Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Skład ciekawszy i lepiej mi służą, bo po Multiplach na przykład mam zgagę i takim plastikiem mi się odbija, już to pisałem chyba.

Edytowane przez krupek

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 354,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Panie Litwin, a Pan wie dlaczego do białek dodaje się glicynę, a nie L-glicynę? :cool:

Opublikowano

Odpowiedź brzmi, bo nie ma czegoś takiego jak L-glicyna, ponieważ glicyna nie ma stereoizomerów L i R z racji na swoją budowę.

Myślałem, że może będziesz wiedział :D.

Reszta aminokwasów oczywiście tylko w formie L.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Dzięki za przydatne info O_o To się zrewanżuję, czy witamina C i kwas l-askorbinowy to to samo?

Opublikowano

No jest to jedna z bodajże 4 form wiaminy C więc jak najbardziej.

Opublikowano

No nie koniecznie(pomijając kwas d-askorbinowy).Aby witamina C mogła być nazywaną witaminą musi być kompleksowa,czyli rutyna,kwercetyna,kwas l-askorbinowy i jeszcze jeden czynnik,którego nazwy nie pamiętam.Ogólnie witamina C to zlepek kilku substancji działających synergistycznie.Pewnie dlatego co lepsze preparaty witaminy c mają dodatki rutyny i bioflawoidów cytrusowych.

Opublikowano

Robiłem na sobie test. Przyjąłem 10g witaminy C ( no prawie bo sam proszek ). Oczywiście przeczyściło mnie. Później wziąłem 30g z 3 tabletkami bioflawonoidów. Tylko lekki bulgot był i tyle.

Opublikowano

Strasznie lubię nazwy tych środków, kupowałbym je tylko po to, żeby imponować du.peczkom, jak je zaproszę do siebie.

Która by nie poleciała na MUTANT MASSA albo MAGNUM 5000? Albo BLACK BOMBS, przecież to jest tak potężna nazwa, że aż mnie zwieracz ściska.

Opublikowano

Na BCAA raczej się nie wyrwie, tak lamersko brzmi.

Opublikowano

Taki skład nie za tą cenę.Dzisiaj poszukałem w necie i wiem czym się różni pure way c z Olimpa o zwykłego kwas askorbinowego.Pure way c to tzw. witamina c liposomalna,czyli połączona z cząsteczkami tłuszczu,dzięki czemu o wiele łatwiej przenika barierę lipidową komórek.

Opublikowano

Temat spalacza ciągle powraca w Spartakusie i w sumie nigdy nie pada żadna konkretna propozycja. Nikt nic nie używa?

Opublikowano

Ja na redu stosowałem cynamon, czarny pieprz i tabasco. A kiedyś tam jeszcze ocet jabłkowy, polecam.

O, i kofeinę jeszcze. Od (pipi)a kofeiny.

Opublikowano

No to ja w sumie cały czas stosuję chilli, pieprz i cynamon, może tabasco dorzucę jeszcze.

Opublikowano

Bo nic mocniejszego niż T5 nie ma,no chyba że  T3 ale to inna skala produktu.

Opublikowano

T5 juz mam, ale na poczatek cos lzejszego chcialem zarzucic

Opublikowano

A co go wyróżnia i jakie ma ewentualne minusy?

Opublikowano

ma efedryne, a o efedrynie to sobie poczytaj ;p

Opublikowano

Przy diecie i ciężkim treningu tak.Jak tego nie ma to tylko (pipi)nie pobudzenie.