maciucha 11 638 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 No twoje ograniczone pojęcie z mądrych książek nie daję Ci pełnego obrazu. Rozumiem to, nie wdaje się w wojenki. Napojów energetycznych i preworkout możne używać do wielu innych czynności a same środki mogą dawać ciekawe odczucia. Pokój Maciuszka spinaczu zaczepiaczu. :) Ps. Żaden ze mnie znawca tylko praktyk, którego substancję psychoaktywne od zawsze przyciągają. Jakbyś miał kiedyś ochotę na konstruktywną dyskusję popartą stosowaniem to zapraszam. jak ci się zdrowie sypnie to pogadamy ;) Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Kupilem od kolegi wojtasso bcaa jakiejs firmy dna project. Nie kupujcie nigdy, smakuje jak nawoz. Najgorsze jakie jadlem i to mocna pozycja na koncu rankingu a jadlem juz sporo. Przewaznie bcaa nie jest mega smakolykiem ale to to jest przesada. Activlab to przy tym lody tiramisu. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 (edytowane) Haha mowilem ze tragedia jest. Edytowane 24 maja 2017 przez Gość Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 JJ, ja czasami idę do kuchni, wchodzę i zapominam po co przyszedłem, albo idę do Biedry po coś i kupuję wszystko inne tylko nie to, co trzeba. Masz coś ciekawego na takie niedoje.banie? Kartka i dlugopis Ten to ma łeb, skubany. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Kupilem od kolegi wojtasso bcaa jakiejs firmy dna project. Nie kupujcie nigdy, smakuje jak nawoz. Najgorsze jakie jadlem i to mocna pozycja na koncu rankingu a jadlem juz sporo. Przewaznie bcaa nie jest mega smakolykiem ale to to jest przesada. Activlab to przy tym lody tiramisu. Mam od nich bcaa i krete. Smaki srednie ale efekt jest okej Jesli chodzi o smak to polecam te od kfd np ciastko Ale w sumie czy tu wazny jest aspekt smakowy czy to ma porządnie działać? Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 No wiadomo, że ma działać, ale BCAA od Activlab mi się odbijało i było mi niedobrze przez 20 minut po wypiciu, więc już nie przesadzajmy, że smak nie ma znaczenia. 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Mam wiśnie z bcaa DNA i mi mega smakuje,tak samo 3CM.Ogólnie pomijając smak to bcaa ma najlepszy skłąd na rynku.Na 10 gram prochu ma 9,2 gr bcaa. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 To ktos jeszcze kupuje u cybera? Ostatnio znajomy brał w superhurcie supli od Krzyśka za 6500 zł i nikt nie narzekał. Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Nie wiem jak teraz swojego czasu sam bralem bo mial najlepsze ceny na suple z usa pierwsze xpandy nozy ester stack co to byly za sztosy? Teraz z 10lat pozniej a rynek sie cofnal w rozwoju bo zadne stacki tak nie trzepia cokolwiek w nich siedzialo. No moj znajomy tez bierze i sobie chwali ale jakos kurde za tanio to wszystko mial i czlowiek potwm mysli czy faktycznie tam siedzi to co sugeruje i tw gratisy ciagle rozdawane Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 JJ, ja czasami idę do kuchni, wchodzę i zapominam po co przyszedłem, albo idę do Biedry po coś i kupuję wszystko inne tylko nie to, co trzeba. Masz coś ciekawego na takie niedoje.banie?Kartka i dlugopis Ten to ma łeb, skubany. Polecam cukier Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 @Wojtasso88 - też mi ceny nie pasowały ale ile supli czy ph zjedli ludzie od niego i potrafili się porobić ładnie to fakt. Koleś jest na rynku od daaawna patrząc logicznie jakby ładował tam coś złego czy szkodliwego to by ludzie już go dojechali. Nie ma szans zwyczajnie. Kolega co z nim robi od lat biznesy nigdy się nie skarżył. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Jak go mogą dojechać jak on w USA siedzi. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Boze patrze gusta smakowe sa naprawde rozne skoro komus te bcaa z dna smakuje. Nie no bez przesady, Choc nienawidze soku pomidorowego i zurki slaskiego a sa ludzie ktorzy to lubia wiec ok. Kurde ale nie wiem w sumie co to za smak jest, wojtasso jaki to smak tego bcaa byl bo juz wywalilem opakowanie? Naturalny czy jaki? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Naturalny xd Przecież to ma fatalnie smakować, a spożywa się uwaga: bierzesz miarkę do gęby o połykasz jak najszybciej, popijając wodą, albo jakimś smacznym napojem żeby jak najkrócej czuć ten ohydny smak. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Naturalny xd Przecież to ma fatalnie smakować, a spożywa się uwaga: bierzesz miarkę do gęby o połykasz jak najszybciej, popijając wodą, albo jakimś smacznym napojem żeby jak najkrócej czuć ten ohydny smak. Tak robie ale sa rozne skale ohydnosci. Te bcaa ma jakis taki dziwny posmak po ktorym sie rzygac chce. Ostatnio mialem biigenixa to bylo ok, smakowalo jak fervex xD No nic skoro smak dobry to jakos przeboleje te pol kilo moze, wlasnie moze jakims soczkiem bede popijal nie cola Bcaa xDCo trener ktoremu placisz kase za pokazywanie jak machac hantelkami powiedzial ze fuj i tylko cypionat? XD Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Też się kiedyś zaśmiewałem, ale jak ktoś lubi wypić coś słodkiego to lepiej-zdrowiej-taniej mu wyjdzie jak kupi worek bcaa niż zgrzewkę gówno-coli bez kalorii. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Ja akirat pije bcaa bo sporo teraz biegam. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 (edytowane) Cypio? Nie, tescia poleca. Nie rozumiem spożywania bcaa po prostu. Dla mnie beka i nie tylko ale spoko. Co roku masz pokazac sylwetke jaka to robisz i co roku jest ulana gadka. Ja robie forme w kilkanaście tygodni. Zyciowke qurwiu. Edytowane 25 maja 2017 przez U Heisenberg U Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Ja nie rozumiem spozywania bialka kfd i tez zyje, Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 To czekam na twoja forme bo bieganie to mnie huy obchodzi. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 A mnie chu.j obchodzi ze czekasz. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 (edytowane) Haha JA ROBIE FORME W KILKANASCIE TYGODNI, JA POTEZNY HEISENBERG, KUPILEM PANA TRENERA HO HO TERAZ TRENUJE WCZESNIEJ TYLKO CWICZYLEM ULANE GURWY, ZYCIOWA FORMA I TO W KILKANASCIE TYGODNI CO Z TEGO ZE CO ROKU WYGLADALEM JAK SWINIA TERAZ TO JA JESTEM MISZCZ WTEDY SIE SMIALEM ZE OSWIECIM TERAZ SIE SMIEJE Z ULANCOW DLACZEGO? BO JESTEM PIER.DOLONYM DEBILEM HO HO ULANCE KANABIS POKAZ FORME BO BIEGANIE MNIE NIE OBCHODZI OBCHODZI MNIE TYLKO TO CO JA ROBIE HO HO NIE WAZNE ZE NISZCZYSZ MNIE SILOWO I KONDYCYJNIE WAZNE ZE MASZ SADLO JAK JA ORZEZ 30 LAT ZYCIA A JA JUZ NIE HO HO TRENER SENSEI MOWI ZE BCAA TO DLA GOLFISTOW HO HO NIKT MNIE NIE LUBI W SPARTAKUSIE BO JESTEM ZENUJACY ALE MNIE TO NIE OBCHODZI LICZY SIE TYLKO JA I GABRYŚ MOJ PERSONALNY TRENER WY ULANCE NIC NIE ROBICIE BIEGACIE JAK PEDALY A NASZ ZWIAZEK KWITNIE BIORE TERMOSPEED ODBYTNICZA I JEST KRATA LAMUSY Edytowane 25 maja 2017 przez kanabis Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 (edytowane) Nie czytalem Jaki rejdż xD jednak przeczytalen. Odstaw bcaa poyebie bo pikawa Ci siadzie xD czyli ulana qurwa jestes. XD Edytowane 25 maja 2017 przez U Heisenberg U Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi