Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Olimp ma 300 mg, ale cenowo najdrożej wychodzi.

Tylko w twojej na kap jest 3% witanolidów a w olimpowskiej 5% :)

Opublikowano

Przejzyj sklady na allegro np , porownaj ceny z gramatura i wybierz najlepsza akurat guarana to guarana. Ja tak robilem wlasnie z acetylem karnityny np. Roznice w cenach i gramaturach potrafia byc naprawde duze zaleznie od firmy

Opublikowano

Przejzyj sklady na allegro np , porownaj ceny z gramatura i wybierz najlepsza akurat guarana to guarana. Ja tak robilem wlasnie z acetylem karnityny np. Roznice w cenach i gramaturach potrafia byc naprawde duze zaleznie od firmy

A czułeś jakieś działanie l-karnityny? Bo to powszechnie znany suplement jako z tych niedziałających kompletnie.

Opublikowano (edytowane)

Jak można nie czuć l-karnityny,szczególnie ALC ;) Jak ktoś robi wysiłek tlenowy to od razu czuję większą wydolność,gorzej jak ktoś ćwiczy beztlenowo,to jak ma ja poczuć jak ona transportuje tłuszcz do mitochondriów tylko w tętnie bez długu tlenowego.Mushbelly celuj raczej w piracetam,sunifiram jak chcesz takich odczuć ;) Ty JJ miałeś mi klepacza na test wysłać,bym mógł sobie opinię wyrobić ;) Nie każdy żeń szeń stymuluje,nie pamiętam który ale jest amerykański,chyba syberyjski(notabene miejscowi Polakom zesłanym przez cara przekazali jak go hodować) i azjatycki i tylko jeden z nich pobudza.

Edytowane przez Litwin81
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Cała moja wiedza to lata czytania różnych publikacji, kurs był tylko zwieńczeniem i porażką dla prowadzących ze względu na miliony pytań ;) Co do l-karnityny to ludzie po prostu za dużo się po niej spodziewają, do tego nie trzymając miski i jedzą jej podstawową wersję, której trzeba by z 10 gram dziennie jeść,ALC styka 1-2 gramy.Ja zawsze jak suplementuję kreatynę to dorzucam też Q10 i ALC(czasami jeszcze cordyceps), zwiększam ATP trój torowo.Kreatyna i donory fosforanowe,ALC spalanie fatu na ATP i Q10 i zamiana makroskładników na ATP.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

Nadal czekam, aż yaczes napisze coś wartościowego. Nie poddaję się, nie może być aż takim ignorantem ;) SFD to twój zasób wiedzy i treningi na wolnych ciężarach na redukcji :D

Opublikowano

Bo co?Że będąc na deficycie i zmniejszając ilość fatu robisz same wielostawy?Drugi yaczes.Robisz jedno ćwiczenie podstawowe wielostawowe by dać impuls na zachowanie mięśni,a potem izolowane-poprawa separacji i oszczędność stawów.Ludzie nie załamujcie mnie.

Opublikowano

A co mają jakieś problemy ze stawami? Ogólnie najwyższy czas byś dorósł i przestał wierzyć że można być 8 miechów na redukcji i nie mieć wywalonego kortyzolu i zejść tak nisko z fatem.Jakby tak było,to albo ty tez byś tak mógł się wyciąć albo źle wdrażasz ich wiedzę w życie.

Opublikowano

Ja mam problemy z kolanami i prawym nadgarstkiem, ahh to przez ten zły winstrol.

No Robercik był koło ośmiu miechów na redukcji, ale w pewnym momencie miał jakieś 3 tygodnie diet break gdzie jadł sporo, żeby dojść do siebie i później leciał dalej z redukcją do zawodów.

No a ze swoich efektów na redukcji raczej rozczarowany nie byłem xd