Opublikowano 3 marca 20178 l Nie no, nie kupie tego, dzis wzialem cala tabletke, to tylko spocilem sie bardziej. Zostane przy efedrynie, wydolnosc lepsza.
Opublikowano 3 marca 20178 l W dniu 3.03.2017 o 06:17, kanabis napisał(a): Niezle odzyweczki shen. Obstawiam ostatni rok shena naturala Zależy kogo słuchasz,bo wg. niektórych już przestał być naturalem ;)
Opublikowano 3 marca 20178 l Po obu,a taka np. Gruszecka uważa ze już po kofeinie,bo to też narkotyk.
Opublikowano 3 marca 20178 l Czymś trzeba się wyróżniać jak tyle fit znawców w świecie. Akop został wegetarianinem i fame od razu mu wzrósł.
Opublikowano 3 marca 20178 l Rozumiem ją,ale się z nią nie zgadzam.Dlatego bycie naturalem jest głupie,bo nie ma jasno sprecyzowanych norm,każdy co innego uważa za naturalność,no i nigdy nie widziałem naturala którego jestem pewien w 100 %,wiec nawet nie wiem jak natural z genem mógłby wyglądać.
Opublikowano 3 marca 20178 l Nie no, mówienie o kimś, że nie jest naturalem, bo stosuje kofeinę to trochę absurd.
Opublikowano 3 marca 20178 l W dniu 3.03.2017 o 15:18, krupek napisał(a): Nie no, mówienie o kimś, że nie jest naturalem, bo stosuje kofeinę to trochę absurd. No nie do końca,bo wymiernie podnosi wyniki na plus.W takim Peru też by się pewnie bulwersowali że liście koki są ok ;)
Opublikowano 3 marca 20178 l No niby tak, ale to chyba najbardziej podstawowa, bezpieczna i najpowszechniejsza substancja pobudzająca. Na mnie, na przykład, kawa działa średnio, ale bez bez smaku mocnej czarnej ciężko mi żyć, bardzo lubię. Biorę teraz spalacz 400 mg kofeiny i czuję lekkie pobudzenie, ale to już dawka, która niektóre osoby może porządnie przetrzepać.
Opublikowano 3 marca 20178 l Bo takie mamy obyczaje,tak jak w/w Peru,gdzie liście koki to część ich kultury.
Opublikowano 4 marca 20178 l W dniu 2.03.2017 o 10:26, Shen napisał(a): nie no dal mi w opakowaniu normalnie, dal 3, jutro walne cala, jak nie ruszy to w sobote 1,5 Shen wrzuć zdjęcie tego opakowania. :idea:
Opublikowano 4 marca 20178 l W dniu 4.03.2017 o 10:44, Shen napisał(a): zjadlem juz ale kupowal tu http://sterydy.cc/produkt/clenbuterol-2/ Ceny wysokie, firmy nie pewne. Paczki dochodzą ale ja bym tam nie brał.
Opublikowano 4 marca 20178 l W dniu 4.03.2017 o 11:52, wuJJek napisał(a): @Krupek - poszukaj i poczytaj w Google? Myślałem, że dostanę bezpośrednie info od dr Wujaszka.
Opublikowano 4 marca 20178 l Clen wypłukuje minerały,nawet dostarczając je mamy skurcze.Powoduje zwłóknienie komór serca.Dla mnie mega syf.
Opublikowano 4 marca 20178 l Teść to pół biedy,stosuje się go w andropauzie,ale clen?Nawet w astmie się go już nie stosuje,salbutamol lepszy.
Opublikowano 4 marca 20178 l dla zainteresowanych ps: co sądzicie o tym typie? noname czy zaorać czy dobrze gada?
Opublikowano 4 marca 20178 l Mnie typ strasznie irytuje. Ogólnie uważam żeby nigdy nie słuchać osób które ze sterydami nie miały nic wspólnego( nie oglądałem filmu powyżej bo jak mówie nie trawie gościa). Zgodzę się że ładowanie końskich dawek wszystkiego jest chore ale z tego co się orientuje testosteron w minimalnych dawkach na starość to dobra sprawa. Z tego co pamiętam apropo testosteronu było coś o zwolnieniu procesu starzenia się narządów( nie tylko o pisiora mi chodzi). No i co by nie mówić naprawdę fajnie się czułem , jakiejś specjalnej agresji nie odczuwałem nawet libido wydaje mi się że było takie same jak bez towaru ale już efekty były niesamowite . Nie chodzi nawet o wymiary i wagę ale te nabicie jest niesamowite , teraz od pierwszego spojrzenia widzę kto ładuje towar po samym nabiciu.
Opublikowano 4 marca 20178 l Męski organizm słabo sobie radzi z niskim teściem,jest to szczególnie niebezpieczne dla zdrowia układu krążenia(miażdżyca,zawały),tyle że taki środki u nas to temat tabu.Jak ktoś jest ogarnięty to ja mówię co spożywam,ale jak mam do czynienia z ludźmi pokroju yaczesa to cisza.I tak nie zrozumieją a z braku wiedzy wyolbrzymią.