Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie dostałem.Masz skład:

DMBA hcl-200 mg(zamiennik geranium)

Kofeina-200 mg

DMHA-50 mg(kolejny zamiennik geranium)

Hordenina hcl-50 mg

Higenamina-40 mg

Ekstrakt z czarnego pieprzu-10 mg

Opublikowano

I to i to.6-8 godzin humoru,energii i braku głodu.Zero zejść jak po geranium.Te 2 związki rozszerzają pęcherzyki płucne(działają w tym aspekcie podobnie do efki) i powodują powtórny wychwyt dopaminy i noradrnaliny.

Opublikowano

Ja sobie robię taką mieszankę. Nic szczególnego ale fajnie na mnie działa ( + dodatkowo na układ krążenia dobrze wpływa ).

Arginina - 10g, cytrulina 10g, do tego przeciwutleniacze: wit E, ALA, kw, foliowy, wit C -3-5g, poza tym czasem jeszcze koenzym Q10. 

Opublikowano

Ja sobie robię taką mieszankę. Nic szczególnego ale fajnie na mnie działa ( + dodatkowo na układ krążenia dobrze wpływa ).

Arginina - 10g, cytrulina 10g, do tego przeciwutleniacze: wit E, ALA, kw, foliowy, wit C -3-5g, poza tym czasem jeszcze koenzym Q10.

Nie za dużo cytruliny? Biorę przed treningiem też i zalecają dawkę 3g.

Opublikowano

Arginina - 10g, cytrulina 10g, do tego przeciwutleniacze: wit E, ALA, kw, foliowy, wit C -3-5g, poza tym czasem jeszcze koenzym Q10.

Nie za dużo cytruliny? Biorę przed treningiem też i zalecają dawkę 3g.

A co Cie bedzie jak wezmiesz nawet 10? Cyckanie sie z takimi suplami to smiech.

Opublikowano

Po 20g piłem i nic złego się nie działo. (może nie działa w ogóle?:P). 

Piję to przed ćwiczeniami ale nie po to żeby się lepiej ćwiczyło tylko ze względów zdrowotnościowych. Poza tym fajnie mięśnie "puchną" po tym :) ale to na kilkadziesiąt minut góra.

Opublikowano

No ja czytałem, że wspomaga organizm przy treningach wydolnościowych, więc dorzuciłem, drogie nie jest. Tylko, że tak jak mówiłem wcześniej, tak cuchnącego supla jeszcze nie miałem. Mam od Ostrovit, inne też tak walą?

Opublikowano (edytowane)

ja mam largininę z sfd i w smaku tragedia. Jak sobie wsypywałem razem z kreatyna do półtoralitrowej butelki to ostro zgnilizną zalatywało. Zatkać nos, miarka do mordy i szybko zapić kawą/herbatą, innej opcji nie widzę

a co do działania l-argininy i cytruliny to ponoć to samo, tyle że cytrulina dłużej działa, więc niby dlatego jest ciut lepsza

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Wiadomo. Ale cena jednak skutecznie mnie blokuje :).

Piłem po 30g zwykłej z 3 tabletkami bioflawonoidów i rozwolnienia nie było. Także zakładam że coś tam się wchłonęło.

Olimpowa gold vit c 1000 jest liposomalna.