu wytłumaczyc piesciami ze tak sie nie robi a nie stac i próbowac negocjowac. Kobiety sa tez wzrokowcami, kazdy jest wzrokowcem. Maja tez zakodowane we łbie ze zostana matkami. Maja te zmysly polaczone ze soba, tzn o wiele pewniej sie beda ruchac z facetem ktory wyglada jakby jego plemiki były wilekosci kijanek kóry przekaze swoej geny supersajan dalej. Shen napisał ze jednak ona wybrala goscia z kasa a nie biedaka z miesniami. Juz pomine fakt ze nazwal mnie biedakiem bo za takiego sie raczej nie uwazam. W sumie on nim tez jest bo watpie aby jesdził bmw7. Jesli jezdzisz shen to zwracam honor. "Wybrała" to raczej kiepskie słowo skoro w kazdej chwili gdybym sie bardziej zaangazował bardziej niz puscił oczko odnalazłbym ją na fejsiku, zdobył numer i wyruchał pieknie seksi ubrana dupeczke za pieniązki goscia którego niby "wybrała". Ona by wrocila do domu , chucherko z kasa dałby jej buziaczka na dzien dobry w usteczka które chapały moja cyganską dzide. życie panowie życie. Oczywsicie taka laska jest warta tyle co xbox 360 czyli cały chu.j, ale no przekaz jest jasny. Miesniak jesli o ruchanie zawsze wygra z ciota w rurkach w bmw. Mam nadzieję, że to też napisałeś z przymrużeniem oka, bo trochę smutno mi się zrobiło na myśl o tym, co masz w głowie i jak postrzegasz świat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 ja wierze ze caly ten dzial jest z przymruzeniem oka Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Nie chce sie madrowac, ale mysle ze sporym naduzyciem i dalekim od prawdy jest stwierdzenie ze miesniak > chudy. To ze laski sa tez wzrokowcami to niewiele zmienia. Dziewczyny maja jeszcze kilka innych "detali" ktore je interesuja i niekoniecznie beda one mialy tylko odbicie w wygladzie. Ja bym raczej stwierdzil ze to tylko bonus do calosci w ogolnym rozrachunku, ale nie decydujacy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Lubie czytać te nieskalane głębszą refleksją przemyślenia kabiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Ja również ale wiem, że Kabi to ukryty romantyk o stalowych mięśniach ale miękkim, kochającym serduszku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Dokladnie tak jest wujaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Wiem, mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 heh a jeszcze jedno. przypomniał mi się taki mit - jak się bierze kreatynę to trzeba więcej wody pić? :} Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Yes, ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Ktos tu chyba kiedys dawal stronke do "firmy" (?) ktora nam moze zrobic produkt z skladnikow ktore chcemy. Czy mi sie zdawalo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Było tak zaiste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Cudownie, radoscia wielka mnie to napawa. adres jakis można? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Custom capsule. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 (edytowane) ehehe, Kanabis konkretnie dostarczyl, nie ma co lol Litwin, co do tej sweet foci Arniego, to powiem tylko tyle: nie mozna tego ukrasc- ok., trzeba pracowac zeby to utrzymac- ok., wymaga to czasu etc.- wszystko spoko. Ale ze nie mozna tego kupic, to juz lekki smiech na sali. Ciekaw jestem, ile Arni wydawal na suple i sterydy w okresie, w ktorym tak wygladal, i jak by wygladal i co osiagnal, gdyby ich nie kupowal. Juz nie mowiac o tym, ze widzac takiego kafara normalny czlowiek (oraz kazda myslaca laska) rozumuje w ten sposob: typ spedza cale dnie na silowni i zarciu --> NIE spedza ich w zaden inny sposob (np. normalnie pracujac) --> (jako ze wielogodzinne przerzucanie zelastwa srednio rozwija mozg) musi byc lekkim debilem. Sorry, ale tak to dziala i im ktos jest bardziej przypakowany, tym silniejszy jest ten efekt. Na drugim biegunie jest cherlawy suchoklates z kasa- widocznie uzywa mozgu (np. do zarabiania kasy) w takim wymiarze czasowym, ze nie starcza mu czasu/sil/ochoty na zadbanie rowniez o swoje cialo. Idealny polaczenie to koles "fit" z piniondzem- nie kafar, ale i nie suchoklates, umiesniony (wysportowany), ale tez bez przesady, najlepiej jeszcze majacy poza praca i treningiem czas na jakies inne zainteresowania. Edytowane 17 maja 2016 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Nie można tego kupić w tym sensie że nawet jakbyś teraz dał tą całą kasę co wydał arni to i tak tego nie dostaniesz,tylko musisz to latami z mozołem godnym dzika wypracowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Za(pipi)isci sa ludzie którzy zastanawiaja sie ile by zawodowy sportowiec osiagnał gdyby nie sterydy. Pewnie tez uwazaja ze bez sterydów człowiek by zszedł ponizej 9.6 na 100m. Albo w wieku 46 lat zostałby mistrzem swiata w boksie. Przypomina mi to myslenie kiedy mialem 16 lat , widziałem gosci ostro walących konskie dawki sterydów na okładce odżywek i serio myslalem ze oni na tym to zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 bitch, please- porownywac kulturystyke do innych sportow w kontekscie sterydow... No, chyba, ze mowisz o rosyjskich "sportowcach", to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Mówie o wszystkich sportowcach którzy osiagaja jakies sukcesy. 90% jest na dopingu. Tyle ze to nic zlego, bo bez predyspozycji i talentu sam doping by wiele nie zdziałał. Doping to taki szlif na diamentach. Jelsi myslisz ze w sporcie zawodowym jest inaczej to chyba pasjonuje cie curling lub szachy.Wszedzie sie szprycuja, nba, nhl, lekkaatletyka. Wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 W szachach też biorą noontropy Każdy sport na poziomie zawodowym jest nie zdrowy i na koksie.Ograniczenia ludzkiego ciała już dawno zostały osiągnięte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2016 Custom capsule. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2016 Tommi pobaw sie w patryka. Sterydy fe a sam nagurwia jak poyebany. Nabity pajac hipokryta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi