Opublikowano 11 kwietnia 20177 l No ale kolego za Olimp to nie sa liche pieniadze tylko przeważnie cena jest i tak za wysoka jak na jakość. A smaki są do d...
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Ale ja z olimpa to czasem witaminy wezme bo marka sama w sobie mi nie siadla. Ani smakowo, ani cenowo. Siedze przy kfd bo w (pipi)e mam jakosc smaku - chemii. Do geby, zapijam, zapominam. Ja pyerdole. Dywagacje na temat supelkow a michy nie ma komu trzymac i nagurwiac treningow a nie ćwiczyc. Cwiczyc to mozna w domu, pompki na krzeslach. Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l W końcu redukcje zaczął, pierwszy raz żyłkę na bicku zobaczył i paczta jaki wirażka xd
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Branie produktów piwnicznej jakości z kfd no faktycznie, jeszcze weź sobie thermala od cybera na redukcje. Jak ktoś lubi posmak chemii w ryju to faktycznie kfd jest GOTY
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l To licze ze bedziecie miec mega w huy dobra forme po tych supelkach. :) Nabita i sucha mase miesniowa. O Litwinie nie wspominam bo gosc robi progres z roku na rok.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l A dziękuję, na razie nie narzekam na postępy. Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez krupek
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Znowu spinanie dupy o prowit dla swin od kfd i o to ze naiwni wierza ze mozna cos robic tanie i dobrze. Kiedy to sie znudzi. Kobik jaki robisz czas na 10 km ze sie rzucasz jak dzyndzel na piz.dzie do krupka? Spartakus to nie tylko ciezary.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Nie no niszcze cie i na plaskiej i na biezni. Tak sie smieje z tego ze cos tam stekasz o formie skoro forma to pojecie wzgledne. No chyba ze sie cos zmienilo i nie trzesa ci sie rece przy wyciskaniu 90kg
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Kobik Ty ciągle powtarzasz, że tą michę trzymasz to może stół sobie kup. Ręce Ci odpoczną to może frustracja minie.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Nie no niszcze cie i na plaskiej i na biezni. Tak sie smieje z tego ze cos tam stekasz o formie skoro forma to pojecie wzgledne. No chyba ze sie cos zmienilo i nie trzesa ci sie rece przy wyciskaniu 90kg XD co za typ. Ten dalej ciemszarki. Ssij me suty baranie.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Nie no nic. Ide dalej robic swoje. Jak juz bede porobiony to wroce z fotka.
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Litwin zyjesz? dales mi jakiegos dopalacza a ja nawet nie wiem co to jest.