Opublikowano 13 stycznia 20178 l Napisałeś, że minusem ketozy jest spowolnione działanie mózgu, więc napisałem, że jest na odwrót o czym mówi niemalże każde źródło dotyczące tej diety. A, że niektórzy odczują skutki uboczne podczas okresu adaptacji do niej to ja wiem. Byłeś na ketozie?Bo ja bylem i to kilka tygodni i ci powiem że (pipi)owe te badania.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Mój brat jest, kilka osób na siłowni i kilka na stronce fatsecret. Wszyscy sobie chwalą, ale oczywiście jest też kilka takich co się odbiło jak od ściany.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Czyli jak z każdym badaniem,kwestia indywidualna.Tak jak że niby GW50 jest szkodliwe.Szkoda tylko że nie napisali metodologii,czyli że szczurom podawali dawki,które u człowieka to 1 gram-1000 mg!!! a tego się je 10-20 mg-człowiek.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Wzialem omege 3 z biotecha i izolat Evolite o smaku (pipi)iatelli. Mega smak. Tu wszystko jest na cenzurze? Nawet s r a c i a t e l l a? Edytowane 14 stycznia 20178 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Litwin, w czym są lepsze te twoje witaminy od takiego np. Centrum dla mężczyzn, do kupienia w aptece?
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Wystarczy wszystkim? ;) Minerały są w chelatach a nie w formach nie organicznych.Witaminy mają stężenie dla ćwiczących a nie dla januszy.Do tego dodatki warzywne wspomagają ich wchłanianie.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Taki np. vitagenix o którym piszesz http://www.sfd.pl/sklep/Biogenix_VITA_genix_Men_Sport_AMPM-opis27284.html#wartosci ma bardzo podobny skład ilościowy do centrum, a piszą żeby brac do 2 razy dziennie (a centrum bierze sie raz dziennie) generalnie czesc witamin ma też skutki uboczne kiedy są brane w nadmiarze, więc niespecjalnie mnie takie dawkowanie przekonuje cenowo za to wypada na plus, bo za 30 kaps centrum zapłaciłem ostatnio 34zł, a tutaj za 60 kapsów 31zł
Opublikowano 14 stycznia 20178 l A wiesz ile trzeba zjesc witamin zeby poczuc ich nadmiar? Apteczne witaminy sa beznadziejne.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Jedyny toksyczny nadmiar witamin to te rozpuszczalne w tłuszczach(oprócz D3)które się kumulują.Te rozpuszczalne w wodzie są szybko wydalane.Co do Vitagenixa to bierzesz 2 dziennie bo jedna jest na dzień a druga wyciszająca na noc(tak jak w Multiple).
Opublikowano 14 stycznia 20178 l No i właśnie o tym pisze, że taka chociażby rozpuszczalna w tłuszczach witamina E, która jest tam w 12mg/kaps pokrywa teoretycznie w 100% dzienne zapotrzebowanie. Dlatego pytam po ki ch.uj brac druga na noc?
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Ja brałem Multiple z Olimpa, a Litwin polecił Biogenix Vitagenix. Na razie odczułem tyle, że nie mam zgagi i się nie odbijają jak Multiple.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l a to mnie przekonałeś teraz Przy aktywnym trybie zycia i stresie jaki wywoluje trening silowy to naprawde trzeba sporo przyswajac witamin ktore nie beda mialy zlego wplywu bo z samego jedzenia tyle nie dostarczysz.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Dlatego drugą na noc bo to 100 % dziennego spożycia dla Janusza,a patrząc po witaminie C,której dzienne spożycie to 80 mg a my jemy 1000,to widać że więcej przepalamy.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l No nawet mnie przekonałeś. Gdzie sie teraz najtaniej zamawia suple, bo już dawno nic nie brałem? Jakieś białeczko i te witaminki bym przytulił.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Ja z SFD, dobre ceny, dużo promocji. Zbiera się punkty, ostatnio za punkty brałem Quest Bary i jeszcze zostało.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Właśnie zamawiam sobie to nowe białeczko z Olimpa o smaku słonego karmelu i te vita genixy i patrze że tam jest 25mg kofeiny i żeń szeń. No super opcja żeby to na noc brac według zaleceń No będzie na 60 dni witamin przynajmniej.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Nie było w kfd sciteca, wziąłem ich białko no i ZMB6. Ile tego łykać? 1 tabletka przed snem, czy dwie?
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Właśnie zamawiam sobie to nowe białeczko z Olimpa o smaku słonego karmelu i te vita genixy i patrze że tam jest 25mg kofeiny i żeń szeń. No super opcja żeby to na noc brac według zaleceń No będzie na 60 dni witamin przynajmniej. Przecież tam jedna kapsułka jest na noc, a druga na rano.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l a to kijowy opis mieli, bo wszedłem w składniki i było je.bniete wszystko naraz no to miesiac rano, miesiac wieczorem