Opublikowano 16 stycznia 20178 l Skład ciekawszy i lepiej mi służą, bo po Multiplach na przykład mam zgagę i takim plastikiem mi się odbija, już to pisałem chyba. Edytowane 16 stycznia 20178 l przez krupek
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Panie Litwin, a Pan wie dlaczego do białek dodaje się glicynę, a nie L-glicynę?
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Odpowiedź brzmi, bo nie ma czegoś takiego jak L-glicyna, ponieważ glicyna nie ma stereoizomerów L i R z racji na swoją budowę. Myślałem, że może będziesz wiedział :D. Reszta aminokwasów oczywiście tylko w formie L. Edytowane 17 stycznia 20178 l przez maciucha
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Dzięki za przydatne info O_o To się zrewanżuję, czy witamina C i kwas l-askorbinowy to to samo?
Opublikowano 17 stycznia 20178 l No nie koniecznie(pomijając kwas d-askorbinowy).Aby witamina C mogła być nazywaną witaminą musi być kompleksowa,czyli rutyna,kwercetyna,kwas l-askorbinowy i jeszcze jeden czynnik,którego nazwy nie pamiętam.Ogólnie witamina C to zlepek kilku substancji działających synergistycznie.Pewnie dlatego co lepsze preparaty witaminy c mają dodatki rutyny i bioflawoidów cytrusowych.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Robiłem na sobie test. Przyjąłem 10g witaminy C ( no prawie bo sam proszek ). Oczywiście przeczyściło mnie. Później wziąłem 30g z 3 tabletkami bioflawonoidów. Tylko lekki bulgot był i tyle.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l forumowe cpuny, dobry ten spalacz http://www.sfd.pl/sklep/Dorian_Yates_Black_Bombs-opis3204.html#opis ?
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Strasznie lubię nazwy tych środków, kupowałbym je tylko po to, żeby imponować du.peczkom, jak je zaproszę do siebie. Która by nie poleciała na MUTANT MASSA albo MAGNUM 5000? Albo BLACK BOMBS, przecież to jest tak potężna nazwa, że aż mnie zwieracz ściska.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Taki skład nie za tą cenę.Dzisiaj poszukałem w necie i wiem czym się różni pure way c z Olimpa o zwykłego kwas askorbinowego.Pure way c to tzw. witamina c liposomalna,czyli połączona z cząsteczkami tłuszczu,dzięki czemu o wiele łatwiej przenika barierę lipidową komórek.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Temat spalacza ciągle powraca w Spartakusie i w sumie nigdy nie pada żadna konkretna propozycja. Nikt nic nie używa?
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Ja na redu stosowałem cynamon, czarny pieprz i tabasco. A kiedyś tam jeszcze ocet jabłkowy, polecam. O, i kofeinę jeszcze. Od (pipi)a kofeiny.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l No to ja w sumie cały czas stosuję chilli, pieprz i cynamon, może tabasco dorzucę jeszcze.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Bo nic mocniejszego niż T5 nie ma,no chyba że T3 ale to inna skala produktu.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Przy diecie i ciężkim treningu tak.Jak tego nie ma to tylko (pipi)nie pobudzenie.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l http://www.sfd.pl/sklep/Berserk_Labs_Ekipa_NA_MAS%C4%98-opis35898.html?gclid=CKzQqK2b0NECFUngGQodgw0MxA XD