Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smakowo bardzo fajne te odżywki ale kurde ta nieszczęsne słodziki.

Ja zrobię sobie takiego mixa. Jakieś czyste WPI ( Extensor bardzo fajny, szkoda że drogi ). Np. liofilizowane truskawki sproszkowane, i jakby było mało słodkie to stewia. Drugi sposób to jakiś aromat spożywczy. Np https://www.guiltfree.pl/pl/aromaty-spozywcze/2080-funky-flavors-caramel-30ml-karmel-aromat-bez-cukru-bez-tluszczu-5905279367197.html do tego też stewia i nawet można lekko posilić to będzie słony karmel :).

Czlowieku weź jedzenie do geby a nie spusty nad bialkiem ktore ma/nie ma slodzika.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja ma na to sposób-efedryna ;)

Liti, nie pyerdol tylko nauczaj jak tego izotonika dobrego zrobić.

Dziś rano w(pipi)iłem pół łyżeczki soli, pół cytryny i zalałem 300ml wody, no ale ledwo dałem rade przełknąć.

Ale za to o 8 rano myślałem trzeźwo co nie zdarza mi się często

Opublikowano

Tak ale zeby izotonik byl izotonikiem glownie chodzi o odpowiednie proporcje tego co podales. Moze byc miod a moze glukoza. Tansza opcja. Ja zamiast cytryny dodaje miete. Ale to juz kwestie komu co bardziej smakuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ostatnio badania kompleksowe robiłem, hormony tarczycy w normie, prolaktyna zbita do normy, testosteron w normie, magnez, potas idealnie.

Z prolaktyną mi nie pomógl lekarz z kliniki, a Litwin zaradził i jest git. Także szanujcie tego użytkownika.

Opublikowano

Liti, urodziło się coś lepszego od vita-genixów? Skończyła mi się paka i nie wiem czy kupować znowu to samo czy jest jakiś nowy wynalazek :cool:

Swoją drogą w końcu jest u mnie progress z zarostem na twarzy od czasu jak biore ten vita-genix, nie wiem czy dają tam jakąś zaje.bistą biotynę, czy co, ale widać różnice po 2 miesiącach :obama:

Opublikowano

Liti, urodziło się coś lepszego od vita-genixów? Skończyła mi się paka i nie wiem czy kupować znowu to samo czy jest jakiś nowy wynalazek :cool:

Swoją drogą w końcu jest u mnie progress z zarostem na twarzy od czasu jak biore ten vita-genix, nie wiem czy dają tam jakąś zaje.bistą biotynę, czy co, ale widać różnice po 2 miesiącach :obama:

też to chce, skąd zamawiałeś? 

Opublikowano

Najlepszy zawsze był Gold vita-min anti ox ze względy na spore ilości wyciągów z warzyw/owoców i trans resrvatrol,ale jak ktoś nie ma milionów monet to Vita-genix lub Multiple,ten pierwszy jest trochę lepszy bo ma wyciągi z warzyw.owoców,gaba,tryptofan,ale dlatego zrównałem go z multiple bo mało tego dali,powinno być przynajmniej tyle co w tych anti ox.

Opublikowano (edytowane)

No według mnie warto, chociaż pamiętaj żeby brać w trakcie jedzenia bo inaczej zostaje w przełyku i niefajnie się odbija, przynajmniej mi.

Brał ktoś z Olimpu białko o smaku kawy mrożonej, cookies and cream albo jogurt wiśniowy?

Skończyłem bardzo mi smakujący słony karmel, ale wziąłbym coś nowego

Edytowane przez maciucha