Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

No ale kolego za Olimp to nie sa liche pieniadze tylko przeważnie cena jest i tak za wysoka jak na jakość. A smaki są do d...

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 352,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Ale ja z olimpa to czasem witaminy wezme bo marka sama w sobie mi nie siadla. Ani smakowo, ani cenowo.

Siedze przy kfd bo w (pipi)e mam jakosc smaku - chemii. Do geby, zapijam, zapominam. Ja pyerdole. Dywagacje na temat supelkow a michy nie ma komu trzymac i nagurwiac treningow a nie ćwiczyc. Cwiczyc to mozna w domu, pompki na krzeslach.

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

W końcu redukcje zaczął, pierwszy raz żyłkę na bicku zobaczył i paczta jaki wirażka xd

Opublikowano

Branie produktów piwnicznej jakości z kfd no faktycznie, jeszcze weź sobie thermala od cybera na redukcje. Jak ktoś lubi posmak chemii w ryju to faktycznie kfd jest GOTY

Opublikowano

To licze ze bedziecie miec mega w huy dobra forme po tych supelkach. :)

Nabita i sucha mase miesniowa. O Litwinie nie wspominam bo gosc robi progres z roku na rok.

Opublikowano

A dziękuję, na razie nie narzekam na postępy.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Znowu spinanie dupy o prowit dla swin od kfd i o to ze naiwni wierza ze mozna cos robic tanie i dobrze. Kiedy to sie znudzi.

Kobik jaki robisz czas na 10 km ze sie rzucasz jak dzyndzel na piz.dzie do krupka? Spartakus to nie tylko ciezary.

Opublikowano

Nie no niszcze cie i na plaskiej i na biezni. Tak sie smieje z tego ze cos tam stekasz o formie skoro forma to pojecie wzgledne.

No chyba ze sie cos zmienilo i nie trzesa ci sie rece przy wyciskaniu 90kg

Opublikowano

Kobik Ty ciągle powtarzasz, że tą michę trzymasz to może stół sobie kup. Ręce Ci odpoczną to może frustracja minie.

Opublikowano

Nie no niszcze cie i na plaskiej i na biezni. Tak sie smieje z tego ze cos tam stekasz o formie skoro forma to pojecie wzgledne.

No chyba ze sie cos zmienilo i nie trzesa ci sie rece przy wyciskaniu 90kg

XD co za typ. Ten dalej ciemszarki. Ssij me suty baranie.

Opublikowano

Dobra, Kobik, to co Ci tam dolega? Możesz nam powiedzieć.

Opublikowano

Litwin zyjesz? dales mi jakiegos dopalacza a ja nawet nie wiem co to jest.