Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jaki typ.Kiedyś przeciwnik koksów,później supli a teraz zwolennik pierwszego?Ty masz jakieś stałe poglądy czy co chwila je zmieniasz,bo nie masz kręgosłupa moralnego?Pamiętaj że sylwetka to coś więcej niż brzuch,zobaczymy jak z twoimi plecami i nogami.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

Litwina piecze, że pokazał fotkę formy na sterydach miesiąc przed zawodami i dostał mniej plusików od naturala Kobika, który sobie po prostu schudł kilka kilo w pięć miesięcy xd

Opublikowano

Jaki typ.. Bede zmienial zdanie kiedy bede mial na to ochote. Kim jestes zeby mnie umoralniac?

Moje nogi, moje plecy. Progres zrobie. Boisz się o mnie bardziej niż ja sam. Zajmij się sobą. Dzizas.

Jak to kim jestem?Userem który ocenia twoje zachowanie,tak jak i ty innych.

Litwina piecze, że pokazał fotkę formy na sterydach miesiąc przed zawodami i dostał mniej plusików od naturala Kobika, który sobie po prostu schudł kilka kilo w pięć miesięcy xd

Tylko gimby jak ty przykładają jakieś znaczenie do tych plusików.Do tego z matmy noga bo nawet nie wie kiedy jego saker startuje,podpowiem ci 9 tyg to więcej niż miesiąc.I szczerze,tobie ani ich plan ani nawet koksy by nie pomogły,bo najzwyczajniej w życiu jesteś leserem.

Opublikowano

Od Olimpa to sie mozna porzygac, a allnutrition to sfd wiec raczej bym nie bral osobiscie.

Poza tym nie jest tak ze czyste bcaa naturalnie sa raczej kiepsko rozpuszczalne? Jedynie w kwasnym srodowisku sie rozpuszczaja dlatego te wszystkie mixy powstaja z cytrulinami i innymi zapychaczami.

Opublikowano

No zobacze jak będzie próbka to wezmę, jak nie to najwyżej kupie w kapsach bo jakoś idea nie ma smakować tylko działać do mnie nie przemawia.

Opublikowano

Ten Biogenix trochę wymysł, bo dekstroza chyba nie ma działania wspomagającego dla BCAA. Tauryna raczej też jakoś znacząco antykatabolicznie nie działa.

Opublikowano

No jak bcaa ma dobry smak tzn ze ma jakies dodatki tutaj drogie to w cholere jest i sklad 70% bcaa jeszcze. Takze sproboje ale cena nie zacheca wiec chyba po prostu kupie czyste ale w kapsach.

Opublikowano

Ja to nawet nie wiem czy potrzebuje tego cholerstwa bo teoretycznie micha jest dobra i zastanawialem sie czy nie zainwestowac lepiej tej forsy w lepszej jakosci miecha czesciej po prostu.

Opublikowano

bcaa allnutrition czarna porzeczka  za(pipi)iste jest, kwasne, smakuje jak fioletowe cukierki skittles. Nie wiem jak sklad, kupuje je dla smaku tylko. 

Opublikowano

Tauryna w zamyśle ma stymulować mózg,a bcaa opóźnia zmęczenie(konkuruje z tryptofanem o receptory serotoninowe),czyli jakoś się zazębia.Bcaa ma też działanie mimetyka insuliny,więc niby może pomóc wykorzystywać te cukry na cele energetyczne.

• Plusik 1
Opublikowano

zainteresowany tym co kobik wpyerdala (sarm), trafilem na:

Even worse, one compound named GW-501516 / Cardarine was abandoned for research because it caused cancer in animal studies at all doses, at all durations of use.

Szkoda bylo im szczurow, ale srodek jest dalej w sprzedazy, w koncu ludzie to nie szczury  :pawel:

Jaki kobik to jest poyeb xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ty umiesz coś sensownego napisać?Widziałeś dawkę dla szczura?Człowiek je tego 10-30 mg,gdyby zastosować dawkę tego szczura musiałby jeść 1000 mg!!W takiej wielokrotności dawki wiesz co z tobą zrobiłby alkohol,ibuprom czy nawet witaminy C?Yaczes zawsze wyrywa wszystko z kontekstu,szkoda że nie umiał się odnieść jak jechał po kreatynie,że są badania iż ma potencjał ożywiania części obumarłych po zawale komórek.

Opublikowano

Ty umiesz coś sensownego napisać?Widziałeś dawkę dla szczura?Człowiek je tego 10-30 mg,gdyby zastosować dawkę tego szczura musiałby jeść 1000 mg!!W takiej wielokrotności dawki wiesz co z tobą zrobiłby alkohol,ibuprom czy nawet witaminy C?Yaczes zawsze wyrywa wszystko z kontekstu,szkoda że nie umiał się odnieść jak jechał po kreatynie,że są badania iż ma potencjał ożywiania części obumarłych po zawale komórek.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ty nawet nie znasz podstaw angielskiego xD

caused cancer in animal studies at all doses, at all durations of use

kazda dawka, niezaleznie od tego jak dlugo ja podawano powodawala raka.

Uczmy sie kochac kobiki i litwiny [']

Za 15 lat ktos w temacie o dawnych userach napisze:

- a pamietacie litwina i kobika? Nalykali sie tych prochow od ktorych kazdy jeden szczur zdechl, niezaleznie od podanej dawki xD

- no takich debili to mi szczerze mowiac nie jest zal, dobra przestroga.