Opublikowano 15 maja 20177 l Ty weź doczytaj metodologie i przelicz na wagę człowieka zanim zaczniesz coś pisać.Podpowiem ci że nie ma lepszych badań że alkohol powoduje raka wątroby a ty go nadal używasz?Chcesz polemiki?Każdy ma raka,codziennie tworzą nie nowe komórki,tylko od tego co jesz i jak silny masz organizm zależy czy ulegną apoptozie.
Opublikowano 15 maja 20177 l Jak się nazywała ta liposomalna wit c z Olimpa? To ta Forte? Coś dziwnie tania. Poza tym może ktoś poleci jakąś multiwitaminę? Obecnie stosuję: wit c (zwykły proszek), wit d (z k jak jest) , argininę, cytrulinę, wit e, cynk, ALA, kwas foliowy, bcaa, wpc/wpi ale rzadko bo często za dużo białka w samej diecie mi wychodzi Myślę żeby dorzucić: kreatynę, taurynę z johimbiną przed ćwiczeniami, na stałe koenzym q10, głóg, resweratrol. Co o tym myślicie? I tak będę ulaną qurwą ale będę mógł mówić że to przez złe suple :P.
Opublikowano 15 maja 20177 l Ledwo ze (pipi)zki wyszedl a juz chemikalia. Raka juz mam. Mgr. Hab. Poyeb. Yaczes potwierdzi.
Opublikowano 15 maja 20177 l Oprócz tych batoników o których wspominał Litwin, w biedrze są jogurty i napoje mleczne o podwyższonej zawartości białka. Akurat one są w stałej sprzedaży, widać biedra znalazła swój odpowiednik dla tych jogurtów od Zott czy tam Bakomy nie pamiętam. Robi je jakaś austriacka firma. randomowe grafiki z neta W lidlu też są te batony z dużą ilością białka i chyba też są cały czas dostępne bo nie stoją na regałach przy lumpach, jeno w półce. Te napoje i batony całkiem smaczne. 2.49 za butelkę i 2.99 za lidlowskie batoniki. Edytowane 15 maja 20177 l przez Plugawy
Opublikowano 16 maja 20177 l Wole bialko wypic i zagryzc jablkiem. Ludzie lykaja ten badziew bo pisze protein, fit i inne banialuki. XD Edytowane 16 maja 20177 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 16 maja 20177 l Na masie można pić po treningu,ogólnie pewnie cukier i trochę więcej kazeiny. Ogólnie teraz jestem na etapie zapisywania co zjem ;) Na razie takie 2 przykłady: https://www.facebook.com/FoodNetwork/videos/1518364718182683/ https://www.facebook.com/diplydelicious/videos/427865690908769/
Opublikowano 16 maja 20177 l Ludzie lykaja ten badziew bo pisze protein, fit i inne banialuki. XD No tak jest, można naje.bać cukru, tłuszczów trans i napisać fit, a ludzie i tak kupią.
Opublikowano 16 maja 20177 l No ale to i tak jak w wiekszosci litwin pisze kazeina. Ale w sumie lepsze to niz snickers. Edytowane 16 maja 20177 l przez kanabis
Opublikowano 16 maja 20177 l Ostatnio na fejsie przemknelo mi bounty z mniejsza iloscia tluszczu bez cukru i z podwyzszona zawartoscia bialka. Ciekawe co znowu za chemiczny syf. W erze propagowania sylwetki fit patrze zloty biznes uciac tluszczyk, je.bnac aspartam, dodac jakiegos bialka sojowego czy innej kazeiny po taniosci, napisac fit bialkowy baton i piniondze plyna niczym krew z nosa yakubu lezacego w kuchni
Opublikowano 16 maja 20177 l No przyznaję, zjedzenie na kolację kalafiora i truskawek z jogurtem i łyżką odżywki białkowej, będąc pod koniec redukcji to nie był najlepszy pomysł. Całe szczęście cudowny cukier mnie uratował.
Opublikowano 16 maja 20177 l Zawsze mam bekę jak widzę te wszystkie fit profile wrzucające jakieś desery z kalafiora,lody itp. Ja pie.. co za problem zjesc jakiegos cheata i spalic to potem na treningu nie wiem po co wydziwiać z jakimiś niesmaczynymi deseram. Albo ciasto z fasoli.
Opublikowano 16 maja 20177 l Pewnie nie jadłeś nigdy dobrego fit deseru, który nie dość, że potrafi być bardzo dobry, to w dodatku może być odżywczym posiłkiem.
Opublikowano 16 maja 20177 l Oczywiście że jadłem ale bez przesady można takie zrobić bez udziwniania. Mój ulubiony to brownie z olejem kokosowym, mąką kokosową dobrej jakości gorzką czekoladą i do smaku posłodzony jakimś zdrowym zamiennikiem cukru. Można dodać odżywkę białkową ale ja ich nie lubię w deserach. A te wszystkie guvna na fasolach,kalafiorach itp. to do zaorania.
Opublikowano 16 maja 20177 l Zjadłem gotowanego kalafiora, bo lubię i na deser zjadłem truskawki z jogurtem, bo też lubię xd Jakoś nie wpadłem na pomysł żeby te dwa składniki połączyć, bo i po co? Btw znowu u lekarza byłem i teraz babka przepisała mi Neurovit i maść Dip Rilif. Trzymajta kciuki! Edytowane 16 maja 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 16 maja 20177 l Neurovit xD witaminki dla chlopczyka i dziewczynki z apteki bez recepty Popros o memotropil albo jakis inny lek z piracetamem jak chcesz zeby ci musk lepiej chodzil
Opublikowano 16 maja 20177 l Nie no, akurat bez recepty tego nie kupisz, ale jak ulotkę przeglądnąłem to miałem minę jak Mark Wahlberg w The Happening xd
Opublikowano 16 maja 20177 l Kumpel jak mial sesje to nazmyslal, ze zapomina i kreci mu sie w glowie to babka przepisala mu memotropil xD mowil, ze bardzo mu pomoglo powkuwac co trzeba. Czy to prawda to nie wiem, bo to gosc ktory potrafil wstac o 2giej w nocy i pojsc 2km na stacje benzynowa po puszke pepsi bo mu sie pic chcialo. Probowal tez wykombinowac hormon wzrostu od lekarza bo ma 1,70 metra i uwazal, ze jest zbyt niski xD Teraz koles to niezly programista ktory trzepie ladne hajsy i jezdzi po Europie na wycieczki od firmy.
Opublikowano 16 maja 20177 l U nas piracetam lek,ale jak miałem wstrząs mózgu to ściągałem jako suplement z usa,w czechach chyba tak samo.
Opublikowano 17 maja 20177 l Na dniach rząd powołał Polską Agencję Antydopingową. Wezmą się za Was, koksiarze.