Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liti propaguje, jakas premie powinien dostac od olimpa

Wątpię,od 3 miechów premii nie dostaje bo za mało się staram ;) Je.... to,jestem wodnikiem,nigdy nie miałem parcia na szkło.

Opublikowano

mogę polecić to 

335-thickbox_default.jpg

odkąd biorę przestały dokuczać kolana. Wcześniej próbowałem jakichś aptecznych środków, ale bez sukcesów. Bardzo dobry w smaku. Jest też dostępny w kapsułkach, stosowałem je przed tym proszkiem i bardziej wolę właśnie kapsuły. 

Opublikowano

Jak cissus jest przeciwzapalny to sobie chyba sprawię, bo od kilku tygodni plery mnie bolą od martwego ciągu i nie przechodzi ;( Do tego ciągły ból w mostku, nadgarstku i kolanach to by się przydało coś wziąć, może pomoże choć odrobinę.

Btw ktoś przypomni jak się nazywały te grzyby na stany zapalne? Jak szukam w Google na telefonie to same brzydkie rzeczy mi wyskakują

Opublikowano

Nie lepiej zrobić sobie tydzień przerwy od siłowni?

Miałem niedawno tydzień deloadu i nie pomogło nic, a nic. Chyba bym musiał z miesiąc odpocząć.

Opublikowano (edytowane)

Cissus przeciwzapalny,na smarowanie nie pomoże.Wpadnij shen po próbki Flex Power z olimpa(bardziej dopasiony Flexit),jak dla mnie petarda-smakowo i działaniem.

Cześć. Flex Power to jakiś nowy produkt? Bo ciężko znaleźć opinie, a w sklepach internetowych są tylko pojedyncze recenzje. Skład jest bardzo interesujący, więc możliwe że przetestuję na sobie.

Edytowane przez Kris77
Opublikowano

Nowy,odpowiedz Olimpa na Flexit.Dużo substratów by organizm maź stawową produkował(nie wystarczą same przeciw zapalne,skoro nie ma smarowania) i siarka organiczna,ekstrakt boswelii.Ja się po nim super czuje.

• Plusik 1
Opublikowano

Jak ktoś chce thermal speed extreme z Olimp to mam tanio bo na mnie to nie działa. Lepsze pobudzenie mam po mocnej kawie.

Daj znac na pw ile chcesz piniendzy to wezme pewnie.

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś chce thermal speed extreme z Olimp to mam tanio bo na mnie to nie działa. Lepsze pobudzenie mam po mocnej kawie.

clen kup a nie bawisz sie w polsrodki

Nowy,odpowiedz Olimpa na Flexit.Dużo substratów by organizm maź stawową produkował(nie wystarczą same przeciw zapalne,skoro nie ma smarowania) i siarka organiczna,ekstrakt boswelii.Ja się po nim super czuje.

masz to u siebie? wezme na testy, widze ze nie jest zbyt drogie Edytowane przez Shen
Opublikowano (edytowane)

Dzięki za info. Jak skończę puchę Flexit to wezmę na próbę.

Edytowane przez Kris77
Opublikowano

Nie lepiej zrobić sobie tydzień przerwy od siłowni?

Miałem niedawno tydzień deloadu i nie pomogło nic, a nic. Chyba bym musiał z miesiąc odpocząć.

Ile ty już jedziesz pod rząd na tej siłce?