Shen 9 636 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 (edytowane) Mam nagrywac jak wyciskam 135kg? Komu to zaimponuje? Typowi, ktory cwiczy 9 miesiecy? Po tylu latach tylko tyle? :/ nagrywanie treningow xd dzis byl taki pajac i z kamera na statywie biegal i krecil jak skacze na skakance i sie rolluje.Majewski? ;) nie znam zadnego majewskiego, jakis małolat Niby lustra są od tego, ale filmowanie to chyba też dobry sposób. Choć chyba lepiej kogoś kumatego poprosić, żeby popatrzył i powiedział, co i jak. Ja myślałem, że dobrze robię martwy, ale trener na siłowni mnie lekko skorygował i teraz lepiej idzie. ta, nagrywanie skakania na skakance czy rollowania tez duzo daje Edytowane 6 stycznia 2017 przez Shen Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Toć ja mówię o martwym, albo siadzie, typiarzu. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 A on o skakance wiec nie wolno wspominac o martwym xD Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Zobaczcie na netach.Teraz popularna jest strona Majewski trenuje.Dotąd żyłem w beztrosce że ta dziedzina niżej nie może upaść,ale ludzie kupią każdy kicz.Zablokował mnie na stronie bo napisałem że ćwiczenie to ciężki za(pipi) a nie dawanie miliony fotek jak mizia się ze swoja panną ;) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 A kupa ludzi i tak to lajkuje. Nie rozumiem obserwowania takich kont. Nie daje porad ani do ćwiczeń, ani do diety, tylko jakieś pier.dolenie kocopołów i zdjęcia, żeby było widać, kto go sponsoruje. W sumie, już coraz mniej takich fanpejdżów, gdzie naprawdę można czegoś się dowiedzieć. Karmowski też pitoli o jakiejś motywacji. Jak chcę się zmotywować to patrzę w lustro z rana, albo na ostatni czas z biegu. Jeszcze Da Costa ma fajne materiały i bekowy jest w dodatku, ale z kolei rzadko coś dodaje. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 oliwa z oliwek też się nie nadaje do smażenia? Skończyła mi się i jutro muszę coś kupić i co mam wziąć kostkę smalcu? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) Maslo klarowane. Oliwa do smazenia xD miejcie godnosc. Edytowane 7 stycznia 2017 przez U Heisenberg U Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Zobaczcie na netach.Teraz popularna jest strona Majewski trenuje.Dotąd żyłem w beztrosce że ta dziedzina niżej nie może upaść,ale ludzie kupią każdy kicz.Zablokował mnie na stronie bo napisałem że ćwiczenie to ciężki (pipi) a nie dawanie miliony fotek jak mizia się ze swoja panną ;)fajna dupencje ma Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 jak na fitdoopeczkę jest słaba Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Dokladnie. Pozery i fitcelebryci xD tysiace lajkow i juz w dupach poyebalo. Czucie miesnia, czucie miesnia. Co ty (pipi)sz czlowieku o czuciu miesnia jak siedzisz na towarze typie. Ja yebe. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Majewski nie dawno wszedł na towar,jak się sponsor pojawił,bo trzeba mieć wyniki na suplach Trec-a ;)(ale to tak działa wszędzie).A co do laski Majewskiego,to on się wypromował na jej plecach bo ponoć to była wszędzie laska jakiegoś rapera i niby znana z bycia znaną O_o Ale kase robi,reklamuje (pipi)owe ciuchy za 40 tysi za kontrakt,na razie kasa się zgadza. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Ja tam ogólnie nie rozumiem hejtu na niego. Doopeczki lubią oglądać życie innych i o tym gadać, a jak już mają oglądać jakieś goowno to wolę żeby moja przyszła panna oglądała takiego Majewskiego i Deyn niż jakieś goowno pokroju warsaw shore, tlc albo pudelki. Przynajmniej będzie ćwiczyć i podpatrywać jak się dobrze ubrać. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Tego typa tez niespecjalnie znam, kojarze go tylko dlatego ze wlasnie jego duperka mi sie przewinela gdzies kilka razy. Szkoda mi czasu na ogladanie tych pajacow. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Ja tam ogólnie nie rozumiem hejtu na niego. Doopeczki lubią oglądać życie innych i o tym gadać, a jak już mają oglądać jakieś goowno to wolę żeby moja przyszła panna oglądała takiego Majewskiego i Deyn niż jakieś goowno pokroju warsaw shore, tlc albo pudelki. Przynajmniej będzie ćwiczyć i podpatrywać jak się dobrze ubrać. Jop dobrze prawisz.A później,czemu nie wyglądasz jak Majewski?a Majewski swojej kupił kolczyki za 2 tysie,on ja kocha a ty mnie nie?Oni przedstawiają idealistyczne podejście,nie mające za wiele wspólnego z życiem.Dla mnie taki Majewski to takie samo dno jak Warsaw Shore. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Panowie. Ważne, że jest w sieci i ludzie mogą oglądać. To jest teraz najważniejsze. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 dobry spalacz bez efedryny?ponawiam pytanie Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 (edytowane) efedryna ale ze mnie zabawny gościu Edytowane 10 stycznia 2017 przez D.B. Cooper Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Mysle ze uzytkownik Red moze czuc sie zagrozony. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Ale ja przeciez jestem zabawny. Pokazac plusy, czy pięściami klaryfikować :[ Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 (edytowane) przed treningiem kreatynę mogę wymieszac z bcaa w jednym shake? ;p leniwy człek jestem. Widzę, że bcaa ma kcal, wiec nie było pytania. Edytowane 12 stycznia 2017 przez Banny Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o kcal to teraz przerzuciłem się na 16/8h okno jedzenia i jak ćwiczę o 6 to nie będę pił bcaa by nie złamać postu ;p Rozumiem, że to śladowe ilości kalorii, ale z założenia 0kcal to u mnie 0. Edytowane 12 stycznia 2017 przez Banny Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 O matko, co to za diety znowu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi