kanabis 22 469 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Kurfa co tu sie dzieje jakimis eliksirami mlodosci handlujaPoczytaj sobie. https://examine.com/supplements/scutellaria-baicalensis/ (ja jeszcze całego nie przeczytałem) Może ściema. Narazie zamowilem te ashwalisdebe co bylo mowione pare stron temu. Ja mam nerwice , i ogolnie podatny na stres jestem i klopoty ze snem. A poczytalem i ma to ciekawe wlasciwosci. A i kosztuje grosze Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 bialko olimpa o smaku masła orzechowego to bym mogl pic bez konca. Ostatnio byłem jeszcze u pewnej niewiasty, zgłodniałem i dała mi pudding białkowy o smaku ciasteczkowym, za(pipi)iste. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 tą ashwagande to da się gdzieś kupić jakies nasiona albo sadzonke, zeby sobie na parapecie postawić on zyworodki i geranium? Cytuj
Gość Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Kurfa co tu sie dzieje jakimis eliksirami mlodosci handlujaPoczytaj sobie. https://examine.com/supplements/scutellaria-baicalensis/ (ja jeszcze całego nie przeczytałem) Może ściema. Narazie zamowilem te ashwalisdebe co bylo mowione pare stron temu. Ja mam nerwice , i ogolnie podatny na stres jestem i klopoty ze snem. A poczytalem i ma to ciekawe wlasciwosci. A i kosztuje grosze Ashwa+zma+gaba dzialaja cuda. Na nerwice to najlepiej unikac duzych ilosci koffy i pobudzaczy. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 (edytowane) Wziałem na probe, juz mały wałek sadła na dole został, podobno też podbija libido, a po 4 miesiacach redukcji w ogole rukac mi sie nie chce Edytowane 26 maja 2017 przez Shen Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Akurat mam dostęp do wiedzy iż sfd i kfd chcialozlecic produkcje swoich supli olimpowa,ale ci za dużo chcieli wiec poszukali tańszego,także tak,każde białko to to samo ;) Activlab tez. Yaczes agresywny nie jestem,po prostu uczula mnie twoja głupota. Co do telomerów to te składniki(antyutleniacze) spowalniania ich skracanie dlatego zwalniamy proces starzenia ale nie ze cofają już efekt i wydłużają. No chyba ze cos sie zmieniło w kwestii badań. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Wziałem na probe, juz mały wałek sadła na dole został, podobno też podbija libido, a po 4 miesiacach redukcji w ogole rukac mi sie nie chce Daj znać czy brzuch Cię po tym nie boli. Kiedyś jakąś brałem i się zniechęciłem przez bóle brzucha. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Jak będzie działać to (pipi)e bóle brzucha, piękno wymaga poświęceń. Zdam relacje jak przyjdzie. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 (edytowane) Chyba bardzo dobre te ciasta od nowej koleżanki :) Edytowane 26 maja 2017 przez mushabelly Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Podziwiam te wasze redukcje, serio. Ja dziś śniadanko na mieście, pączek, babeczka z truskawkami na kruchym spodzie, kawka + kawałek ciasta, dodawali do kawy to co miałem wyrzucić? Jak się nie ma psychy do trzymania michy to trzeba mieć w nogach żeby nie być ulanym ku.rwiskiem :/ Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 @Shen - czemu nie thermal pro od Revange? Niech ci piszą co chcą ale lepszej kosy nie ma a jak ty trzymasz miske, liczysz kalorie to będzie u Ciebie Ja na thyrotherm z t2 od Cybera doszedłem do cudownych 70 kg ale wtedy szło ledwo 1.5 k kalorii dziennie i jazda po 12 H w robocie w terenie wtedy więc ruchu miałem bardzo dużo. Niestety moja skóra na bandziorze wcale nie chciała sobie pójść i wyglądał jeszcze gorzej jak mając 85 kg na liczniku. Muszę sobie liposukcje zrobić i usuwanie tej skóry ale nie mogę $$$ odłożyć. -__- Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 (edytowane) Ale zachowanie miesni przy redukcji ma znaczenie. Schudnac to bez spalaczy mozna. Wujek ty chyba skory nie widziales. Sam mialem, jeszcze jest. Po huy lipo? Smaruj sie Evelina, pas neo na cardio. Smaruj na noc i zejdzie. No ale tu trzeba miche pilnowac jeszcze a Ty pyerdolisz co chwile o browarkach. Edytowane 26 maja 2017 przez U Heisenberg U Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Wiem Kobiku mój ekolego z formą do pozazdroszczenia. :( Piwo niszczy moją "formę", co pięknie obetnę to lato, grill i pogoń za alkoholowym upojeniem = obrastam jak kij na gyrosa. Nie potrafię wytrzymać w sezonie lato bez puszki browara. Zachowuje ruch, staram się jeść czysto ale i tak za dużo doje chmielu. Oszukuje się, że narodziny dzieciaka dadzą mi kopa do bycia dociętym super ojcem jak coś. :p Dziękuję za protipy z Twojego posta nt. Środków na obwisłą skórę. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Mnie dziecko zmotywowało. Jest dla kogo dbać o siebie. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Nie potrafię wytrzymać w sezonie lato bez puszki browara To się chyba alkoholizm nazywa. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Sluchaj. Miesiąc temu ziomkiem obaliłem pol litra ale z zagrycha typowo bialkowa. Jaja, sledzik, ogorki i do zapity sok pomidorowy. Rano wstalem wyciety i -1kg. Da sie trzymać kose forme i wychylic kielona z okazji. Pro tip ze smarowaniem aktualny bo mialem x lat czasu z tym problem. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Ponoć amerykańscy naukowcy odkryli, że można pić alkohol i nie być ulaną gurwą Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Nie potrafię wytrzymać w sezonie lato bez puszki browara To się chyba alkoholizm nazywa. * Alkoholizm sezonowy :idea: Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Przecież Ty cały rok regularnie zasilasz temat 'mam wypite'. Nie moja sprawa, rób co chcesz, tak tylko mówię. Co to za krem, o którym mówicie? Jakiś ujędrniający? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 No na weekend wypije co nieco ale nie jak w lato, gdzie tankuje niemal codziennie. :D Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Przecież Ty cały rok regularnie zasilasz temat 'mam wypite'. Nie moja sprawa, rób co chcesz, tak tylko mówię. Co to za krem, o którym mówicie? Jakiś ujędrniający? W rossmanie jest. Eveline. Rozne rodzaje. Tani i skuteczny. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 No używałem kiedyś na rozstępy, ale tak średnio pomogło, może trochę zbladły. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Chyba bardzo dobre te ciasta od nowej koleżanki :) sernik jaglany ostatnio był i kruche ciastka owsiane z masłem orzechowym Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Ja nie wiem, czemu Ty jeszcze pierścionka nie kupiłeś. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 no żeby wciąż piekła te ciasta wiadomo, że jakby zaobrączkował to mission completed i już wyje.bane 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi