Opublikowano 4 czerwca 20168 l Ja tak robie z bcaa. Kwasne gow.no wiec nie chce mi sie tego rozpuszczac. Miarka do geby i zapijam koka kola
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Ja wolę zmieszać dla wygody, zamiast pakować 2 marki po każdej popijając.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Wygodniej do geby. Ale ogolnie powinne byc bezsmakowe kretki jak klasyczne mono. Skoncze japko i wrzuce HCL ponoc warto sprawdzic.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Ja mam to plastikowe gowienko z kinder jajka w ktorym jest zabawka, akurat sie miesci po 5 gram bcaa i krety, do tego wsypuje, po treningu do mordy i zapijam woda.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Jak byłem mały to wsypywało się tam proszku do pieczenia i troszkę wody, zamykało się i było bum.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Ja tam wkładałem robaki i wrzucałem do strumyka. Albo potrząsałem nimi jak grzechotką a potem wypuszczałem patrząc jak krzywo idą. Przypomina mi się jak nabijałem osy na szpilki i wystawiałem na upał. Słodkie dzieciństwo. Teraz wiem już, że to było poyebane i sam siebie w łeb bym strzelił.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l A ogluszaliscie kiedys muche strzalem, zakladaliscie jej na szyje petle z nici zanim sie ocknela, a potem wyprowadzaliscie ja na spacer i patrzeliscie jak lata na smyczy w kolko probujac sie ulotnic? ...albo ogluszaliscie ja i wrzucaliscie pajakowi do sieci? Albo zabawy z karbidem, slina/zapalka i puszce po kremie nivea? Albo smrodek chitynowych pancerzykow przypalanych lupa. Albo napier.dalanie z jarzebiny z rurek zrobionych z lodygi czegos, co wygladalo jak barszcz sosnowskiego (albo bylo nim moze). Zabawy z saletra (do dzis mam blizny na dloni). Nakur.vianie z balkonu z procy skoblami z gietego drutu w przejezdzajacych na dole rowerzystow (do dzis pamietam dzwiek trafienia w tylny blotnik). Kur.va, to byly czasy. Edytowane 4 czerwca 20168 l przez tommi
Opublikowano 8 czerwca 20168 l od poniedzialku biore gold omega 3 z olimpa i dzis +10kg na suwnicy i 5kg w martwym na prostych nogach, przypadek? nie sadze.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Ja kupiłem acl i thermo speed hardcore. Licze na hardkorowe +20 na skosie
Opublikowano 12 czerwca 20168 l zestaw na rzezbe od hardcorowego koksa gdyby ktos chcial forme na lato zrobic http://burneikasports.com/34-zestaw-na-rzezbe.html
Opublikowano 24 czerwca 20168 l WXN rozpoczal ekspansje na alledrogo. Sarmy i ziola dostepne na: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37641917
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Po redukcji kupuje cm3 od treca ale i jeszcze cos uwaga uwaga NITROBOLON KUR.WY Jakos nigdy sie nie bawilem w takie gów.na wolalem tradycyje typu kreatyna bez dodatkow, bcaa i wpc ale teraz chce kur.wa zaszalec Napewno braliscie wiec opowiadac Aha ze starych popularnych milion lat temu supli ktore bral kazdy milosnik wielkosci majac 30 cm w bicu , i ta duma kiedy skoczylo do 32 na pompie , bylo jeszcze SHOCK THERAPY
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Tak, dlatego chce kupic, chce sie spompowac tym. Ciekaw jestem czy wogole jest roznica pomiedzy zwykła pompą a jak sie troche azotem przysteryduje. Chce brac tą z treca rano a przed treningiem nitro Ja pie.rdole jak w need for speedzie