maciucha 11 638 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 ja myślę, że jednak mógł tak nie skąpić z tymi snickersami na regenerację jeszcze drugi karmowski z yakubu będzie, rozje.bał klate to doje.bie nogi, plecy, ani sie nie obejrzysz i swoją siłkę będzie miał Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Niektórym nie pisana siłownia i bieganie. Sorry chłopaki. Ja wierzę, że to wyleczycie i wrócicie do sportu oczywiście.Ch.uja tam wierzysz. Dlaczego podcinasz skrzydła? Oj ale bym ci przyku.rwił minusem. Masz szczęście, że na tel siedze. Niech ktoś mnie wyręczy, proszę. 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Yakubu a czy przy kichaniu bol promieniuje do anusa i poluznia zwieracze? Jak tak to nieciekawie :/ Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 najlepsze combo to kichanie z biegunką Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 To na (pipi) ekg? xd Kur.wa, ci lekarze. Ale bym bił. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 nie no ja gościa boli w klatce to zawsze warto zrobić ekg koszt badania praktycznie zerowy, a pozwala wykluczyć wiele przyczyn Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 No, ale mu coś tam przeskakuje, czyli coś z mostkiem, albo mięsniem klaty. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 zgadza się, ale jeśli potem by sie okazało, że jakimś cudem przyczyna była odsercowa, to lekarz mógłby mieć mocno przerąbane za niezlecenie zwykłego ekg Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Rutynowa kontrola anusa też by nie zaszkodziła. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Te ekg to dla zasady , guvno to da, co to moze wykryc, arytmie ktora ma co drugi? Chyba ze powysilkowe. Ale obstawiam ze zrobi ekg pani lekarz powie ze jest pan zdrowy i i niech pan nie pier.doli. A jak cos nie pasi to won do kardiologa. Ja do internistow juz nawet nie chodze. Jeszcze te przepisanie 200mg ibuprofenu xD kurfa po studiach medycznych Idz do kardiologa, fizjoterapeuty a jak cie promieniuje to i do neurologa. Zabulisz ale przynajmniej szansa na wyleczenie wzrosnie z 2% na 80%. Profit Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Niektórym nie pisana siłownia i bieganie. Sorry chłopaki. Ja wierzę, że to wyleczycie i wrócicie do sportu oczywiście.Ch.uja tam wierzysz. Dlaczego podcinasz skrzydła? Oj ale bym ci przyku.rwił minusem. Masz szczęście, że na tel siedze. Niech ktoś mnie wyręczy, proszę. Najlepiej robić coś wbrew sygnałem jakie daje ciało, wiadomo. Żadna złośliwość, moja siostra tak miała, fit laska, siłownia, coś ją kolano bolało, odstawiła wysiłek, wróciła i awaria kolana, nie pobiega ani nie podźwiga. Różne historie - ja piszę tylko żebyście zachowali rozsądek bo zdrowie jedno jest. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Ktoś w ogóle czytał o skutkach ubocznych wpyerdalania ibuprofenu? Jakim trzeba być konowałem żeby to przepisać? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 (edytowane) kanabis no ci lekarze w przychodnii to jest przeważnie tragikomedia byłem w zeszłym roku, mówię że się pocę jak poje.bany, no to wiadomo, zleciła babka morfologie i tarczyce jak wyszło wszystko ok, to mi powiedziała że jak mi to bardzo przeszkadza to se botoks mogę zrobić pod pachami kopig, a jakie leki nie mają skutków ubocznych? Edytowane 7 maja 2017 przez maciucha Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 No jakie są ziołowe leki przeciwbólowe i przeciwzapalne? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 No jakie są ziołowe leki przeciwbólowe i przeciwzapalne? Ostatnio czytalem jakis zielnik to bys sie zdziwil ile jest przeciwbolowych i przeciwzaoalnych ziolek. Tyle ze w wiekszosci w sklepach sa jakies ekstrakty ewentualnie juz syntetycznie wytwarzana czynna substancja z ziolek. W sumie sa ziolka zawierajace no paracetamol. O ibuprofenie nie slyszalem ale to jeden chu.j Zreszta kazdy lek ma niby skutki uboczne bo nawet jak sie to stanie jednej osobie na 100000 to musza to zaznaczyc w ulotce. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Zielnik powiadasz? Nie znam się na ziółkach, ale wydaje mi się że ewentualnie tylko na nielicznych były prowadzone rzetelne badania kliniczne potwierdzające ich skuteczność, tudzież badające ewentualne badania niepożądane, bo takowe przecież też mogą mieć miejsce. Paracetamol wiadomo, że guwno straszne. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 No jakie są ziołowe leki przeciwbólowe i przeciwzapalne? Cissus Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Cissus to (pipi). Bralem przez miesiac przerwy w treningu i nic nie pomoglo. Nawet bolacemu nadgarstkowi nie dalo rady Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 A ja czułem,więc trzeba poszukać trzeciej osoby,która rozsądzi spór. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Cissus? Polecam, łokcie i prawy bark jak nowe. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Cissus to (pipi). Bralem przez miesiac przerwy w treningu i nic nie pomoglo. Nawet bolacemu nadgarstkowi nie dalo rady To może przyłóż sie do diety. Je snikersy i witaminy nie dzialajo. LOL. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Ale przez to ciągłe pyerdolenie o snickersach yakubu to aż mnie ochota naszła, bo chyba z 3 lata żadnego batona nie jadłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi